hvordan laver man sokkedyr diy DIY børn kreativ tid cityprinsesserne

DIY for børn

Her vil du få ideer som kan være lavet af børneting, eller af børn, eller for børn.
På billedet ser du nogle sjove sokkedyr, se meget mere……

DIY hvardan sår man karse
Mælkekarton klippet kort, huse og hegn lavet i pap, karse sået, og vupti så harr du den skønneste have, og det dejligste drys til madpakken

SMÅ KARSEHUSE AF MÆLKEKARTONER
Karse i alle mulige glas og bakker ser vildt sødt ud, og giver en særlig forårsstemning. Hvis du har børn, kan du sammen med dem lave de sødeste karsehuse. De må gerne være lidt skæve, det vil bare gøre udtrykket endnu mere sødt.

Du klipper bunden ud af en mælkekarton, klipper eller maler et hus, som det vil være en god ide at laminerer, fordi farver i pap eller tusser vil flyde ud, hvis der kommer vand på.

Huset klistres på, sådan at bunden af mælkekartonen bliver som en lille have. Du kan gøre noget ekstra ud af det, ved at lave små stakitter rundt om mælkekartonen.

Du kan se andre kreative ideer lige herhttps://cityprinsesserne.dk/?p=1843

tilbage til forsiden www.cityprinsesserne.dk

___________________________________________________________________________

DIY for børn hvad kan man lave med klemmer og ispinde

DIY med klemmer:

Her skal du bruge;

 • klemmer
 • universallim
 • ispinde
 • hobbylak og pensler

Du skal måske nok klippe ispindene til, når du skal bruge dem som vinger, for de kan være for lange. Stumperne der bliver tilbage kan du klistre imellen vingerne, så der ikke kommer huller.

Bagefter kan flyvemaskinerne af klemmer og ispinde males. Dette skal børn helt ned til 3-4 års alderen lave. Hvis I laver mange, så kan nogle af dem også bruges til mobiler(uro)

___________________________________________________________________________

DIY hvordan støber man i gips og beton
Her ser du lige forskellen i farven på gips og beton, samt på hvor meget de er i stand til at afbillede stregerne i bladene.

Støbning i gips, er let, og børn i alderen fra 4 år an være med. Vær dog opmærksom på at gipsen er skrøbelig, og nogle børn godt kan blive ked af det, hvis de går i stykker.

Vejledning til hvordan du støber i gips og beton her.

___________________________________________________________________________

IMG_6558SOKKEDYR

Nogle gange så kan man få billige sokker, og sjove sokker, som allerede ligner dyr 🙂 Og så er det jo bare at gå til den og lege. Men sokkedyr, dem kan man også lave selv, så kan de få stikkende øjne, drabelige tænder, hajfiner eller hvad man nu finder på.

jeg har lavet en hel stribe af sokkedyr. De var rigtig svære at tage billeder af, sådan at man kunne få hele fornemmelsen af hvordan de ser ud, så i stedet spurgte jeg nogle meget søde piger om ikke de ville hjælpe mig 🙂

Så Silja, Emilie og Alberthe synger lige “mariehønen Evigglad” 🙂

=> JA LAD MIG ENDELIG SE EN SKIDE SJOV YOU TUBE VIDEO, HVOR SILJA, EMILIE OG ALBERTHE SYNGER MARIEHØNEN EVIGGLAD

IMG_4792EN IKEA RAMME, NYE IDEER

En uro til små søde babyer havde aftjent sin tid, og var ved at være på vej til stor skrald, selvfølgelig med en masse andet. Men jeg har en lille snert af at være samler, for jeg tænker altid, det må kunne bruges til noget.:-)

Da jeg så de søde klovnehoveder, ja så tænkte jeg det samme, for jeg er altså bare vild med klovne…..og bamser 🙂

Og vupti, jeg knækkede hovederne af klovnene, limmede dem på en ramme, som jeg havde købt, og malede krop på den. Det kom der denne søde billede ramme ud af 🙂

sættekasse cityprinsesserne 020LAV SJOVE TING MED EN SÆTTEKASSE

Spraglet tapeter og tapeter med mønstre er temmelig hot lige nu, brugt meget i boligen, hvor bare en enkelt væg har fået tapet på.

