Maybritt Laisbo cityprinsesserne

Polterabend, what to do with the girls

( På billedet tidligere cityprinsesse Heidi og cityprinsesse Maybritt Laisbo)
Polterabend for en veninde, den kan virkelig godt være svær. Først er der al logistikken med at finde en dag alle kan, og ikke mindst den kommene brud kan 🙂 Så er der spørgsmålet, hvad skal vi finde på? Hvor vildt skal det være? osv.

Her nogle ideer, til hvad I kan lave Nogle, faktisk en del, er prøvet, både i den lette og lidt vilde genre.Klik på indlæg for at se mere.

hvad kan man lave på en polterarbend dykning
Dykning har jeg ikke prøvet endnu, men pigerne har været afsted, en dag hvor jeg ikke kunne.

POLTERABEND

En af dine veninder har endelig fået en prins ved sin side, og det skal fejres. Både med et stort prinsessebryllup, og med en polterabend.

Men hvad pokker skal du finde på, hvis du ikke syntes at skønheds salon eller wellnes er nok. Hvad kan du finde på, som er bare en lille smule mere med gang i, uden at det skal være alt for grænseoverskridende som eks. bungyjump eller faldskærmsudspring.

slankekur motion hvordan taber jeg mig diæt kostplan
klatre på væg, det kræver lige lidt muskemasse og en hel masse vilje 🙂

Nogle af cityprinsesserne her, har for mange år siden lavet en eventklub, fordi vi fandt en del prinsessepolterabener en smulle tandløse.

Samt vi syntes at drengenen var så meget bedre til at lave polterabner med spræl i. Så vi har prøvet en del, også af de lidt mere udfordrende. Vi vil også foreslå nogle, vi ikke har prøvet endnu, men vi skriver så snart vi har.
Så vi har kategoriserer dem.

Følg cityprinsesserne på Facebook

Der findes masser af sjove måder at bevæge sig på
Der findes masser af sjove måder at bevæge sig på

Efter en sjov eftermiddag med en masse prinsesser er der ofte et ønske om dinner, eller dans, sjove gå i byen steder, der kan I læse mere her om hvor det kan være godt at gå hen

Dinner Whit Glimmer

___________________________________________________________________________

POLTERABEND LIGHT:

Her nogle ting, som ikke er så farlige, måske nærmere hyggelige, hvis man er til det 🙂

Stå på skøjter;

hvad kan man lave på polterarbend skøjte
Bambi på isen, sådan føler man det, når man skøjter

Der findes en del gratis steder, hvor man kan stå på skøjter, som for eksempel ved Frederiksberg rundel. Leje af skøjter er ca. 50 kr.

Skyde med bue og pil;

hvad kan man lave på en polterabend for kvinder bueskydning skyde med bue og pil

Vi er en gruppe kvinder der drager afsted hver 4. måned, hvor vi prøver en masse ting. Og skyde med bue og pil, havde vi prøvet for en del år siden. Det var bare et sted, som ikke var særligt seriøse, det var et sted, hvor der bare var lagt op til polterabend, vi har det sjovt. Så alle der er med i den gruppe, hvor vi drager afsted hver 4.måned, var eller vilde, da vi skulle skyde med bue og pil. Det foregik i DGI byen, hvor der også kom et godt spisetilbud, da bueskydningen var bestilt.

vindtunnel flyve

Flyve i vindtunnel:

Her kunne man måske godt tro, at det hørte under det lidt farlige, fordi du svæver oppe i luften, bare på den vind, som kommer nedefra og på dine egne bevægelser. Men det varr helt harmløst og skide sjovt. Da vi var afsted havde vi købt 2 min. Det lyder af lidt, men et minut i luften var lang tid, for du er super koncentreret, så når du er færdig med første tur, hvor du er klumpe Dumpo, så er du glad for den lille pause, som gør at anden gang du kommer ind, går det bedre.

