Kategoriarkiv: Tegnestregen

Her i kategori tegnestregen, der vi du hurtigt kunne se de blogindlæg, hvor det er tegninger, der er valgt at bruge til at illustrerer et blogindlæg i stedet for billeder.

Det er også her du vil møde Mormor med sin klumme. Mormor er en fiktiv person, som bor sammen med barnebarnet Lille Bjarne. Så stregen og klummen hedder; to generationer taler ud.

Illustrationer og tegninger har den fordel at de kan understrege en pointe. De kan illustrerer noget, som vil være svært på billeder. De kan bruges til blogindlæg, på kort, visitkort, til wallstickers, plakater, vendespil, puslespil, så du kan øge dine produkter. De kan bruges i bøger, hvor E-bøger også kan bruges på smartboard. De kan bruges på nettet igen og igen, og de kan få nye pointer, alt efter hvilken tekst du giver dem, samt hvis du laver talebobler. De falmer aldrig. Du kan gøre nar, eller lave stereotype figurer med dem, så du ikke sårer, som du kan gøre med billeder. Du kan have en fed tegneserie.

Det du køber, er brugsret og den værdi, som tegningen kan bringe dig.
Så prisen vil være forskellig, alt efter hvor stor en brugsret du køber. For tænker du at bruge tegning til udvikling af et produkt, som eksempel en tøjserie, så vil aftalen være royalties, hvis du er et stort firma. Er du et lille nybegyndt firma, kan vi lave en samarbejds aftale.
Skal du bare bruge det til et blogindlæg, vil prisen være væsentlig mindre.

Finder du en tegning, der allerede er tegnet, og som du godt kunne tænke dig at bruge med din egen webside navn, så er der også en pris på det. Den er ikke så høj, som hvis jeg skal tegne en helt ny.
Du må til gengæld altid gerne dele.
Så bare spørg, det koster ikke noget.

Farver, den skæve og naive streg er mit kendemærke.
Så tænker du, at du godt kunne tænke dig at høre mere om, hvorvidt jeg tegner til bøger, kort, plakater eller andet, så kan jeg kontaktes mail: cityprinsesserne@yahoo.dk
mobil: 40833813
Maybritt Laisbo

ps; jeg tegner i photoshop og i paint

Mormors kolonihavehus

mormors kolonihavehusIngen sommer uden Mormor, så er det sagt. Og ingen Mormor uden jordbær, æblekage, med ribs eller rosen gele, tarteletter med høns i asparges, stegt kylling, eller pandestegt frikadeller med hjemmelavet agurksalat, koldskål, rødgrød med fløde, citron måde, cupcakes, hyldeblomstsaft eller bare Mormors limonade, kolonihave huset, aftner på teressen med kort, ludo eller hvad man finder på. Og det er lige det vi gør, lige her 🙂

Et lille interwieuv med MORMOR Læs videre Mormors kolonihavehus

5 steder du ikke gider at være solskoldet

fem steder du ikke vil være solskoldet. cityprinsesserne solcreme1. Eiiih, lige da jeg løftede mig fra min skide smarte kontorstol, i hvid læder, for man er vel cityprinsesse, og kunne mærke lårene klistre, fordi jeg sidder med morgenhår, nattøj, som er en t-shirt, og er ved at forberede en hyggelig dag i Frederiksberghave, kunne jeg mærke den lille angst, bare jeg ikke bliver solskoldet.
Nårh nej det gør jeg jo ikke, jeg bruger en rocker god solcreme, nemlig fra Nu Skin, det skulle lige med. Men det fik mig alligevel til at tænke på alle de gange jeg i mit liv, tog på stranden, Læs videre 5 steder du ikke gider at være solskoldet

Test; er du en nærig and? Er din prins?

prins nærig and illustration tegning maybritt laisbo cityprinsesserne tegneserie prinsesseDer er forlyden om, at nærighed er noget, der slår så meget igennem ens personlighed, at hvis du er nærig på penge, så er du det også på følelser.
Jeg har ikke den fjerneste anelse om, om der findes videnskabelig evidens for det, kun lidt selv oplevet empiri.
Ej det blev sgu for langhåret, lad os nu bare springe ud i det 🙂

___________________________________________________________________________

1. Du/ din prins har vundet en million i Lotto. Du/din prins vil….. Læs videre Test; er du en nærig and? Er din prins?

matematikhistorie indskoling om cirkler og mål

Mød musen Metermål og baby elefanten Maximus, som laver små matematikhistorier.

To nye tegnefigurer har set dagens lys. Det er musen Metermål, som opstod en dag hvor jeg skulle forklare hvad millimeter er for noget. Opgaven lød, tegn 2 cm og 3 mm, og det havde børnene lidt svært ved at forstå. Så jeg måtte vride hjernen for at finde en god måde at forklare det på, og ud af det kom musen Metermål, som på den første film, fortæller en lille matematikhistorie om, hvordan den må gå to store skridt, som er cm, og så tre museskridt, som er mm.

Men musen Metermål kunne ikke rigtig stå alene, tænkte jeg. Den skal have en bedste ven. En af vennerne kommer Læs videre Mød musen Metermål og baby elefanten Maximus, som laver små matematikhistorier.

Test: Er du en dramaqueen?

dramaquuen drama tegning tegnestreg tegnestregen illustration illustrationer Maybritt Laisbo 2(Illustration Maybritt Laisbo)Ej du kender det sikkert godt, de der mennesker der laver en masse ballade, palaver, himler op, og virkelig gør et stort nummer ud af ingenting. Nogle gange kan bare grine af det, undre sig, eller få virkelig spat. Hvis man altså er den der sidder på sidelinjen og kigger på.

Er du selv en vaskeægte dramaqueen, så får du en masse energi, får gjort en masse opmærksomhed omkring dig selv, både i forhold til dem som er involveret direkte i dramaet, og de som bliver publikum. For en vaskeægte dramaqueen gør det ikke uden puplikum, ellers er det jo ikke et rigtig drama.

Men lidt dramaqueen er der vel i os alle, eller er der 😉 test selv.

___________________________________________________________________________

Du har lige sendt en sms, noget på snapchat, et svar på en portal, måske en datingportal,  messenger eller en mail ( åh gud hvor gammeldags) og nu går du og venter på svar. Hvad gør du?: Læs videre Test: Er du en dramaqueen?

malebog Grønland illustration hvor finder man en illustrator tegnestreg tegnestregen hvalros

Malebøger, den nye store dille, og det nye sort.

Malebøger skaber flow. Så er det sagt. 🙂 Og for tiden ser jeg både børn, og voksne i stor stil sidde og male, sidst jeg så en voksen var til et møde på mit arbejde. Og jeg kan virkelig godt forstå det. Det skaber som sagt flow, lærer en koncentration, giver mulighed for at skabe en stund med andre, hvor samtaler bliver på en anden måde end; hvad har du lavet i skolen i dag, fordi tanker får lov til frit at flyde. Det skaber ro, både i dit indre, og i det ydre.

Du kan nu få malebøger som E-bøger, og det er bare skide smart. Læs videre Malebøger, den nye store dille, og det nye sort.

Test, er du en cityprinsesse?

prinsessen på ærten H C Andersen Maybritt Laisbo cityprinsesserne eventyr illustration tegningHer er en lille munter test, som fortæller om du er en ægte prinsesse, eller måske bare en rokoko prinsesse 😉

TEST OM DU ER EN ÆGTE CITYPRINSESSE

Er du en ægte Cityprinsesse? Kender du alle afsnit i Sex and the City, kan virkelig godt genkende dig selv i alle fire personer, som Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha? Vi jo nok vil mene at Samantha mest er en Rokoko prinsesse. Tag testen og se hvad den bringer dig 🙂

Får du blå mærker, når du sover på en ært? Læs videre Test, er du en cityprinsesse?