Disse tapeter er også set meget som pynt i sættekasser, og der ser virkelig sødt ud, måske særlig til prinsesse værelser.

Men du kan også male en simpelt dukkehus, eller bare male en sætte kasse med en masse sjove farver. Du skal ikke bruge så mange møbler, da du kan farve de fleste, men det vil nu være sødt med enkelte ting.

Du ser her et bud både på dukkehus, og en med sjove farver, hvor jeg også har klistret alle mulige små sjove ting, som jeg har samlet gennem tiderne, når jeg har købt det i de sjove billig butikker. De små ting bruger jeg nemlig også til kigkasser.
blommer 048

Et transportabel dukkehus i en lille rød kuffert

I kælderen havde jeg en af de der små røde kufferter som er lavet af pap, og som så meget vækker minder frem fra barndommen, hvor jeg slæbte alverdens ting rundt i den. Jeg havde købt den for lang tid siden, alene fordi jeg blev grebet af nostalgien.

Så pludselig en dag, kom jeg i tanke om, at jeg også havde nogle dukkemøbler i en anden kasse, og vupti var ideen født til et transportabel dukkehus.

Jeg malede kufferten indvendigt, og af nogle små æsker lavede jeg et komfur og en seng. Dukken havde jeg også i en kasse.

jeg lavde også et lille vindue, hvor jeg limede nogle gardiner på.

Og en, to tre, så havde jeg det skønneste dukkehus.

Dette er et Made By Cityprinsesserne, og det betyder, at du kan købe den. Det kan godt være du selv vil ud at finde en kuffert, møbler og male den,for det er helt sikkert billigere, men ved at købe den her, så er alt arbejdet lavet for dig, og du giver dig selv en gave.
pris: 350 kr

=> JA TAK, JEG VIL GERNE KØBE DEN LILLE KUFFERT, DA JEG IKKE HAR SÅ MEGET TID TIL SELV AT LAVE DEN

FÅ OG PRINT ET SKOLESKEMA

=> JA TAK, JEG VIL GERNE HAVE ET SKOLESKEMA

Hvis du godt kan lide det, er du rigtig velkommen til, at fortælle det til andre du kender, for de må også gerne få et. 🙂

bamse filt nålefilt kreativ hobby børnLAV EN CIRKEL BAMSE ELLER KLOVN

Disse bamser kan børn ikke helt selv lave, men det meste kan de. Der hvor det bliver svært, er når arme, ben og krop samles.

Men ellers så kan de være med det meste af vejen.
Cirkler klippes.
Hvis børnene syntes det er svært at klippe efter øjemål, så lav en skabelon, som der kan tegnes efter, og så når mange er tegnet på stof, eller pap, som også kan bruges, så klippes de ud.
Det er en hyggelig syssel alle kan gøre sammen.

=> JA TAK, JEG VIL GERNE KØBE EN LET INSTRUKTION TIL AT LAVE EN SJOV RETRO CIRKELDUKKE MED FILTET HOVED

God fornøjelse 🙂

___________________________________________________________________________

diy garn hvordan laver man en bold hvad kan man lave med garn
Her ser du nogle H C Andersen bolde lavet af børn. Hvis du vil lave det med børn, så sørg for at den første bold ikke er for stor, så de går død på opgaven. Men det er nogle fede udtryk, de får frem 🙂

VÆV EN H. C. ANDERSEN BOLD en dejlig ferie syssel

En gang besøgte jeg et lille nord Jyllands museum, hvor der sad damer og var aktive med sy sysler. En af disse damer sad med en bold, og den blev jeg helt grebet af, fordi den var nem at lave, og kun krævede noget restegarn og et stykke rest stof.

Er dine børn små, er det en god ide at bruge tykt garn, ellers kan opgaven forekomme uoverskuelig, mens lidt større børn, der også har en vis modenhed, vil sætte pris på æstetikken, og derfor komponerer farver efter hvilke farver der er ynglings farverne.

DIY garn hvordan laver man en bold hvad kan man lave med garn væve blog
Her ser du boldene lavet som øjne. Det er også meget sjovt, og hvis nu du kaldte dem for ugly balls, så tror jeg drengene vil syntes, de er lidt seje 🙂

Drenge vil også elske at sidde med disse bolde, men her kan tykt garn også være en god ide, særligt hvis du har drenge med krudt i måsen, og som gerne vil have at tingene skal ske lidt hurtigt.

Grunden til at de hedder H.C. Andersen bolde, kommer sig af, fortalte damen, at på H.C. Andersens tid fandtes der ikke bolde som i dag, og der lavede man selv bolde. Nogle syede man, som bolden i eventyret ”Bolden og snurre toppen” hvor det er en bold af silke, der føler sig meget fin, men pludselig en dag havner i tagrenden, og glansen over tid går af hende.

Det kunne være en sjov og hyggelig sommer syssel at læse historien, mens børnene sidder og laver bolden.

diy hvad kan man lave med garn hvordan laver man en bold væve
Her er der vævet med lidt tyndt garn. Det kræver en del tålmodig, særligt hvis du syntes, det er lidt svært. Det giver et andet udtryk, end når det er med tykkere garn

Sådan gør du:
Omkring et stort stykke stof vikles garn rundt, til stoffet ikke mere kan ses, og det er en rund bold. Dette kan nemt gøres af børn.
Så vikles der nogle trendtråde omkring. Det betyder, at det er omkring disse tråde at vævningen foregår.

Vævningen startes oppe i en af toppene, og det er nok dig som voksen, der skal starte det. Hvis dine børn er omkring tolv, kan de godt finde ud af det, er de yngre, skal du gøre det.

Når vævningen er nået til havdelen af bolden, så startes der i den anden ende af toppen, ellers bliver der for meget luft imellem det vævede, og det bliver også meget ujævnt.

Boldne er gode som kaste bolde. Og hvis stoffet er bundet stramt, så kan du også få dem til at hoppe.

___________________________________________________________________________

DIY hvad kan man lave med sugerørSUGERØRS URO

Du kan købe sugerør, eller finde nogen i skuffen, hvis der er nogen til overs fra en fest eller fødselsdag.

Så du skal bruge
perler
tråd,
samt en spids nål.

Så syr du hver anden som sugerør og hver anden som er en perle.

Det vil være et festligt indslag til en fødselsdag eller fest
Den er virkelig nem at lave, også for børn.

___________________________________________________________________________

KØB ET BILLIGT FLEECE TÆPPE

Mange gange, når jeg skal bruge fleece, så køber jeg det som tæpper, fordi jeg får virkelig en meter vare til en biligere penge, end hvis jeg køber det i en stofbutik.
Mange gange er tæpperne pyntet med en sød kant, som eksempelvis kan være tunger, og disse tunger genbruger jeg i søde puder. Puderne her er i stærke smukke farver.

Så har jeg også malet den lille sættekasse til, også med stærke klare farver. Inde i rummene har jeg klistret dimser og dutter ind, ting jeg har købt hen af vejen, og gemmer i mine skattekister.

retro karklude mormors broderi butikSY EN KLARKLUD

Det her, det er total retro. Det var noget jeg gjorde da jeg var barn, og noget af det første vi lavede til håndarbejde i skolen, som, så vidt jeg husker, startede i de små klasser, så denne opgave var får at styrke finger motorikken.

Større børn vil som regel også gerne lave den, fordi resultatet bliver lidt sjovt, og når man er barn, syntes man også det bliver rigtig pænt.

Nogle af ti kroners butikkerne har nogle gange garn og karklude i skønne farver i udbud. Så det er ikke som da jeg var barn, hvor de kun kunne fås i en grå udgave.

Faktisk i start firserne blev karklude også brugt til at sy tøj af. Jeg er ikke helt klar over, hvor den mode kom fra, men lige pludselig gik alle rundt i bluser syet af karklude. Senere skulle alt tøj vendes på vrangen. Hmm, meget sjov mode. Den ville nok ikke gå i dag 🙂

Når kluden er færdig kan du evt sy den til en pude, som kunne passe op til sommerhuset, eller Mormor kan få i gave 😉

croutons 002DØRSKILTE I FIMOLER ELLER TRYLLEDEJ

Dørskilte med personlighed, det er hvad jeg har lavet. Disse to er særligt til børneværelserne, men i tidernes morgen havde jeg en ynglings, som var til badeværelset, det forstilede en lækker steg i badekar, og den lavede jeg ofte til gave, fordi mange når de så den på min egen badeværelsesdør, ønskede sig en. Tegningen viser sådan ca. hvordan den så ud.

Her har jeg brugt fimoler, der kan lufttørrer, men du kan også få noget som kan brændes i ovnen. Bagefter er de blevet malet med hobbylak.

___________________________________________________________________________

perleplader diy DIY kreativ
Perleplader, sæt dem op på farvet papir, og køb evt. forskellige farver på rammerne, så kan det gå hen og blive ganske fedt.

PERLEPLADER
Der var en gang hvor perleplader, vist nok kunne siges, at være noget ingen lige gad at få. Men på en eller anden mærkelig måde har det flyttet sig, i dag kan du få kunst med perleplader, hvor perlerne er meget store, eller du kan selv sidde og sysle med nogle absolut bitte små perler.

Perleplader i sig selv er faktisk en hyggelig beskæftigelse. Man kan sidde med sine børn, være koncentreret og samtidig sammen. Det skaber faktisk en skøn samhørighed, og det færdige resultat kan limes på en farvet baggrund, og sættes i sorte rammer. På den måde får perlepladerne nogle skønne udtryk, og er værd at hænge op til alles glæde.

Du kan også købe en uro med klemmer, og sætte alle perlepladerne i den, eller klistre en magnet bagpå, og sæt dem på køleskabet, det ser også rigtig sødt ud, og giver dit slot personlighed 🙂

_________________________________________________________________________

fra yt til nyt perler kreativ diy DIY loppefund
På loppemarked kan du være heldig at finde billige perlekæder. Klip dem op og sorter dem evt, i en søm/skru æske, så du kan se hvad for perler du har.

KÆDER AF PERLER ELLER KNAPPER

Om sommeren er der en masse loppemarkeder, gode loppemarkeder og kræmmermarkeder rundt omkring i hele Danmark.
Her kan du finde gamle ting du kan costumize, altså give en gang maling, nyt betræk, eller sætte sjove prikker eller knapper på.

Det er også her du kan finde andre sjove ting til at være kreativ med som netop knapper, perlekæder som Mormor og Farmor brugte, eller gamle nodehæfter, du kan bruge til kuverter til eks. et bryllup eller til jul.
Alt det gør jeg selv.

Perlekæderne klipper jeg op, laver nogle gange selv nye udtryk, eller bruger perlerne til julepynten, når engang det når så langt.

diy knytning med knapper kreativ tid cityprinsesserne
Knapper, store som små, og i alle farver, dem kan du lave sjove halskæder af.

Knapper bruger jeg eksempelvis til at sy på tøj, på kaffevarmer, eller lave kæder af, som også vil være nemt for børn. Jeg knytter og knapper ind i armbånd, lige som du ville gøre hvis du knyttede armbånd med perler. Det ser rigtig sødt ud.

DIY lav en uro af bling
Her er alt bling hentet frem fra skuffen. Også knapper, brocher, og gardinringe. Den har ikke fået for lidt.

Perler og knapper kan også indgå i vindspil, hvor du på stranden skal finde skaller, muslinger og hulsten. Hvis du så sætter det sammen med noget af dit gamle bling, du ikke bruger mere, er der søde vindspil. lader du børnene lave det, får det ofte også nogle fede skæve udtryk, som gør dem så unikke, at et hvert dameblad, i fald de kom forbi, for at lave et reportage om hjemmet, ville nævne og tage nærbilleder af, fordi det er med til at give boligen et personligt udtryk.

___________________________________________________________________________

H C Andersen fyrtøjet strik fingerdukker hvordan strikker man fingerdukker
fingerdukker, det er en nem lille opgave, hvis du eller dit barn lige har lært at stikke. Det er rigtig vigtigt at opgaven ikke er for stor, at opgaven giver et produkt rimelig hurtigt, hvis motivationen skal være i top.

STRIKKE MED FARMOR ELLER MORMOR

Lige nu er det ferie, og der kan man som barn godt gå hen og kede sig, særligt hvis det regner og de voksne ikke gider gå med til vandet, så man kan bade. Faktisk engang, hvor jeg var bonus mor, og sommeren var kold og våd, og de voksne bare gemte sig bag bøger, men spillede også spil med alle i familien, så spurgte den seks årige prinsesse, for hundrede tyvende gang, hvornår vi skulle ud og bade. Lige der styrtede det ned, og alle voksne, vi var nemlig en del på den ferie, sagde at det kunne vi ikke, for det regnede jo, hvortil den seks årige prinsesse svarede; og hvad så, man bliver jo våd alligevel”
så af sted vi drog med farmor, badetøj og paraply, mens vi grinede hele vejen til stranden over den bemærkning, for det var der jo en hel del sandhed i 🙂

Nå men de tider opstår jo, hvor der er hul i tiden, og hvor man ikke ved, hvad man skal lave. Og så er det jo, at man kan lære at strikke. Det er faktisk super hyggeligt, og skaber dejlig nærværd mellem den voksne og børnene, hvis man sidder og strikker sammen. Det er også der du får alle de historier, fra børnene, de ikke fortæller til dagligt, fordi alting skal gå op i en højere logistisk enhed.

Jeg er selv uddannet håndarbejds lærer, og vi har haft strikke med bedste dage, hvor bedste mødre kom en eftermiddag, havde bagt kage og lavet kaffe, og så lærte de børnebørnene at strikke. Det var så hyggeligt.

Jeg har også fået lært en del drenge at strikke, også fodbold drenge, for jeg har forklaret dem, at ved at lave bro mellem de to hjerne halvdele, som strikning kan, så bliver man en bedre fodbold spiller 😉

Du finder en lille instruks til de strikkede fingerdukker til en pris af 5 kr

hvordan strikker man en ugle strik for børn diy DIY
Et sød ugle, strikket, og som kan bruges til Iphone etui.

Her er to ideer til nogle nemme ting du kan strikke med børnene, hvor det er uligt for dem at se et resultat, som er meget vigtigt, hvis de skal have den fulde glæde af det.

den ene er fingerdukker, hvor alle i familien kan strikke en dukke hver. her er det fra eventyret Fyrtøjet, det du skal gøre er;

Slå mellem ti og femten masker op, alt efter garn tykkelse. Hvis børnene lige har lært at strikke, så skal de kun strikke ret hele tiden. Med tiden kan de lære ret og vrang, som du skal lave skiftevis, hvis du vil lave en rib for neden, som er det bedste for at finger dukken sidder godt på fingeren.

Bagefter syr eller hækler du øjne og ansigter på, alt efter hvilke færdigheder børnene har.

Er nogle af børnene lidt mere øvet, kan de strikke en Iphone eller mobil telefon holder. her er der strikket lige op, og så er der syet ind til ører.

Her skal du slå mellem tyve eller fem og tyve masker op, alt efter garn tykkelse. Lav også her en rib, hvis du kan.
___________________________________________________________________________

broderi bamse broderimønster børn nybegynder DIY hvor kan man købe broderimønsterBAMSE BRODERIMØNSTER MED BAMSE SALLY

Bamserne Sally, Bjørn og hans lille bror Theodor er nogle gennemgående figurer i nogle enkle broderimønstre, der egner sig godt til børn, folk der kan lide naive udtryk eller begyndere.

Da farverne ikke er mange, kan du vælge at bruge rester fra din samling, eller købe farver efter farvekoden.

Broderigarn DMC er der farvekode kort til.

=> JA TAK, JEG VIL GERNE KØBE ET ENKELT BRODERI MØNSTER, SOM OGSÅ EGNER SIG TIL BØRN

_________________________________________________________________________

HER ET ENKELT MØNSTER MERE

hvor kan man købe broderimønster til børn nybegynder DIY broderiBRODERI, et mønster flere muligheder

Det er noget der virkelig kan kræve meget tid og fordybelse. Enten er man til det, eller også er man det ikke. For nogen, tænker jeg, kan det virke kedeligt og meget af det samme, fordi det rykker jo ikke helt vildt, særligt ikke hvis du skal skifte mellem mange farver.

Så når børn skal broderer, er det vigtigt, at der ikke er for mange farver, og vigtigt at opgaven ikke er for stor.

Min oplevelse er, at både drenge og piger, når vi tager dem som kan lide det, kan finde det sjovt. Jeg selv husker fra min skolegang en dreng, Finn, han var edderbrodere mig dygtig til det, og han var en rigtig drenge dreng. Jeg selv har også oplevet som håndarbejdslærer at nogle af drengene syntes, det var sjovt, når det var simple biler, de broderede.

Her et simpelt mønster, passer godt til børn fra ca ti, hvis de er nybegyndere. Her kan du med grundmønstret lave en masse søde figurer, som prinsesser, balletdanser, sigøjner. Det er kun fantasien der sætter grænser 🙂

=> JA TAK, JEG VIL GERNE VÆRE KREATIV MED ET BRODERIMØNSTER, JEG KAN LAVE SAMMEN MED MINE BØRN, HVOR VI KAN BRODERE EN SJOV FAMILIE

___________________________________________________________________________

Broderi for børn broderimønster bamse DIY perlepladerEnkelt broderimønster med bamser, som også kan bruges til perleplader kan du finde her til 10 kr, nemlig de to bamser Sally og Bjørn, som er venner.

Bjørn har en lillebror, men han er ikke så meget fremme endnu, for pt er det kun bamserne Sally og Bjørn, det er blevet til.

Perleplade kan I lægge sammen, for det fylder 4 plader, så kan I sidder med hver jeres, eller sidde sammen. Det er her du får de anderledes samtaler med dine børn.

 

___________________________________________________________________________

broderimønster til børn og nybegynder bamse klovn balloner DIY broderiBroderimønster med bamse og klovn der flyver med ballon for børn og nybegynder pris 20 kr

 

 

 

 

 

___________________________________________________________________________

hvad kan man lave i efterårsferien malebog om Grønland

Malebogen om Grønland pris 10 kr

 

 

 

 

 

 

___________________________________________________________________________

malebog universet for børn Malebog universet for børn pris 10 kr

3 thoughts on “DIY for børn

 1. bling 002EN STERINLYS MEDALJE
  I et oprydnings anfald en dag, hvor skuffer og skabe blev gået igennem, så faldt jeg over disse lys.
  De har ligget der længe, som i virkelig længe, fordi jeg ikke nænnede at smide dem ud. Der er alt for meget samler i min personlighed til at kunne det.
  Men så lige den dag, kom jeg i tanke om en gang i skolen, da jeg var barn, hvor vi havde høst fest, det er da vist ingen som holder mere, men der var der et værksted, hvor alle elever skulle have sterinstumper med. Så sad vi og druppede ned i nogle engangs bægere, og lavede de sjoveste sterin medaljer. Det var virkelig noget som tændte.

  Så kom jeg i tanke om en gang, hvor jeg var bonus mor til en pige, og hende præsenterede jeg det så for, og så sad vi der i timer, druppede, mens vi ingenting rigtig sagde. Men vi hyggede os, det var tydeligt at mærke, og da alle stumper var brugt, så skrev hun det på ønske sedlen, for der var ikke lang tid til hendes fødselsdag. Gæt om hun fik lys i gave 😉

  Tilbage til forsiden http://www.cityprinsesserne.dk

 2. knytning
  KNYTNING
  At knytte, var noget jeg lærte på fritteren, da jeg gik der, en gang i fordums tid. Jeg knyttede armbånd og bælter, som var en lidt bredere knytning end et enkelt armbånd, der har en række.

  Engang knyttede jeg et meget smukt bælte, ifølge mig selv, og forærede min far i julegave. Min forældre var skilt, så jeg havde ikke den fornødne tilstede værelse, jeg var nød til at have, måtte jeg sande, da min far åbnede gaven og ikke vidste, hvad det var for en gave, han havde fået.

  Den gang vidste jeg ikke, om jeg skulle græde, og i dag ved jeg ikke om jeg skal grine, gør det sidste, for med tidens modenhed, så er det altså utroligt sjovt, hvad han troede, det var.

  Da jeg ankom til hjemmet, hans nye, med den nye kone, ja så hang bæltet så flot ude i køkkenet, påbundet grydeskeer. Og alle takkede de for det flotte grydeske ophæng, og mente hver især, at det måtte havde været svært at lave.

  Jeg var mega skuffet over, at de ikke havde set, at det var et flot bælte med perler i enden, og at jeg nøje havde udvalgt perler og knyttegarnets farvet helt afstemt til min far.

  I dag morer jeg mig virkelig over det.

  Knytning er nemt, når først man har lært det. Og en lille smule omstændigt, hvis du skal lave et lidt bredere knyt. Det er kommet på mode igen, og er vist også lidt på vej ud, men den nye trend var at knytte diamanter og kulturperler ind. Og det er super flot, syntes jeg, at lade noget så råt, stå sammen med noget så ekstravagant.

  Knytning er også noget, som er rigtig hyggeligt at lave sammen. For det giver en samhørighed at sidde sammen med andre, og sludre eller bare være stille sammen.

  Og med perler, og knyttegarn i stærke, skønne farver, der kan du virkelig lave dit helt eget originale udtryk.

 3. slangeSY EN SLANGE
  Her kan du bruge rest stoffer, eller købe noget helt nyt. Hvis du har mange rester, kan du sy dem sammen til et helt stykke.

  Slangen her er ca. halvanden meter lang og syv cm bred.
  Her valgte jeg nyt stof, fordi jeg syntes det var sponkey, særligt når den røde mund kommer på. Tungen laver jeg altid af filt eller flece, fordi det ikke trævler.

  Den er let at sy for en øvet, munden kræver lidt at du ved hvordan den slags sammensyninger laves.

  Dette er et Made By Cityprinsesserne, og det betyder, at du kan købe den. Det kan godt være du selv vil ud at finde stof, og sy den, for det er helt sikkert billigere, men ved at købe den her, så er alt arbejdet lavet for dig, og du giver dig selv eller dit barn en gave.
  pris: 150 kr
  Der er tre styk til salg, du skal bare skrive efter den her https://cityprinsesserne.dk/?page_id=5

  Tilbage til forsiden http://www.cityprinsesserne.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *