Tekstiltryk kloakdæksel på T-shirt DIY stoftryk

Tekstiltryk af T-shirt, DIY customizing

Tekstiltryk på T-shirt, er helt op til dig, hvor vildt du vil have det. T-shirt er en basisvarer, så du kan eksperimenterer lige så vildt du vil, fordi det er billigt og nemt at få fat i. Så kig med, og få ideer til hvordan du kan cutomize dine T-shirt med tekstiltryk.

DIY tekstiltryk stoftryk på T-shirt.
Her er der bare sprøjtet tekstilfarve på med en pensel. Så klatter er faldet helt tilfældigt.

En gammel t-shirt, som du elsker at have på, men som er blevet lidt slap i kraven, ærmerne eller bare forvasket, kan du give nyt udtryk ved at kaste noget tekstilmaling på.

Du kan vælge et simpelt udtryk, hvor du bare klatter med en pensel. Hvis du gør det med rød farve på en hvid T-shirt kan de få et meget dramatisk udtryk og minde lidt om blod. Vil du give den ekstra gas, kan du sætte håndaftryk på også. Bliver det for meget? Måske.

tekstil tryk customizing af tøj stoftryk cityprinsessernetekstiltryk stoftryk cityprinsesserne customizing af tøjtekstiltryk customizing af tøj stoftryk cityprinsesserneDu kan også vælge at gøre et stort nummer ud af det. Hvis du har mulighed for at kaste det ud fra et tag, en altan eller noget, der ligger højt, du ved en lille pose fyldt med maling, og så bum. Det giver også et fedt og dramatisk udtryk.

Men vær lige klar over at det svinder, som i rigtig meget.:-)

Fodspor eller dækaftryk, det ser også fedt ud. Du kan bare købe nogle gamle sko på et loppemarked. Men husk at tjekke sålerne for om de har et mønster, det amme gælder for dækket.

DIY- tekstiltryk kloakdæksel- stoftryk på T-shirt-customizing af tøj-fra yt til nyt-blog
Her et fedt tekstiltryk, inspireret fra dækseltryk fra Berlin

Hvis du er heldig at have adgang til et kloakdæksel, er der også denne mulighed, som er en inspiration hentet fra Berlin, hvor der står en masse rundt omkring på gader og stræder, og laver dette dækseltryk. Jeg er dog ikke lige klar over, om man her i Danmark vil syntes det er helt ok. selv har jeg et sådant dæksel i min have.

Tekstiltryk kloakdæksel på T-shirt DIY stoftryk
Dette motiv har jeg ofte lavet med elever og kursister. Det har været for at lære en teknik, jeg havde aldrig tænkt det så langt, at det kunne blive et fedt tryk på en T-shirt. Så det med T_shirten er ikke min ide, men noget jeg så på facebook, et billede fra Berlin. Så jeg tænkte, jamen det kan du jo selv lave.

Så da jeg nu er så heldig, var jeg jo nød til at lave det på en sort og en hvid T-shirt. Følg link, hvis du vil have mere at vide omkring, hvordan du gør dette. => hvordan laver man tekstiltryk på kloakdæksel.

DIY tekstiltryk stoftryk t-shirt hvordan laver man tekstiltryk
Her er brugt samme teknik som ved batik. Der er snoret snor rundt om t-shirt stffet. Og så er der malet med pensel op langs stoffet, og da malingen var tør, blev snoren taget af.

Nu ved jeg ikke om batikfarvning vil gå under tekstiltryk. Tror det ikke. Men hvor om alting er, så blev T-shirten snøret sammen, lige som når du vil lave ringe med batikfarve, og så blev tekstilfarvet malet på. Det kom der nu også noget meget fedt ud af. 

Tekstiltryk på T-shirt DIY
Her i en hvid udgave

Her så lige et styling tip til T-shirten. Sort og rød, der knalder skide godt sammen, så lige for at give det ekstra kant, så lidt nail art med dødningenhoveder, knald røde retro sandaler, solbriller som kunne være Ray Ban, og så ellers afsted til bil træf, som kunne være det årlige viking run 🙂 Viking run spørger du? Jamen det er jo det årlige amerikaner træf 🙂 Du kan se mere her om det der amerikanerbiler => HER

amerikanerbil viking run cityprinsesserne sommerviking run amerikaner biler sommer solbriller cityprinsessernehalloween dødningehoved negle kunst nail art pirat sørøver cityprinsesserne maybritt Laisbo

tjek også => FACEBOOK

Rigtig god fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *