take off med veninderne-oslo båden

Cruise til Oslo med cityprinsesserne

Cruise til Oslo, forkælelse, forkælelse, forkælelse, ja og så forkælelse.

Et lille mini cruise til Oslo, er den rene forkælelse, for dig og dine veninder, for dig og din elskede eller for dig, der vil holde polterarbend, eller fødselsdag, som min egen søster gjorde det for nyligt.

Søsteren min havde inviteret tolv gæster med, og det har nok ikke været billigt, men over super hyggeligt, sjovt og bare en dejlig oplevelse.

Hun havde bestilt kahytter, hvor vi selv kunne opgraderer, hvilket min prins og jeg gjorde, fordi vi ikke er så vilde med de cabiner, der ikke har vindue, samt vi har erfaring fra en tidligere tur til Oslo, sidste år, at commodoren er en dejlig kahyt med store vinduer, bobler på køl, når du kommer og tv.

Har tidligere prøvet Commodore de luxe, det var dog på ruten Esbjerg Harwich, det var vildt, men der skal alle altså være på samme klasse, for at det bliver sjovt.

Og det med tv er nu rigtig vigtig. Det kan godt være du tænker, men man gider da ikke se tv, når man nu er på cruise. Men jo, der findes lige nogle stunder, som eksempel når man er i bad, og er ved at gøre klar til fest, hvor den anden er færdig, at man lige kan se nyheder, eller hvad der nu måtte byde sig til.

dfds oslofærgen oslo norge mini cruise
Det her fik vi meget grin over, da vi sidste år var afsted. Er dogikke klar over om vi var på samme færge, vi var nemlig på Pearls denne gang, og der var der ikke et sådan skilt over askebægeret. Men askebægeret var der stadig 😀

Og så var en lur og tv også lige vigtigt for mænderne, da alle vi piger, som tog tilbage til båden inden alle børnefamilierne kom, så vi kunne få den udendørs spa for os selv. Vi fik da også lov til at købe en flaske bobler i Skybar, man er vel cityprinsesse, og søsteren havde jo fødselsdag, så alt var godt 🙂

dfds oslo båden norge cityprinsesserne
Jo, jo der blev hygget igennem 🙂

Vi fik dog at vide, at det normalt ikke var noget man gjorde, netop fordi området blev brugt af familier. Og ja, jeg kan godt forstå det, fordi lige som vi ikke er så vilde med mange små børn, når vi skal prinsessehygge, lige så meget gider andre heller ikke hvis der er vild fest, og folk er temmelig fulde. Så stor tak til DFDS fordi vi måtte fejre min søster <3

dfds norge oslo norgesbåden
Meget, meget smuk solopgang og virkelig romantisk <3 Foto Maybritt Laisbo

Efter spa, og en lille drink i Columbus bar, skulle der lige en massage til, så ned i bubleområdet og nyde endnu mere forkælelse.

Aftenen før havde vi spist på Seven seas, og må sige de havde oppet sig, fordi sidste år, da min prins og jeg var afsted, var vi ikke super begejstreret, men denne gang var det lækkert og godt. 🙂

Nu har jeg prøvet at være afsted på to forskellige årstider, denne gang hvor det var sommer, og Skybar havde åbent, du kan sidde og sole på dækket, og som sagt ligge i spa bobler, og nyde turen mens båden sejler ud igennem Oslo fjord. Det er fanme luksus.

Oslo fjorden cityprinsesserneFoto Maybritt Laisbo

Men vinteren havde nu også sin charme, for der kunne du se den smukkeste solopgang mens du sejler ind i fjorden om morgenen.

Jeg vil sige, at Oslo båden er til sjov og hygge. Hvis du vil have vild gang i den, skal du ikke tage med båden. Jeg ved ikke helt hvorfor, men i gamle dage syntes jeg at kunne huske, at det var en vild partybåd. Husker en tur jeg havde med en veninde, hvor der var mega gang i den, fest på baren, der var proppet, og man blev hele tiden budt op til dans.

Og at få en plads i baren var nærmest en umulighed.

Så hvis du du/I overvejde at bruge Oslobåden til en polterarbend, så vær klar over, at festen er I nød til selv at stå for.

Men hvad, det er vel heller ikke noget problem? Du er vel Cityprinsesse.

bobler oslo dfds norge oslobåden

I selve Oslo er der flere ting du kan gøre. Du kan tage med de ture, som DFDS  tilbyder, hvor den ene er en halvdags tur, der kommer du/I op til Holmekollen og ser skisportsstedet, hvor du ser skihop fra nytårsdag, efter det bliver du/I kørt ned til en park med en masse flotte statuer. Kan ikke huske parkens navn. Og så er der også lidt tid i Oslo til en kop kaffe.

Der findes også en heldags tur, der er jeg dog ikke lige klar over, hvor man tager hen.

Og ja så kan du selvfølgelig bare slendre rundt i byen. Nede ved havnen, den modsatte vej af, hvis du går direkte til Karl Johans gade, som er gågaden i Oslo, finder du de skønneste restauranter og cafeer. De er nok mest relevante om sommeren.

Der er shoppemuligheder, men personligt syntes jeg ikke rigtig der er noget at komme efter. Det er bare hyggeligt.

Så rigtig god tur, hvis du skal afsted. Lad os gerne høre om hvad du syntes om turen, og giv gerne tip.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *