Kategoriarkiv: City anbefalinger

Livet er for kort til dårlige anmeldelser. Det er det fordi, den tid det tager at skrive en dårlig anmeldelse, får du aldrig godt igen.
Her kan du læse om, hvor du kan gå hen i byen, hvad enten det er cafe, bar, spisesteder, events, shoppinggader.
Det er kun steder vi selv har været, og vi har ej fået noget for at skrive om. Og det er kun steder vi kan stå inde for, fordi vi kun vil fylde livet med glæde.
Når vi er steder henne, så kigger vi altid på, er det rart at være der, er der en fed stemning, er der gjort noget ud af tema, concept og service. For er det ikke i orden, kan du komme med nok så dejlig mad, vin, øl, eller oplevelse, så hvis ikke rammerne er i orden, vil resten af oplevelsen heller ikke blive det. Uanset pris.
Så hvis du får at vide, at man får det man betaler for, så lad være med at betale for lort, for det bliver du ikke særlig glad for i længden, og hvem gider iøvrigt at tjene sine penge surt, hvis du gør det, og så bruge dem surt bagefter.
Vi gør ikke.

sejerø havn sommerferie

Sejerø, det rene nostalgi Danmark (sommerferietip)

(blogindlægget er skrevet i 2015, og er blevet opdateret, da der er sket en masse nyt)

Denne danske sommer er nærmest et Ø-hop. Første destination var Ven, som jeg er så forelsket i, og andet hop gik til Sejerø. Du kan tage med på en stemningstur på youtube.com til Sejerø .

Sejerø og jeg er med tiden blevet gode venner. Jeg er jo bare cityprinsesse, og elsker comfort, eller at ting fungerer. og selv om jeg kan se, at der sker lidt efter lidt på Sejerø, har jeg nu stadig meget at ønske. Men måske det i virkeligheden handler om forventninger, og forventnings afstemning. 😉

Men er det helt ro, som i virkelig ro, er Sejerø det helt rigtige sted. Og vil du se solnedgange, tage cykelture, vandre, camperer, sejle, fiske, kigge på fugle eller spille golf, så er du også kommet til det rigtige sted 🙂

Har du lyst til at læse om mine oplevelser, gå videre med læsningen, men
hvis du bare gerne vil vide, hvad du skal gøre, både før du ankommer, og hvad du kan gøre, når du er ankommet, så spring bare længere ned. For indledningsvis, vil jeg bare fortælle dig min historie, Læs videre Sejerø, det rene nostalgi Danmark (sommerferietip)

lysreklame høne der lægger ægIirma nørrebro

København, brokvarteret Nørrebro

NØRREBRO

København er meget forskelligt, og broerne, så som Østerbro, Nørrebro og Vesterbro, de er også meget forskellige. Hvor grænserne går imellem dem er svært at sige, men når du står midt i det, så er du næsten ikke i tvivl.

Jeg tager dig nu en tur ned gennem Nørrebrogade, hvor vi starter fra Dronning Louises bro. Læs videre København, brokvarteret Nørrebro

svendborg gågade flink fest

Svendborg

SVENDBORG

Svendborg som ferieby, eller by for en weekend,er fantastisk, den har det hele, og har virkelig cityprinsesse potentiale. Særligt hvis du lander lige midt i deres Flink gadefest i Møllergade 🙂

Eller hvis du er på vej videre til øerne, der ligger i farvandet lige uden for. Giv dig selv, at du lige stopper op, helst med en overnatning.

Vil du bare starte ud med stemningsbilleder, så kig med på youtube videoen, som har mange flere billeder fra Svendborg

Læs videre Svendborg

hvor kan man finde en god cafe i København

Bip Bip Bar et mini, retro Las Vegas på indre Nørrebro

Bip Bip Bar et mini, retro Las Vegas på indre Nørrebro

Vi sledrede lidt rundt i mit gamle kvarter, indre Nørrebro, fordi vi lige ville mødes inden, vi skulle møde de andre, for at gå ud og spise.

Det var lang tid siden, så en del skulle lige catches op. Også i forholdet til kvarteret, da jeg kunne se, at der var sket en masse nede ved søerne. Fra søerne gik vi op af de små gader, fordi min erfaring er, at det er der de nye små åbner, så vil du have unika eller finde de sjove, skæve cafeer, så er det der du skal kigge. Læs videre Bip Bip Bar et mini, retro Las Vegas på indre Nørrebro

ferie tip tisvilde leje

Tisvildeleje, en tur i sommerlandet, også off season

Åhhh jeg bare elsker Tisvildeleje. det er den bedste ferieby, syntes jeg, og det gør jeg af mange årsager. Jeg har en vis tilknytning til stedet, syntes jeg selv, fordi min far bor i nærheden, og fordi, det altid var der, vi tog op med fritteren om sommeren. Det var før det var hipt.

Med fritteren gik vi ture i den store skov, lavede bål på pensionatet, når det var der vi var, sang fællessang, og spillede rundbold på plænen.
Vi gik i klipklappere ned til vandet, og badede flere gange om dagen, og spiste så mange is, som lommepenge rakte til.
Enkelte gange var vi i Tisvilde bio og se “De fem”.

Om aftenen, når mørket var faldet på, dengang var der ikke sommertid, sad vi på Helene graven Læs videre Tisvildeleje, en tur i sommerlandet, også off season

Aros Århus hvor kan man tage hen på weekend

Weekend tur til Århus

I virkeligheden er en weekend alt for kort tid, hvis du gerne vil se og opleve Århus, for det er en stemningsby, en by med sjæl, en by som kommer ind under huden på dig, at du ved, at du bare må tilbage og bruge mere tid.

Der er så mange ting at se, så mange søde sjove mennesker at møde, så hvis du vil mere end bare være den turist der okser rundt for at se alt, men også vil snuse stemningen ind, så er du nød til at lave en masse pitstop Læs videre Weekend tur til Århus

Maybritt Laisbo Lars Mikkelsen

Noget om lydbøger

Det gjorde det unægteligt sjovere at være på bogmesse, når man støder ind i en boble bar, lige netop i det øjeblik, hvor vi ville holde en pause, og det så viser sig, at Lars Mikkelsen står der, og er med fordi han er der for skuespillernes eget forlag Momolydbog, som er med lydbøger, der læses ind af en masse kendte skuespillere.

Nu skriver jeg tit er på siden, når jeg er kreativ og laver DIY, at jeg lytter til lydbøger, Læs videre Noget om lydbøger