Du kan se hvordan det er at flyve i en vindtunnel , og hvor vi gjorde det her

Følg cityprinsesserne på Facebook

hvad kan man lave på en polterarbend vinterbadning
Bemærk lige istapperne på trappen. Det var skide koldt den dag, for at sige det mildt, og næsten alle sprang i baljen.

VINTERBADNING
Brrrr, det kræver virkelig at man siger til sig selv, du SKAL under, ellers kommer man det ikke. Og du skal ikke bruge for lang tid til at komme under, for så er det endnu sværer at komme i.
En god ide, hvis I vinterbader er at medtage:

  • klipklappere, for trappen og jorden er kold, samt undlade badetøj, da det også bliver temmelig koldt.
    Du vil muligvis havde kolde fingre og tær lige efter du har været i bølgen, men i kroppen vil du opleve en prikkende varme.
  • Varme drikke bagefter er ogå et must 🙂
  • Du kan vinterbade ude ved femøren, der er en badebro, som er rigtig god til det, og der er et reb på trappen, som er en god hjælp, når du skal op igen.
hvad kan man lave på en polterarbend cityprinsesserne hvor an man lave noget sjov i københavn
Uha pistolskydning, det var sjovt, og vildt fedt når man ramte.

Pistol skydning
Et par Cityprinsesser var ude og skyde med pistol. Uhhh, det gav kriller i maven, selv om vi fik at vide hele tiden skulle have is i den.

Der stod på hjemmesiden, at man skulle have varmt tøj på, og et par fornuftige sko, altså ingen stiletter eller den lille lårkorte sorte her.

Skal I videre, så sørg også for at tage ting med til at sætte håret, for det kan godt blæse rigtig meget, samt hørebøfferne ugler dit hår lidt, og du kommer til at ligne Minnie Mouse.

Først prøvede vi at skyde fire skud, hvor nogle skydeskiver skulle rammes. Det var svært at ramme, for det gav et lettere chock, når skuddet blev affyret. Andrenalinen rasede rundt i kroppen, og så var man klar til næste skud.
Da det var prøvet to gange, så skulle vi skyde på tid. Otte skiver skulle lægges ned, og det var bare at fyre den af, der ud af.

Vi undersøgte priser, og hvis det er noget I gerne vil lave på en polterabend, så kostede det 4200 kr for tolv, altså 350 kr pr person.

læs mere her om pistolskydningen til polterabend

dfds oslo norge oslobåden bobler
Husk, hvis I vil sidde i boblerne og nyde bobler, så skynd jer tilbage til båden, inden de boarder alle dem som skal fra Oslo, sådan at I kan have det for jer selv.

Cruise med DFDS Oslobåden

Dette kunne være en ide. Og skal I have maksimal nydelse, så skal I afsted om sommeren, så I kan sidde i spa, samt nyde lækker frokost i Oslo by. Det er også rigtig vigtigt at I sørger for at turen ikke er lagt sådan, at I lander i Oslo en søndag, da helle byen er lukket, og det er umådeligt kedeligt. Sad en gang til en gudstjeneste en vinter søndag, dagen efter 2. juledag, for at få varmen, fordi vi ikke måtte komme ombord på båden før end kl 13. I dag kan du vist allrede gå ombord kl 11.

Læs lige med, da vi fejrede min søsters fødselsdag på Oslobåden, som godt kunne have været en polterarbend.

kurbad polterarbend for kvinder
en lille ansigstmaske med noget algenoget, blev det til 🙂 Ja kønne er vi ikke.

Anden Wellnes; 

Der findes også kurbade rundt omkring i København, hvor du kan leje hele stedet i et par timer. Vi har prøvet Frederiksbergbadet for nogle år siden, der var en hel del ting, man kunne der, som saltbad, boblebad, varmelamper, badekar, sauna, dampbad.

På billedet du ser, der var vi i Sofiebadet på Christianshavn, der var ikke helt så meget, men omgivelserne var noget mere hyggelige, og vi havde selv bobler med.

 

hvad kan man lave på en polterarbend curling
Curling i stiletter, ej den går altså ikke 😉

Curling
At curle i stiletter, er nok at sætte målet for højt, for andre sko på banen end de sko man får udleveret er simpelhen forbudt. Men pelsen kan du nok godt beholde på, for der er koldt på banerne. Bukser der kan strække sig er et must, fordi du bukker dig virkelig langt ned, så syningen vil knække og bukserne revne. og en lille nederdel vil nok mest skabe lykke, hvis et eller andet svedigt ishockey hold også lige er på banen ved siden af. 🙂 Ankomst i stiletterne kan det nu nok blive til.
Selve curlingen er sjov, og faktisk en sport hvor du oplever en hurtig progration. Fra første “skud” til tredje skud var der mærkbar forskel. Men vi skulle igennem fald på rumpen, tankerne omkring hvor fjollet man så ud, og enkelte fald, for den ene sko var meget glat. De sko man fik udleveret var en sko som var meget glat, og en sko der kunne stå fast på isen. Og havde man feje tjansen, så fik den glatte sko en gummisko på, så du stor helt fast på isen.
Instruktørerne var så vandt til at færdes på den glatte sko, at man lidt fik mistanke om gemte skøjte prinsesser 🙂 Samt et ønske om selv en dag at kunne glide lige så gradiøst hen af isen som dem. Så skal du finde på noget til en polterarbend, eller bare et sjov aften med pigerne, så vil vi anbefale dette.

Følg cityprinsesserne på Facebook

hvad kan man lave på en polterarbend
På segway, der skal du virkelig kunne holde balancen, ellers kan du godt ryge på snotten. Og det gider du bare ikke, hvis du er på polterarbend

Segway
På en segway, der skal du virkelig kunne holde balancen, ellers tilter du. Når du kører bruger du kroppen meget, for det har stor betydning om du læner dig frem, som du gør ved start, eller tilbage, som du gør når du stopper. når du skal dreje, har du også kroppen i spil. Det er muligt at komme på en guidet tour i byen. du kan se lige her hvordan tur på segway ser ud.

___________________________________________________________________________

Lerdueskydning
Til en start var det en lille smule grænseoverskridende, at stå med et våben, særligt hvis du ikke har prøvet det før. Men da jeg først ramte en af lerduerne, så gik det løs, og det kick jeg fik, var så man havde lyst til mere. Der ligger en lerdueskydnings forening i nærheden af Bella Centeret.

___________________________________________________________________________

hvad kan man lave på en polterabend mountainbike i skoven
Mountainbike i skoven om efteråret, det er så smukt. Men det kan også blive en mudret affaire, så er du advaret 🙂

Mountainbiking i Hareskoven
Ude ved Hareskoven ligger der en klub, som udlejer mountainbikes, også med tilhørende træner. Du kan komme på hold med forskellig sværhedsgrad. Det er en god ide at tage tøj med som må blive snavset, for på en regnvejrs dag, eller lige efter en, kan skoven godt være temmelig smattet, og fald må påregnes, hvis I bare går lidt til den

___________________________________________________________________________

Nike Free fægtning motion hvordan taber jeg mig slankekur elevatorvægt kostplan
Det her er en sådan sport, du godt kunne overveje at gå til, så sjovt er det :_)

Fægtning
Ude på Østerbro og ved Hellerup havn ligger der en fægteklub. Dragterne alene er det store grin værd, og når kampen først er gået i gang, efter opvarmning, så er det faktisk lidt hårdt, hvis du hugger til den, som var min egen strategi. Strategien holdt ikke helt, for jeg vandt ikke. men efter første kamp, hvor jeg var lidt forsigtigt, for det er jeg af natur, tog jeg revange ved at gå all in, så de efterfølgende kampe tabte jeg to med fire fem, og vandt en med fem tre. Så af en forsigtig nybegynder at være, så er jeg helt tilfreds. 🙂

Følg cityprinsesserne på Facebook

___________________________________________________________________________

Selvforsvar
Her kan I alle virkelig komme af med vrede og agressioner. Der bliver sparket, råbt, revet og gået løs på hinanden. Vi har selv prøvet det, og på mange måder var det virkelig grænseoverskridende. Men ikke på den farlige måde. Vi var 14 afsted, hvor vi to og to skiftes til at “slå” på hinanden. Vi havde nogle dukker som vi slog på, men hele tiden havde jeg en lille skræk for enten selv at blive ramt, eller at ramme partneren. Til sidst fik vi lov til at afprøve teknikken, vi havde lært på lærermesteren. dette var virkelig grænseoverskridene, fordi du vidste at han gik bag dig, men ikke hvornår han angreb, så andrenalinen pumpede.

___________________________________________________________________________

Croquis tegning
I Valby ligger der et sted, hvor I får lov til at udforske jeres talenter i croquistegning. Vi mødtes til champagne og chokolade, hvad ellers, og så gik vi igang. Siger bare, da den mandlige model smed morgenkåben, var vi en del der blev noget generte.

Det her er et meget stille arrangement, men i guder, vi taler stadig om det. Det kommer vi aldrig til at glemme 😀

___________________________________________________________________________

Gokart
Der er det rigtig sjovt, hvis I laver hold, der skal konkurerer med hinanden. Så bare ellers give den gas. Og når jeg siger gas, så mener jeg gas, for selv om det føles som om gocartenes kører hurtigt, så er farten ikke meget højre end det er tilladt på en sommerhusvej eller inde i byen.

___________________________________________________________________________

hvad kan man lave på en polterarbend
Her skulle du have styr på dit sejl, for du kunne nemt blæse omkuld, med en masse grin til følge 🙂

Blokart
er en gocart der er drevet af et windsurfing sejl, hvor du sidder i en vogn, som på mange måde minder om en Harley, du styrer med ratet, og bestemmer farten ved at trække i et reb, hvor du kan komme ganske meget op i fart, sådan føles det. Er du en lidt mere forsigtig person, så er det muligt at køre Mormor kørsel 🙂
se lige mere her når nogle cityprinsesserne giver den gas på blogcar arh, ok gas og gas, det er som man ser på det 😉
Og kunne du selv tænke dig at køre blogcar?

___________________________________________________________________________

hvad kan man lave på en polterabend fangerne på fortet flakfortet

Fangerne på fortet
Mener der både ligger dette på Hven, og på Middelgrunden. Her er der en masse øvelser på fortet. Vi skulle bl.a lave økse kast, finde poster på fortet som kunne ligge på den mørke trappe, i vandkanten, eller andre steder på hele fortet.

___________________________________________________________________________

Gospel
Hvis det primært handler om at have det sjovt, kunne en Gospel workshop også være et bud. Nogen gange er det som gør ting sjove, det hvor man lidt skal træde ud af sin komfort zone, se sig selv på nye felter, hvor man aldrig havde set sig selv. Måske ender det med at man bare bliver vild med det, og faktisk går videre med det. Tjek det lige her hvordan I kan synge gospel i en gruppe

Funball hvad kan man lave på en polterarbend cityprinsesserne
Du skriger af grin, når du ligger og tumler rundt i en sådan Funnball 🙂

GÅ PÅ VANDET I EN FUNBALL
Du kommer ind i en kæmpe badebold, hvor der er luft til 45 min. Men du kan mærke at du bruger meget luft. særligt hvis du bliver lige så stædig som jeg. jeg VILLE stå op, også selv om vi fik at vide, at det kun er børn der kan det, pga. deres højde, som gør at tyngde punktet ligger længere nede. Jeg kom op at stå, og det også i op til flere sekunder, og så var det ellers bare plask, og så lå man der og rodede rundt. det var virkelig sjovt, og en god ide at man er to ude af gangen.
www.funballz.com

___________________________________________________________________________

hvad kan man lave på en polterabend ridning

Ridning i dyrehaven

Altid har jeg været bange for heste, og det har jeg fordi, jeg som barn blev sparket af en, uden at jeg rigtig forstod hvorfor. Så mange af de andre var virkelig forundret, da de hørte at det var mig, og en anden, der havde planlagt et ridetur i skoven en maj lørdag. Følelsen bagefter var da også vild, for hurra, tænk at jeg overvandt min frygt og sad på en hest, der nok har været 5 meter høj. Sådan føltes det. 🙂 Ridning, det er en sjov ting at lave sammen med de andre. 🙂 Og Dyrehaven er et dejligt sted at ride.
Her andre forslag, som vi ikke har prøvet endnu:

Følg cityprinsesserne på Facebook

___________________________________________________________________________

hvordan laver man chokolade hvordan laver man jordbær med chokolade
uha det er lækkert, og så lige et glas bobler til, så er den i vinkel. 😉

Chokolade støbning og smagning.

Jeg selv var lige et smut forbi Chokolade Hex, som ligger på Islevhusvej i Husum, fordi butikken, som ejes af Tina, havde tre års fødselsdag. Der fik jeg lov til at komme ind i det aller helligste, nemlig værkstedet, som ligger i baglokalet af butikken.Her fortalte Tina, at hun holdt kurser.
Og ja så var det selvfølgelig vi tænkte, at det er da lige sagen til nogle prinsesse slik munde 🙂

Denne butik findes desvære ikke mere, men mon ikke der er andre steder, hvor man kan lave chokolade?

___________________________________________________________________________

Ting vi ikke har prøvet endnu, men som kunne være en ide.

Bordtennis

trampolin

Kajakspil

Høvdingebold

Turkajak

GPS orienteringsløb

Vandpolo

___________________________________________________________________________

POLTERARBEND DANGER

slankekur motion hvordan taber jeg mig diæt kostplan hvad kan man lave på en polterarbend
klatre på væg, det kræver lige lidt muskemasse og en hel masse vilje 🙂

KLATRING
Nogle mennesker kan godt lide at der er et konkurrence element i en sports gren. Vi var ude og prøve klatring, og vi havde ikke rigtig taget det med, så nogle af dem som var med mistede hurtigt følelsen for oplevelsen.
Så skal I flere af sted, så sørg for at få konkurrence elementet med, det kan være at man skal klatre de gule sten og være først til toppen.
På Refshaleøen, er der et klatre center, og de har mure til alle udfordringer, både til børn og voksne. De er Europas største center, så ingen grund til at lede efter andre 😉

___________________________________________________________________________

Rapelling
Der ligger et sted ude på Refshaleøen, nogle gamle nedlagte BW haller. Her er der rappeling fra flere højder, og også en konkurrence hvor I i hold skal klatre op af en svært trappestige. Da vi var der, var der også andre polterabendhold, og de gik på line højt, højt oppe under loftet. Det er nok til de rigtigt modige.

___________________________________________________________________________

Paintball
Gør ondt, så er det sagt. Og andrenelinen pumper i kroppen, når man lister rundt og skal spotte “fjenden” Så er I til det kick, eller ved at bruden er til action, så gør endelig det.

hvad kan man lave på en polterarbend Nike Free
Uha det var udfordrende, og føltes temmelig farligt. Men i forhold til skades raten, så sker der sjældent noget.

Træ klatring
Du skal ikke være bange for højder her, for det er bare højt oppe. Men er du til danger, så er det her lige noget for dig eller jer, der er modige, kan lide det sus det giver i maven, både når I kigger ned, og når I tager tur på svævebanen.

___________________________________________________________________________

Kitesurfing
Der ligger noget ude ved Dragør, hvor der også er en skøn lille cafe, med udsigt til vandet, og hvor I kan nyde en dejlig brunch.

Karate

Cross

Parkour

Vandski

Ishokey

Windsurfing

Dykning

Kys fra cityprinsesserne

følg os www.facebook.com/cityprinsesserne

 

2 thoughts on “Polterabend, what to do with the girls

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *