Kategoriarkiv: Noget for prinser

Ja, vi ved det godt, det kan forekomme snirklet, og ikke til at forstå, hvad det er vi prinsesser gerne vil have. Men i virkeligheden er det meget enkelt. En mand med en plan, der rækker ud efter os. Og den plan behøver ikke være ekstravagant, selv om den gerne må.
Det er det nære, det at du viser nærværd og kan rumme det, der gør dig så spændende, attraktiv, at vi elsker dig med hud og hår, også når du snorker.
Cityprinsesserne er et kvinde univers, men her en lille kategori med det, som kan hjælpe dig, vejlede dig i dette univers, og med at lægge en plan, hvis du skal på date, hvad enten det er med en helt ny, skøn, spændende kvinde, eller hende du nu har levet med i mange år, og som du til stadighed overraskes over, som du syntes har power, mod, styrke, men som alligevel forstår at være en stor del af sin femininitet.
Og den største tiltræknings kraft du kan have, er når en mand viser og lyser af at elske sin kvinde.
Velkommen til <3

Test; er du en nærig and? Er din prins?

prins nærig and illustration tegning maybritt laisbo cityprinsesserne tegneserie prinsesseDer er forlyden om, at nærighed er noget, der slår så meget igennem ens personlighed, at hvis du er nærig på penge, så er du det også på følelser.
Jeg har ikke den fjerneste anelse om, om der findes videnskabelig evidens for det, kun lidt selv oplevet empiri.
Ej det blev sgu for langhåret, lad os nu bare springe ud i det 🙂

___________________________________________________________________________

1. Du/ din prins har vundet en million i Lotto. Du/din prins vil….. Læs videre Test; er du en nærig and? Er din prins?

amerikaner bil bilpuder trafikpuder

Ud og se på Amerikanerbiler

Første gang min prins foreslog, at vi lige skulle ud og se på lidt biler, havde jeg det sådan du ved, arrhhh det ved jeg sguutte ikke rigtigt, om jeg gider.

Men afsted tog vi, og jeg prøvede at tage ja hatten på hjemmefra, og se det med hans øjne, samt jeg tænkte, så er det en dag for ham, og hvis det gør ham glad, gør det vel i grunden også mig glad. 🙂 Læs videre Ud og se på Amerikanerbiler

hvor finder man et godt spisested i København

Anbefaling af gode spise steder

Når man er prinsesse, så elsker man at gå ud og spise, og det er alt lige fra salat til bøffer med sin prins, eller brunch med prinsesse veninderne.
Her anbefale vi de steder vi har været på, selv betalt, og som er virkelig gode. Vi gider nemlig ikke dårlige anmeldelser, da vi mener, at et sted som ikke har god mad, ikke er værd at nævne.

Så, vi har været mange steder, og indtil nu, så er disse hvad vi LIKE A LOT 🙂

Har du været et sted, du tænker vi da lige skulle tage og prøve, å dy gerne skrive dettil os. For vi elsker at finde nye steder 🙂 klik på indlæg for at læse mere.

I AM IN LOVE……..OISTERS AND GRILL <3 Læs videre Anbefaling af gode spise steder

Hvor finder man en god kaffe cafe cityprinsesserne

Anbefaling af cafeer

Her hører du om cafe La Esquina, og Bar Moritz,

___________________________________________________________________________
BAR MORITZ i Sankt pederstræde 34

København, vi simpelthen elsker dig for al din lune, din sjæl, dine cafeer, både gode gamle steder, som nye, og som denne.

Bar Moritz er et af de sidste nye steder, som ligger i Sankt Pederstræde 34 i forlængelse af hotel Fox
Cityprinsesserne var forbi på selve åbningsdagen, Læs videre Anbefaling af cafeer

Anbefalinger af gå i byen steder.

karma mexi 011(Foto Maybritt Laisbo)( Mexibar på en sjov aften)

Du trænger til lidt mere end bare en kop kaffe, der må gerne være lidt gang i den, det skal være sjovt, og måske vil du gerne danse. Så vil du her kunne læse om steder, det er værd at besøge, hvad enten det er med eller uden boble procenter 😉

MEXIBAR og andre Læs videre Anbefalinger af gå i byen steder.

amerikaner bil bilpuder trafikpuder

Lav en date med din prins

Date din prins, så han aldrig vil glemme det.
Du har sat dig selv på en opgave, du skal lave en date med din prins.
Og så sidder jeg her og tænker fuldstændigt prinsesse agtigt, noget med spa og bobler. Men jeg ved jo godt med min fornuft, at den går ikke, hvis jeg skulle lave en date med min prins, han vil bare være høflig, klemme de gab der måtte komme, af bare hensynsfuldhed. Og jeg ville ærligt heller ikke føle at det var optimalt, for jeg ville kunne mærke, at det gad han bare ikke.

Jamen hvad så? Skal daten så indeholde en hel masse, som bare giver den gas på testosteron, hvor vi giver den gas på motorcross banen, så brændt gummi og sveden asfalt vil dominerer mine næsebor, i en iver efter at gøre ham glad.

Ej den går nok bare heller ikke? Læs videre Lav en date med din prins

pakke julegaver indpakning julagaveindpakning

Ønskesedlen

Smukke ting, og smukke omgivelser er med til, at du kan finde ro i sjælen. Det handler om at finde de ting, som du føler glæde ved, hver gang du tager dem frem, eller bruger dem. Det handler ikke bare om at fylde slottet med ting, men om at finde det som vil være smukt år efter år. Her er ønskesedlen, hvor vi vil anbefale ting, som vi syntes er smukke, og som er med til at give værdi.
Det er også lidt en hjælp til prinser, så de ikke går helt galt i byen, når de skal købe gaver til deres prinsesser. Læs videre Ønskesedlen

Pruttedigte til voksne og børn

cityprinsesserne maybritt laisbo
Pyyyyyyh!!!!

PRUTTEDIGTE FOR VOKSNE OG BØRN
Jeg indrømmer det gerne, jeg er ikke meget for at indrømme det, jeg syntes prutter er sjove. Altså dem, hvor de ikke var tilsigtet. Hvem husker ikke Carrie i første sæson af SEX AND THE CITY komme til at slå en lille prut, da hun er sammen med BIG, og de skriger af grin, mens hun gemmer sig under dynen af flovhed. For sådan vil vi jo helst ikke have den nye date ser os. Vi ynder jo nærmest at få folk til at tro, at prutte, det gør vi da lige rigtig nok ikke.
Men det gør vi, og ja, jeg kan komme til at grine, så sådan er det 🙂

Kan i øvrigt fortælle om en gang, vi sad fire kvinder i en taxa. uha, der gik det lige godt galt for den ene af dem. Med åbne vinduer i januar, sad vi og skrald grinede. Stakkels chauffør, som dog også sad og tudede af grin. Men man skulle nok have været der, eller øh, det skulle man nok ikke lige 😉

Disse digte og rim har min egen prins skrevet, den skøre fjollegøj 🙂
Jeg selv har været illustrator til pruttedigtene, syntes det kunne være lidt sjovt :-).

___________________________________________________________________________
LILLE LISE
Lille Lise, Lille Lise
slog en kæmpe prut
holdt så meget af den, slog en mere om natten
Lille Lise, lille Lise
Slog en kæmpe prut

tegning illustration illustrator tegnestreg tegnestregen børn
Pruttedigte for voksne

Morgenprut Læs videre Pruttedigte til voksne og børn

Smukke, smukke Ven (Hven)

Ven-Hven-Tycho-Brahe-Ø postkortFoto Maybritt Laisbo) Oplagt til en skøn date

Hven som Svenskerne helst selv kalder det. For Hven er Svensk, men vi føler på en eller anden måde at det er temmelig dansk, fordi Tycho Brahe sad der ude og tænkte store tanker, kiggede ud på stjernerne, og tænkte meget i, at han virkelig gerne ville bevise, at Jorden var verdens centrum, fordi han i første færd ikke kunne bevise Copernikus tese om at det var Solen, der var universets centrum. Dette var nye røster, som var begyndt at tænke på den tid i 1500-1600 hundrede tallet. Det var Tycho observationer der kom til at ligge til bevis for, at det er solen der er vores planets centrum, og det var Keppler der kom frem til det. lang tid efter Tycho Brahes død, og med Tychos observationer til grundlæg for beregningerne, der netop viste Copernikus tese. Men Kepler fandt også ud af, at planeterne ikke bevægede sig i regulære cirkler men i ellipser.

Det er en skøn og vidunderlig historie, som kom til at præge verdens historien i mere end en forstand. Det var fødslen til det verdensbillede, vi har i dag, hvor det har været os muligt at kunne bevise endnu mere, nemlig ved eget selvsyn.

Du kan se en lille stemningsfilm fra Ven på youtube, hvor du ser flere billeder.

Hven er en fantastisk ø, det er som at træde ind i Pipi og Emil land. Når du cykler rundt, hører børn rulle på svensk, vender du dig lige om, for at se om det skulle være Pipi, Emil eller Harpus fra den hvide sten. Læs videre Smukke, smukke Ven (Hven)