DIY strik hvordan strikker man vanter babyvanter nybegynder strik opskrift for børn

DIY vanter

Vanter, dem kan du få utroligt billigt, så det skal ikke være det, som er grunden til at du kaster dig ud i projekt vanter. Det skal være fordi du kan se det sjove, se det bæredygtige, se hvordan du, selv med få midler, kan give din garderobe kant, glimt i øjet, og derved stå ved dig selv, som den personlighed du er 🙂

Her vil du møde to måder at lave vanter på. Vanter du kan sy, og vanter du kan strikke. Begge opskrifter egner sig til nybegynder.

Hvis du lige har lært at sy, er mønster og sy-anvisning skrevet sådan, at enhver kan forstå det.

Er du nybegynder med strik, og gerne vil stikke noget, der også kan bruges til noget, så er de strikket vanter også et godt bud.

Har du børn, eller børnebørn der kan strikke lidt, for her er opgaven nok for stor, for et barn som er helt nybegynder. Men et barn der er blevet lidt fortrolig med at strikke vil sagtens kunne strikke disse vanter. Læs videre DIY vanter

tegning illustration hvor finder man en illustrator tegnestreg tegnestregen

Illustrationer til salg

Arh, kender du ikke godt det, du skal bruge en tegning, illustration eller et billede, lige til at understrege det du gerne vil sige, eller dit budskab, og du kan ikke rigtig gøre det selv. Det kan være alt fra, du ikke har ideen, tiden, til at du ikke er dygtig nok, syntes du selv, til at du har forelsket dig i noget, du har set på nettet, men ikke rigtig er klar over, må man bare downloade billeder, tegninger og illustrationer, når nu det hele ligger sådan frit fremme?
Og nej det må du ikke.
Du må heller ikke bruge tegninger, mine i hvert fald, selv om du angiver, hvem der har tegnet dem. Jeg ved, at nogle andre tegnere ikke har det på samme måde.
Men det har jeg. Og det har jeg fordi, jeg gerne vil have lidt tråd med, hvor mine tegninger ender.

Så er der også noget med prisen, som kan holde en fra at købe en illustration. Og det kan jeg godt forstå, fordi hvis der skal tegnes en ny tegning, så er det faktisk rocker dyrt. Og det er det af en masse grunde. Dem fortæller jeg til sidst, hvis du gerne vil høre hvorfor. Læs videre Illustrationer til salg

fra yt til nyt hvad kan man lave af en jakke loppefund loppemarked diy DIY kreativ

DIY hvordan kan man sy en fed kaffevarmer

Stempel kande kaffe er kommet for at blive. Jeg selv elsker kaffe fra stempelkande, så jeg har forelsket mig fuldstændigt i at lave kaffevarmere i alle mulige afskygninger. Det er nemt og billigt, især hvis du bruger genbrugs materialer. Du kan se flere forskellige udgaver af den samme model kaffevarmer.

Du kan se en lille inspirationsfilm på youtube med ideer til kaffevarmer,  med hvordan du med samme mønster til kaffevarmer, kan lave forskellige udtryk.

MUSSEL MØNSTRET Læs videre DIY hvordan kan man sy en fed kaffevarmer

rafaels engle kitsch illustration hvor finder man en illustrator illustrations

kitsch, fidus eller bare kunst med glimt i øjet

En forberedelse til noget undervisning i billedekunst fik pludselig tankerne til at flyve, og ideerne til at springe.
Målet med undervisningen var blandt andet at præsenterer glimtet i øjet, som der er med kitsch.
Jeg skulle til en start finde de mest kendte kitsch billeder, og tankerne faldt hurtigt på de grændende børn, den brølende kronhjort og fiskeren.

Billedet med det grædende barn fik mig til at tænke på, Læs videre kitsch, fidus eller bare kunst med glimt i øjet

hvordan syr man en kasket blog sy customizing af tøj diy DIY cityprinsesserne

DIY customizing af en gammel jakke

Nyt tøj, det vil du vel altid gerne have? Nogle gange kan det klares med lidt customizing, enten af tøj, du har hængende i skabet, eller noget, du har fundet på et loppemarked. Med få midler eller detaljer, kan du forvandle dit tøj, så det får nyt liv, ligner en million, eller bare føles nyt. Kig med her, det kan være du kunne få nogle ideer.

TO GAMLE HABITJAKKER FORVANDLEDE SIG PLUDSELIG TIL Læs videre DIY customizing af en gammel jakke

lille Lise lille Lise børnesang sang

Tegninger og kort, når det skal være personligt.

En god ven af mig, skulle til barnedåb, og ville rigtig gerne have et lille sødt, personligt kort med, fordi der også til kortet ville høre sutter med navn på til.  Og så var tanken faldet på mig i forhold til at tegne kortet.

Jeg blev glad, men tænkte også længe over det, fordi jeg ikke rigtig vidste, om jeg ville tage opgaven, da det at tegne en tegning kan tage lang tid, så det med at tegne til særligt dig, kan jo gå hen og blive dyrt, hvis det bare er en tegning.

Men det var jo en ven, og da det er en ven som gør så meget for mig, og som er så nærværende, gav jeg det en ekstra tanke. Nu skulle jeg bare finde inspiration, for hvad skulle det være, hvis det ikke skulle være noget af det sædvanlige med lyserød, eller lyseblå.                                                                                                                                                                       Ideen skulle som sagt Læs videre Tegninger og kort, når det skal være personligt.

nail-art-christian-loubertin-negle-kunst-neglelak-fødder-stilet-sandal-cityprinsesserne-tær-tå-fod blog blogger bloger bloging blogging maybritt laisbo (2)

Nail Art ASTRONOMY

Her får du beskrivelse af, hvordan du gør. hvis du bare vil inspireres, kan du kigge på den lille film fra youtube om nailart.

Denne udfordring er noget uprøvet. Så jeg vil faktisk blive i samme genre, nemlig astronomi. Det vil jeg fordi, da jeg så nogle af de andres design sidste fredag, så var der noget med nogle stjernetåger som bare tændte. Hold op hvor er de flotte 🙂

Så jeg vil lige på stedet udråbe teknikkerne Astronomi og lied light til at være nogle af mine ynglings, er simpelthen vild med udtrykket, samt de muligheder det giver. og så lige med en lækker stilet sandal, så er den bare i vinkel. Læs videre Nail Art ASTRONOMY

Musselmalet print stof royal copenhagen cityprinsesserne DIY hvordan costumizer man en skjorte mode fashion blog

Customize en skjorte, en skjortekrave

Hvis dit skab bugner af gamle klude, og du er lige der, hvor du vil rydde op, og måske sende tøj til spejderne, eller Dansk røde kors, så lav tre bunker.

  • En bunke du med sikkerhed ved skal videre.
  • En bunke hvor du måske kan redesign, så du får nyt tøj i skabet. For nogle gange skal der ikke så meget til
  • og en bunke med tøj, hvor du kan bruge stoffet

Du vil som sagt få en ny garderobe, spare en masse penge, elske resultatet, hvis det bliver bedre end du regnede med, og du vil være bæredygtig, til det yderste. Det er win-win-win.

Måske er det ikke alt tøj, du kan lave om til tøj, men så istedet til andre brugsting, som for eksempel lækre kaffevarmere, eller sy det helt om til foreksempel DIY vanter og en kasket. Eller hvad du nu finder på.

I dette blogindlæg vil du komme igennem hvordan du kan ændre en skjortekrave Læs videre Customize en skjorte, en skjortekrave

Test: Er du en drømmer

bloggers pixiebog sparke døre ind cityprinsesserne(Illustrationer Maybritt Laisbo) Det er ikke alle drømme, vi kan gøre noget ved. og nogle drømme kommer lige pludselig, fordi tiden er gunstig. Og så er der selvfølgelig dem, hvor vi kan handle på det, sætte mål, og enten elske at komme i mål, eller bare nyde processen.

Selv gik jeg i mange år og drømte om en dag at lave en lille forestilling med børn med sort teater. 20 år gik, for end tiden var gunstig. Og er du vanvittig mand, det blev så godt og vildere end jeg havde turde drømme om. Hvorfor jeg ikke havde gjort noget ved det noget før, spørger du? Jamen, omstændighederne var der bare ikke, og det var ikke en af de drømme, som var vigtige lige her og nu, men som ind imellem dukkede op, og da tiden så var gunstig, så slog jeg til.

En anden drøm jeg havde var, jeg er lærer i mit virkelige liv, du ved det med at gå på arbejde, vasketøj und alles. Jeg er naturtekniklærer, og havde igennem et år taget foto af Herlev hospital i alle lysets farver. Jeg skulle bruge det til min undervisning. Og en dag mens jeg tog et billede, drømte jeg om, hvor fedt det ville være, hvis jeg kunne få et fotografi med en regnbue. Og bim bam busse, pludselig en dag kom den. Jublen min var stor. Så nu drømmer jeg større, for hvad nu hvis jeg også kunne få et billede med et lyn, sådan lige bag hospitalet.

Så er der drømmene du kan gøre noget ved. Det kan være rejser, hvordan du vil bo, og hvad du gerne vil arbejde med.

Og så er der selvfølgelig dem, med at du vinder mange millioner, og tænker du vil bruge pengene til at købe din egen tid fri, inviterer hele familien på krydstogt, købe en ø, eller bare et vandrehjem på en ø, lave et fedt sted for kreative mennesker, men da du er bange for at få ø kuller, så vil du også have huse både i Sverige, Italien, hvor du spiser solmodne tomater, og danser til solnedgang, mens du kysser din prins, og i løber hen af stranden på bare tær i vandkanten.

Noget af det kan man jo godt gøre noget ved. Men nogle gange kan vi desværre også bare ende der, hvor det hele kun er en drøm, fordi vi er druknet i hverdagens banaliteter, og næsten ikke kan handle på noget som helst mere, og kun har energi til at drømme. Så mange går og drømmer om, at gøre det de drømmer om.
Test lige selv.

___________________________________________________________________________

Du har lige hørt, at der i lottopuljen ligger over 430 millioner. Læs videre Test: Er du en drømmer

Shop kaffevarmere

musselmalet print royal copenhagen stof hvordan syr man en tehætte kaffevarmer cityprinsesserne
Kaffe eller te varmer i stoffet fra Royal Copenhagen med musselmalet print, som de ikke forhandler mere, er udsolgt. Det er stadig muligt at bestille andre kaffe og tevarmer.

Ud over at kaffevarmere kan se lækre ud, så hindre de også et stort varmetab. Men sådan noget er vi prinsesser vel dybt ligeglade med, så længe den er pæn. what ever, du får så hele to ting her, både en pæn kaffevarmer, som gør at varmetabet ikke er så stort.

Her er der et udvalg i kaffevarmere som du kan købe. Kaffevarmerne er i forskelligt materiale og i forskellige udtryk.

Den du ser på billedet er med stof fra Royal Copenhagen, nemlig deres populære Mussel Læs videre Shop kaffevarmere