Alter Meierhof

IMG_5593( Restauranten på Alter Meierhof, er stedet med den skønneste udsigt over Flensborg fjord, og stedet hvor du spiser din morgenmad, og middag)
Åh, det er skønt at være Cityprinsesse 🙂

Intet mindre, og da slet ikke når jeg tænker på alle de fantastiske steder jeg har været henne. Jeg har lige tilbragt et døng i Flensburg på Alter Meierhof, som er en fantastisk sted. Jeg har været der før, så jeg vidste godt, hvad det var jeg skulle ned til. Je fortæller dig lige her om turen og om stedet.

ALTER MEIERHOF
Tre Cityprinsesser med højt hår, eller også var det humør, tog afsted til Alter Meierhof i vinterferien. Måske kender du stedet? Hvis ikke, så vil jeg lige her slå et slag for stedet, hvad enten du ønsker at tage afsted med din prins, eller bare en eller flere veninder. Det er fantastisk.

Alter Meierhof er et fem stjernet hotel, som har specialiseret sig i spa og wellnes. Nede i kælderen har de lavet et stort wellnes område, hvor der er en svømme pool, der ogå går uden for. Så du kan ligge og paske rundt ude som inde. Det er koldt uden for, hvis man er afsted, som vi var det her i februar, så en god ide eratblive under vandet, for det er da heldigvis varmet op 🙂

Alter Meierhof 4I spa området kan du købe en masse skønne behandlinger, som er en god ide at bestille hjemmefra, for ellers kan det godt være svært at få tid. Eller at få behandlinger, så det giver mening. Vi have i vores “pakke” fået tid til at vores hår blev sat op, men det var på et tidspunkt, hvor vi stadig ville være at finde i spa og svømme området, med saunagus, høkasser, liggestole hår, og svømning ud og ind af skydedørene som skiller svømmebassinet, så ikke lige detrigtige tid.

Heldigvis havde hotellet den store forståelse for det, så det blev lavet om til makeup lige før vi skulle ned i restauranten.

I restauranten var bordet bestilt til os, vores navne stod på menukortet. ja så føler man sig altså en lille smule vigtig 😉

Lækker mad blev indtaget. Der findes to restauranter, den dyre og den rigtig dyre. Den sidste må jeg have til gode 🙂 …….Eller noget 🙂

Efter dinner blev lidt sjusser indtaget i en over hyggelig bar, hvor der er sofaer, dybe lænestole og ild i pejsen. Her blev verdens situationen drøftet og senere på værelset de lidt mere intime ting, som man jo gør, når man er prinsesser samlet.;-)

Alter Meierhof er stedet du kan tage hen med din prins, eller sammen med dine prinsesse veninder. Det er stedet hvor du kan forkæle dig selv, eller jer som par, det er stedet hvor du kan slappe af, læse en masse bøger, og ind imellem tage en tur i pølen, drikke bobler, eller lade være, få noget lækker mad, enten oppe i restauranten, eller nede i spa området.

Og da du jo er i Tyskland, som virkelig har tradition for bobler, så kan du få bobler morgen, middag og aften. No Kidding 🙂

IMG_5570Et par Cityprinsesser indtager Alter Meierhof 🙂

Jeg har været vidt omkring, og været mange rigtig dejlige steder,både i stort og småt. Men hvis du virkelig vil den helt store tur med megen forkælelse, ja så er Alter Meierhof absolut et sted jeg kan anbefale.

Det er ikke første gang jeg er der, har været der en gang før. Denne gang var jeg afsted med to af mine veninder, fordi jeg havde fået det i fødselsdags gave. Hold nu fast en flot fødseldags gave det er, siger jeg bare.

Og det bedste af det hele, var at to, af de fire, der gav mig gaven tog med.

Vi elsker sjov, ballade, og luksus, intet mindre. Vi elsker også de nære ting, de små ting, som også bringer meget glæde. Jeg vil bare sige, til de som gav mig gaven, af hjertet tak.

Vi kunne en dag prøve at tage på telttur og se hvad det bringer…….Nårh nej, det har vi jo prøvet, og det var lige så fantastisk <3
IMG_5577

En tanke om “Alter Meierhof

  1. TRÆNGER DU OGSÅ TIL NOGET SELV FORKÆLELSE?

    Ha, ha Cityprinsesser, det lyder til at have været en lækker tur 🙂

    Nå, hvis nu, dig som læser med, eller nogle af jer andre, også får virkelig lyst til lidt selv forkælelse, men ikke rigtig har tiden til at tage helt til Flensburg, selv om det lyder til, at det skal prøves en dag, så har jeg nogle gode bud på, hvad du kunne give dig selv.

    Jeg gør det jo meget inden for makeup, men jeg er også uddannet massør, og har tidligere arbejdet på hotel D´angleterre. Så er vi vel næsten der hen af 😉

    Du kan tjekke det ud her, hvad jeg kan gøre for dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *