Hvordan finde kærligheden igen?

kærlighed hjerte blomster forårMåske, måske ikke.

Måske er du en af dem, som har en fast partner, og som bare må ud i solen med det vuns, fordi det er så romantisk med blomster der springer ud, is på havnen, solnedgang på tider hvor alle stadig kan være med, de første glas kølig hvidvin, og en hel masse andet dejligt. Så skal du ikke læse med her.

For måske er du en af dem, som ikke har en fast partner, og virkelig savner alt det, som jeg lige remsede op. Måske er du der, at du er så træt langt ind i sjælen af, at skulle finde en kæreste, eller der hvor du prøver dating for første gang.
Det er hårdt, eller det kan være hårdt til tider. Og det kan det fordi, du faktisk går igennem nogle faser, som kan svinge rigtig meget. Så det ene øjeblik syntes du mænd er fantastiske, det næste at der ikke findes nogen for dig, og så også et øjeblik hvor mænd simpelthen bare er dumme.

Men alt det, er der faktisk en forklaring på. Så læs lige med, tryk her på linket, og jeg vil fortælle dig lidt om nogle sammenhænge 🙂

EN KÆRLIGHEDS MANIFESTATION

jeg har en gang været meget søgende i forhold til at finde kærligheden. Jeg var blevet single hen over natten, et forhold som havde varet i 9 år sluttede brat, og så stod jeg der. Det er mange år siden nu, skal lige siges.

Dating var aldrig prøvet, en profil blev lagt på, og lige så hurtigt taget af. For hold fast, det er man bare alt for sårbar til, lige kort efter et brud.

Så gik tiden i gennem alle faserne, som strakte sig fra sorg, vrede, og tequila fasen, som jeg kalder den, kom og gik, så det var i byen med store skrud, hår sat op til narrestreger, bryster i øjenhøjde.
Faserne du går igennem efter et brud, kan du læse om her

illustration illustrationer tegnestreg tegnestregen naiv streg børn børnebog maybritt laisbo
I Tequila fasen bliver der festet igennem, livet føles på mange måder dejligt, og du kan syntes at du er gået glip af en masse, fordi dit parforhold måske ikke helt var så festligt.

Men tiden gik, og faserne svingede lystigt frem og tilbage, og det gjorde modløsheden også. For hold k… hvor var det svært.

Så kom tiden, hvor jeg ville spørge kloge koner og mænd. først havde jeg formuleret spørgsmålet sådan; hvornår møder jeg kærligheden?”
Svaret var altid, at jeg havde masser af kærlighed i mit liv, fra mine venner, børn og familie.

Argh, lige der startede min skepsis, fordi jeg ingen børn har, og fordi, jeg syntes det er billige point.
Så jeg valgte at blive mere skarp på mit spørgsmål, som så lød; hvornår møder jeg en kæreste?

Her kom et svar; når du holder op med at være flink!” dette svar fik jeg en dag, hvor vi sad en masse omkring en klog, vis clairvoyant, så nogle af veninderne var vidne til dette svar.
Hold fast vi måtte tøjle os, for ikke at knække helt sammen af grin.
Det er første gang i mit liv, at nogen har kaldt mig flink. Og siger det bare, det er IKKE et ord, som karakterisere mig.
Ikke at jeg ikke kan være flink, det kan jeg helt bestemt, men jeg er ikke en flinkepige fra flinkeskolen. jeg har ingen problemer med at sige nej.

Så gik en rum tid med det, og ingen kunne sige noget, der var rigtigt om mig. og det er fordi, tror jeg, at ikke mange af de floskler, der bliver fyret af, passer på mig.
– Jeg har hørt om, at jeg ingen kæreste havde, engang jeg var gift, som selvfølgelig var længe før dette.

  • Hørt om at jeg ville få to børn inden jeg var 30, på det tidspunkt var jeg 29 1/2.
  • Hørt om at jeg ville blive gift med en lærer, nu er jeg selv lærer, og det var så sjovt nok det, de kunne se,d er var bare lidt støj på linjen.
  • Jeg har hørt om, at jeg havde problemer med penge og min bolig, har jeg aldrig haft, siger det bare. Jeg har hørt om……..nej, det vil jeg ikke kede dig mere med.

Sum af sumarum, ingenting passede, og jeg fik ikke, det svar jeg søgte.

bøger maybritt laisbo cityprinsesserne diy DIY bøger og opskrifter
bøger, en stille stund og en spand kaffe, så bliver det ikke mere hyggeligt, og selvforkælende :-)

Så kom tiden med alle bøgerne. Læste op og ned, om hvad jeg kunne gøre, både i forhold til at tiltrække kærligheden, og i forhold til at forstå prinser.

En af bøgerne, noget med Feng shui, fortalte om de forskellige kraft felter, der er i dit hus. Tja, siger bare, selvfølgelig er jeg skeptisk. Men på den anden side, hvis det virker, virker det vel også selv om jeg er skeptisk. Ellers findes det ikke. Så fik vi lige det på plads 😉

Min farmor gamle vielses ring blev lagt i kærligheds hjørnet, for at minde mig om, hvad det var og er, jeg vil med et kærligheds forhold. Jeg havde på mange måder, i mange år set mig selv som en, der ikke skulle giftes. Men når jeg virkelig spurgte mit hjerte, om det nu også var sandheden, måtte jeg jo erkende, at jeg gerne ville giftes. og hver gang jeg så på ringen i mit kærligheds hjørne, kunne jeg mærke at det ønske blev stærkere, og stærkere. <3

Denne manifestation gjorde, at jeg blev super skarp på, hvad jeg ville, og hvad jeg ville have. Så når jeg sad på dates, og der sad en eller anden vævende prins, som tydeligvis bare ville hygge, så takkede jeg pænt nej til fleres date.
jeg var også så modig, at jeg lige ud sagde, at mit mål med et forhold var at det skulle ende med ægteskab.

kærlighed cityprinsesserneBlev prinserne ikke skræmt, spørger du? Jo da, nogen gjorde, fordi de troede jeg sagde, at jeg ville giftes med dem. Det gjorde jeg jo ikke.

Min egen prins, som jeg er gift med idag, fik det samme at vide. Han var skeptiker i forhold til ægteskab, for han havde været gift, så det troede han ikke på. Det fik vi nemlig en lille snak om, første gang jeg mødte ham, som var til et eller andet single arrangement.

Blev han så tvunget, med armen vredet om til at gifte sig med mig. nej, vi var ikke på date, lige efter den lille snak, som bare var med til at gøre mig endnu mere skarp på hvad jeg ønskede mig.

Og der skulle gå et halvt år, inden jeg mødte ham igen, hvor det første han sagde: jeg har tænkt meget over vores lille snak omkring ægteskab.” behøver jeg sige mere 😉

Nu kommer spørgsmålet, måske har du svaret. Denne lille kærligheds manifestation, jeg lavede med ringen i mit kærligheds hjørne, var det Feng Shui der virkede, eller var det bare det, at jeg manifesterede det over for mig selv, at det virkede?

Nu vi er ved det, så kan du læse med her, hvor Vigga Wagtberg fortæller om ti fordele ved at komme hurtigt videre, hvis du har været i krise, som også kan handle om andet end kærlighedskriser, men sandelig også det => TI FORDELE VED AT KOMME HURTIGT VIDERE EFTER EN NEDTUR

Krestine Cristensen Hansen fortæller om en anden nedtur, nemlig når man havner i stress. Findes der overhovedet nogen vej ud, hvis ja, er der så kun en vej, eller kun en vej som er rigtig for dig? => TID TIL OMTANKE, FIND DIT NÆRVÆRD

Eller => HVORDAN BLIVE GLAD IGEN EFTER EN NEDTUR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *