Dating, og hvad du bør vide om det.

Mormor på date illustration illustrationer tegning tegnestreg tegnestregen maybritt laisbo( illustration Maybritt Laisbo mail; cityprinsesserne@yahoo.dk tlf; 40833813)
HVAD DU BØR VIDE OM DATING
HVORDAN KENDER DU DE FORSKELLIGE TYPER
Illustration Maybritt Laisbo

Du er ved at være der, hvor du tænker, skulle man ikke lige kigge på det der dating noget, for du er klar, eller også er du ikke, men ved det ikke, fordi du er i en af de sårbare faser. Faserne du kommer igennem efter en skilsmisse, dem kan du læse om her
=> GENKEND DIN FASE, OG HANDL EFTER DEN, SÅ DU IKKE BLIVER SÅRET

Dating er kommet for at blive.
Så profil på nettet, ud og savl over alle de lækre mænd der byder sig til.
Dog er der visse fælder du skal passe på, at du ikke falder i. Det er bla. de gifte mænd og playeren, men de er nemme at kende.

GENKEND DE GIFTE MÆND

De gifte, de kendes på denne måde:

Tegn nr 1:
De har aldrig billede på profilen, og spørger du hvorfor, så er det en vævende historie om, at de har et vigtigt job, hvor de ikke gerne vil genkendes. (det kan være sandt) Det kan godt være, du kan lokke et billede ud af dem, sendt på mail, men ofte er det billede også utydeligt.

Tegn nr 2:
De gifte mænd skriver ikke så meget om dem selv i brevene. Playeren der imod skriver rigtig meget, for han vil gerne imponerer og pudse fjer.

Tegn nr. 3:
Der står et eller andet på deres profil med, at man skal mødes hurtigt for at se om der er kemi, og ofte vil de hurtigt i brevene, I udveksler, komme i en lummer tone.

Er du sprit ny, og “aldrig kysset” kan du til en start godt blive forvirret, fordi du både kan blive lidt smigret, men din prinsesse bonerthed har også lyst til at stikke ham en lussing.
Hans argument er, at det er vigtigt at I passer sammen også sexuelt.

Er du garvet, får du bare følelsen af, at han er på udkig efter en ny model, han dybest set ikke har tænkt sig at investerer i, men bare godt gad prøvekøre.

Tegn nr 4:
De vil ofte mødes privat, helst hos dig, fordi børnene ikke endnu må se, at der måske er en anden kvinde, for så vil exen måske tage børnene fra ham. Siger de. Måske er det lettere at få dig lokket til sex, hvis det er hjemme hos dig, og dit hjerte bløder lidt for dem, særligt når du får historien om exen der måske vil tage børnene.

Grund til at de vil helst heller ikke ses offentligt er, at de kunne jo møde venner, kollegaer, børn og ex´en. Og ex´en vil de helst ikke såre, endnu.
Bliver du en smule skeptisk over for forslaget om at mødes hos dig, bedyrer, de at de jo ikke er særlig farlige.

Tegn nr 5:
Komplimenter til dig er sparsomme, for de vil helst ikke love for meget, samt de vil gerne tage den med ro, så I kan se, hvor det bærer hen af.

Tegn nr 6:
Han svarer dig ikke rigtig på dine sms. Og pludselig kommer der en, med en tekst ala, hvor bliver du af søde, eller hvad laver du. Skriver du tilbage, spørger om en forklaring, har han altid haft travlt. Og det har han. Desværre nogen gange med alle de andre han også skriver til.

Tegn nr 7:
Du vil ind imellem modtage sms, du ikke rigtig forstår. Det er fordi, han har mistet overblikket, og er kommet til at sende dig den sms som Smilende Susi skulle have haft. Han forklarer, at det var en ven der lånte telefonen, da vennen havde tabt sin, og gerne ville sende en til sin kæreste.

Ham her skal du ikke satse på, han forlader ikke konen, og det er ikke synd for ham. Han keder sig bare, både i sit eget selskab og med sin kone, samt han er en tryghedsbamse, så han bliver der, hvor han er, og hele tiden har været.

retro telefon drejeskive telefon
En lunken mand kan også kendes på at sms bliver færre og færre, og kortere og kortere, samt du vil ofte få beskeden, han har travlt.

EN LUNKEN MAND KENDES PÅ:

Er I kommet så langt, at I har set hinanden et par gange, kan der pludselig ske det, at han udebliver fra en date.

Drop ham, ganske enkelt, eller vent på de sjove undskyldninger, du vil blive præsenteret for.

For bare vent, du hører fra ham, med de vildeste historier om glemte mobiler i taxaen på vej hen til dig, og det var derfor, at han ikke kunne ringe, han opdagede det faktisk i blomsterforretningen, og da han så skyndte sig ud for at stoppe taxaen, glemte han sin pung i forretningen, som selvfølgelig var væk, da han kom tilbage.

Denne historie er bare en af de milde, hørt fra en af veninderne. Saml historierne, og del gerne her, eller med veninderne. For de mænd, i denne kategori, har en utrolig god kreativitet og fantasi i forhold til forklaringer på dårlig adfærd.

Og har du ikke nogen følelser i klemme, så få dig en ordentlig griner 😉

cityprinsesserne dating
Tre måneder er gået, og du er ved at have glemt ham, for du datede videre, og er vidre i teksten med veninderne, hvor du er begyndt at have det sjovt igen, fordi du ikke længere bruger energi på at undre dig.

Ca. tre måneder er gået, og der har ikke været kontakt.

Hvad enten det er fordi det hele sluttede, lige så brat som det begyndte, eller med stor dramatik, så vil du hører fra ham.
Det er næsten lige så sikkert som amen i kirken.
Den første sms eller mail er en såkaldt føler.
Du vil altid stå i deres tele og mail liste for a rainy day. Mere er der ikke i det. Og de kan ikke huske, hvornår det sidst var, I sidst havde kontakt, fordi han syntes det var i går.

Har du datet mange, kan de komme i striber, de der sms, og hvis du virkelig ikke gider, hvilket er det bedste råd herfra, så kod deres navne ind i mobilen som “ÅH NEJ”

Nu er dette skrevne ikke nødvendigvis sandheden, kun en opsummering af egne og veninders erfaring.

Hvor finder man en god kaffe cafe cityprinsesserne
Brug ikke for meget tid på første date, hvis du er kørt lidt træt. Gå en tur, og drik måske en kop kaffe, og hav ikke for store forventninger.

Du dater.
Du har virkelig været hele møllen igennem. Både i alle typer af mænd, med at du skrev, lod dem skrive, har skrevet mangt og meget om dig selv, været træt helt til benet af samme grund. Skrevet kort, set en kort, troet på at kemi kan ses og mærkes i et splitsekund, så hvorfor bruge meget tid på det, osv. osv.
Og så pludselig kan du mærke en lille ændring. Dates er ikke mere så hektiske, du tænker heller ikke så meget mere i, om du kunne se dig selv flytte til Albertslund, alene ved synet af ham og med en viden om, at det er der han bor, med sine dele børn, han har med to kvinder.
Du er begyndt bare at gå en tur, for lige at se, om daten bare er en kop kaffe værd at bruge tid på.
Og du kan mærke at en ro har sænket sig i dig, og at du lidt har fået modet tilbage.

tegning tegnestreg tegnestregen illustration hvor finder man en illustrator

Han er scoret, og hvad så?
Den er hjemme nu, I har været på mange dates, sendt mange hede sms, også i natten. Han har kærestefriet, og nu er I så der. Der hvor I ikke endnu tænker på flytning, mødes med svigermor, eller delebørnene. bare der, hvor I føler at sådan her vil I gerne føle det hele livet. I ligger tæt slynget sammen hver aften, snakker og snakker, om fremtid, fortid, ønsker, hemmeligheder og bare en helt masse. I er temmelige videbegærlige med hinanden, vil bare have mere og mere. Og sådan bliver det ved en stund endnu.

pølse med ketchup ikea testen

Alvoren breder sig.
Venner, familie, børn og andet godtfolk er mødt, og du skrives nu med på invitationerne. I har også været ude at kigge på et par huse og lejligheder, bare på drømme stadiet. Nu er det nu. Nu hvor du er nød til at udsætte ham for Ikea og Bilka testen.
– Er han typen der prøver at spotte hvor udgangen er?
– Er han typen der har fortalt stolpe op og ned om hvor kedeligt han finder sådan noget           boligindretning, og så alligevel har en mening om stort set alle møbler i Ikea?
– Er han typen der ligge napser en pølse og tjekker sms ved udgangen, mens du jo bare kan    kigge?
– Er han typen der får et stress anfald og laver en lille drama scene, midt i, at alle familier er    ved at kigge på ny seng til børnene?
– Eller magter han opgaven med stor bravur, nævner ikke på noget tidspunkt, hvor meget        han faktisk HADER det, men gør det gerne for din skyld, så længe du ikke opfatter det,            som at det vil I kunne gøre temmelig tit. Læs max en gang om året.
Så tillykke med ham 🙂

illustration illustrationer tegnestreg tegnestregen naiv streg børn børnebog maybritt laisbo

Kys fra cityprinsesserne

PS; Det kan da godt være det i virkeligheden er meget lettere at være alene, for det der dating, der er virkelig ikke for sårbare sjæle.
Viktoria Haldberg skriver om => DET ER DA MEGET NEMMERE AT VÆRE ALENE, ER DET IKKE?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *