hvordan laver man børnetegninger om til broderimønster diy DIY børn broderi dmc permin

Børnetegninger brugt til sjov DIY

Alle forældre kender til, at få mange børnetegninger fra deres børn. Nogle bedre end andre. Det kan være udtrykket, hvor megen umage der er blevet gjort ud af det, eller bare fordi dit barn elsker at tegne. Og hvad stiller du lige op med alle kærlighedsgaverne?

Her nogle bud på, hvad du kan bruge børnetegninger til 

__________________________________________________________________________

Børnetegninger lavet om til broderi.

Det er ikke alle tegninger, der egner sig til at blive lavet om til broderimønstre. For at det kan lade sig gøre, er der nød til at være en stor farveflade, som du ser her på børnetegningen.

Har du selv børn, og kunne godt tænke dig at lave det selv, kan du gøre det på et perlepladeprogram, eller selv finde nogle af de gratisprogrammer, som findes på nettet.

Hvad kan man lave med børnetegninger broderi taske børn diy DIY blog
Du kan på dette billede se, at programmet tager alt med, så selve broderiet er nød til at blive fritlagt, ellers bliver det temmelig forvirrende med for mange farvekoder. Selv om tegningen først var tegnet op i photoshop, også for at begrænse for meget farvepixelering, er der stadig mange koder på.

Du skal dog lige være klar over, at det er et stort arbejde, fordi pixeleringen vil være mange artet. Det er fordi pigmenteringen i tegningen er forskellig, og derfor vil der i det færdige broderimønster være mange farvekoder, og også farvet hvid rundt omkring figurerne, som gør at filen bliver temmelig stor.

DIY børnetegning hvad kan man lave med en børnetegning broderi mønster tegning
Så blev tasken endelig færdig. En super sød lille turtaske, der er lige plads til madpakke og drikke dunk. Hvilket barn ville ikke blive glad for at få sin egen tegning på tasken 🙂

Så en god ide er at fritlægge figurerne, og at skabe hele farver i tegningerne, hvis du er nybegynder, eller hvis det er til børn, med mindre, du er vild med den flerfarvet pixelering. 🙂

hvordan laver man en børnetegning om til broderi mønster diy DIY permin dmc garn
Jeg brugte en hel aften på at få børnetegningen over i broderiprogrammet. Og tegningen fylder 8 ark, så det er et temmelig stort mønster. Jeg prøvede lidt frem og tilbage, og fandt aldrig rigtig ud af, hvordan børnetegningen kunne gøres mindre. Nå pyt, jeg broderer den bare i en Aida med små tern.

Kunne du godt tænke dig at se det færdige resultat? 🙂 Jeg er lige gået i gang, så du må ruste dig med tålmodighed, for selv om farvefladen er stor, så tager det lidt tid inden den er færdig.

Tanken er, at det skal blive til en lille taske, hvor der skal foer i. Foret skal være rødt med sorte prikker……hvad ellers 🙂

Jeg er virkelig spændt på det færdige resultat.

Du kan her se en lille youtubefilm om, hvordan laver man børnetegninger om til broderimønster

Du kan også følge med og give et like til Facebook

___________________________________________________________________________

nailart neglekunst på tånegle fødder diy DIY børnetegninger børne tegning
Der er altid en fest i mine sko. Enten er sokkerne ikke ens, eller også er der tegnet, malet et eller andet sjovt på tåneglene.

En nailart skulle lige prøves. Man er vel Cityprinsesse 😉

Da jeg ikke har lange negle på hænderne, så bliver det tåneglene, der bliver eksperimenteret med.

Her er brugt en hvid grundlak, og et første forsøg med Posca tusser lykkedes ikke. Fandt siden ud af, at de tusser du tegner på overheads plastik, de egner sig rigtig godt til at tegne på neglelakken.

hvad kan man lave med børnetegninger børnetatoveringer diy børnetegninger blog
Da jeg arbejder med børn, får jeg jo en masse tegninger. Og jeg elsker det, fordi de har så fede udtryk. Disse tegninger er kopieret ind på photoshop, der er tegnet over, og siden lagt farve på. Bagefter er de printet ud på tatoopapir. Kan du genkende mariehønen og den sjove fætter fra nailarten?

Faktisk har jeg gået med den ide, at det kunne være sjovt med nogle klister tattoo med børnetegninger.

Jeg spurgte en tatovør, på et marked jeg var i sommer, og som sprøjtemalede tegninger på huden, om han vidste, hvordan man kunne lave det, og om ikke han selv kunne tænke sig det. Det kunne han ikke, for han var overbevist om, at det ville ødelægge hans forretning. Jeg kan bare ikke forstå, hvorfor klister Tattoo kun skal være til børn. For jeg kunne da godt se mig selv med alle mulige til forskellige lejligheder, og børnetegninger, som er enkle. som dem du ser på billedet, de kunne være så sjove at have på som klister tatoo.

Som permanent tattoo, der tror jeg, at jeg ville blive træt af det i længden.

Nå, hvor om alting er, så fandt jeg lige dette på nettet, nemlig

design dine egne klister Tattoo

hvad kan man lave med børnetegninger diy børnetegninger børnetatoveringer tattoo tatovering
Her med farve. Hold nu fast jeg glæder mig til sommer, hvor der skal pyntes med børnetatoveringer , lavet af børnetegninger, alle vegne. Det bliver sjovt, særligt at se hvordan folk vil reagerer 🙂 Måske du genkender bamsen og mariehønen? De er lavet om til broderier også.

Tatoo blev tegnet ind, og så skulle de prøves. Hvis du selv laver det, skal du klippe tegnigen tæt på stregen, for det er et stykke plastik, du klister på huden. Så hvis overfladen er for stor, føles det ikke rart, samt tatoveringen krøller i plastikket.

hvad kan man lave med børnetegninger diy DIY børnetegning blog tegning tatoo børnetatovering cityprinsesserne kreativ tid neglekunst nail art
Tegningen har David i 1.b tegnet. Tatoveringen vil også se sjov ud på armen 🙂

Her er der prøvet med tatoveringen med børnetegninger på foden. Nu er det jo desværre vinter, så jeg kan ikke gå rundt med foden i det fri, så det blev spændende, hvor længe tatoveringen holdt med sko og strømer på.

hvad kan man lave med børnetegninger diy DIY børnetegning blog tegning tatoo børnetatovering cityprinsesserne kreativ tid neglekunst nail art
Foto er taget med to forskellige stilet sandaler. Det er fordi det hele jo spiller sammen i det samlet udtryk. 🙂 hvilken sko syntes du står bedst til børnetatoveringen?

Tatoveringen, med børnetegningen, havde jeg på i fire dage og tre nætter, 3 gange i bad, med en gang fodbad, og det holdt den til. Den havde nok kunne holde lidt længere, hvis det havde været sommer, for så havde der nok ikke sat sig sokkeuld i kanten, som var det, der gjorde at jeg tog min børne tattoo af. Den var nem at trække af, og der var ikke udslet eller andre mærkelige ting under. Fladen jeg havde klippet var temmelig stor, fordi jeg ikke har gjort mig erfaringer tidligere, så der kunne havde været nogle men, men det var der heldigvis ikke 🙂

Du kan også følge med og give et like til Facebook

___________________________________________________________________________

Gaveposer med børnetegninger.

hvad kan man lave med børnetegninger diy DIY børnetegninger tegning gavepose blog børn
Her ser du tre gaveposer lavet af børnetegninger. Det er vigtigt at tegningen er tegnet sådan ca. i midten af papiret.

Tidligere har du set gaveposer lavet af plade-indercover. Det ser rocker sødt ud, er en fed måde at pakke gaver ind på, særligt hvis du lige rammer det musik, som modtageren af gaven elsker. Det er bare at stikke på loppemarkeder og finde de billige lp plader, der er ridset og ikke meget værd.

hvad kan man lave med børnetegninger diy DIY børnetegninger tegning gavepose blog børn
Lukas i 1.a har tegnet mig på Grønland. Jeg syntes denne gavepose blev så fin. Udtrykket i Lukas tegning kommer rigtig til sin ret her.

Pladecoveret kan du også lave noget skægt med. Men lige dette blogindlæg handler om børnetegninger. Så du får lige en ide til at du kan lave gaveposer med børnetegninger. Det vil alle i familien helt sikkert blive glade for. 🙂

Men husk nu, tegningerne skal have ligget lidt, så dine børn ikke har et forhold til dem, så at de bliver kede af det, hvis du klipper i den.

Du kan også følge med og give et like til Facebook

___________________________________________________________________________
Sjove bilpuder

bil pue trafikpude børnetegning broderi mønster hvordan laver man broderimønster af børnetegning
En børnetegning tegnet i Windows programmet paint. Denne tegning er importeret over i et perlepladeprogram, så det både kan bruges til perleplader, men også til broderi

Selv om børnetegningen her er enkel, så skulle der stadig en del redigering til, da den kom over på broderi tegningen. Der er ofte nogle randfarver, der skal væk, og hjulet var der også nød til at komme en redigering på, da stregerne i tegningen var for tynde. Det kunne være klaret med nogle stikkesting. Men det ville give et andet udseende.

broderi dmc garn permin broderi mønster kreativ tid cityprinsesserne
Her ser du det endelige broderi mønster af den tegnet bil, som var tegnet i programmet paint.
bilpude bil pude trafik pude børn broderi dmc garn permin broderimønster
Disse sjove bil broderimønster er tegnet direkte ind i en broderiprogram. Hvis du undre dig over at der står kreativ tid, så er det fordi den side også er tilknyttet cityprinsesserne.

Tænker, det kunne være sjovt med en bilpude tegnet af børn?

Hvis nu, du er til trafikpuder sådan generelt, fordi du syntes, det er sjovt, kitch, sødt, eller noget, så findes der broderimønstre til retrobiler.

Du kan også, med broderiprogrammer lave dine billeder om til broderi. Det kunne være du gerne ville have dit bryllupsbillede lavet om til broderimønster. Men der skal du virkelig være en øvet brodøse, fordi pixeleringen er mangefarvet, som i virelig mangefarvet, så du kommer nemt op på at skulle bruge over 200 farver. Så har du ikke i forvejen et arsenal af broderigarn, så bliver den opgave temmelig dyr, og den vil tage meget tid at lave.

Du kan også følge med og give et like til Facebook
___________________________________________________________________________

Sjove DIY kuverter med børnetegninger.

hvordan laver man en kuvert diy DIY børn børnetegning kreativ tid
Her er nogle børnetegninger lavet om til kuverter. Et lille råd, lav først kuverterne når tegningerne er lidt på afstand, for en tegning, der er tegnet lige nu, har meget hjerteblod i sig, og der vil de fleste børn blive kede af det, hvis du begyndte at klippe i den.

SJOV MED BØRNETEGNINGER

I mit virkelig liv er jeg lærer. Jeg har i den tid, jeg har været lærer, været det på alle trin. Så særligt da jeg var i indskolingen, fik jeg mange tegninger, og de gode af dem, har jeg aldrig nænnet at smide ud. Så jeg har en kasse, hvor jeg gemmer dem.

Når der så er gået nogle år, og alle har glemt alt om tegninger, eller jeg var i andre klasser, så finder jeg altid på søde, sjove ideer jeg kan lave med dem.

hvordan laver man en kuvert af ugeblade fra yt til nyt dy DIY kreativ tid cityprinsesserne
Her er en kuvertt lavet af et blad. Til papir skal du bruge limstift, også hvis du vælger at klistre glansbilleder på. Her kan du ikke bruge universallim, eller våd papirlim, hvis papiret er tyndt, for papiret begynder at krølle, og du skal vente længe på at det bliver tørt.

En af de ting som altid giver et godt udtryk, er når børnetegningerne bliver klippet ud, og gerne fra flere tegninger, for børn har det med ikke at fylde papiret. En lille kant bliver klippet rundt om tegningerne, og så klistret  op på sort papir, og sættes i ramme. Børnetegninger får et skønt udtryk, når de kommer i ramme. Du kan vælge at kæbe rammerne i forskellige farver og dekorerer en væg med dem, eller børneværelset.

hvad kan man lave af børnetegninger DIY diy børnetegning
Hvis nu, du har op til flere børnetegninger, hvor ting på tegningen er tilfældige, eller det er lang tid siden, børnetegningen blev tegnet, så kan du klippe figurerne ud, og klistre dem op på sort papir, og derefter sætte dem i en ramme. Hvis du laver flere, kan du overveje at lade rammerne være flere forskellige kraftige farver.

Her forleden fik jeg så den ide, at jeg også kunne lave små notes hæfter med børnetegninger, her vælger jeg nogle hvor papiret er rimelig godt fyldt ud.

Sidst men ikke mindst, så ville jeg lige prøve, hvordan det så ud, hvis jeg lavede kuverter af dem. Jeg syntes resultatet blev rigtig godt. Jeg tænker, det er en sød måde at pakke et fødselsdags kort ind.

Men husk, hvis du selv har børn, så skal du nok ikke lige bruge de sidste nye tegninger til det, for min oplevelse er, at børn er meget sårbare omkring ting, de lige har lavet, og vil helst have, at det skal være fuldstændig ligesom de har tænkt det. Det kan jeg ikke fortænke dem i.

=> VIS MIG LIGE HVORDAN DU LAVER KUVERTERNE

Du kan også følge med og give et like til Facebook

___________________________________________________________________________

En sjov tegneleg

undervisning isometri papir matematik
Her ser du fire eksempler. Sidste eksempel er lavet på et isometri papir, som børnene kaldte Mindcraft papir.

Denne ide er så ikke så meget, hvad du kan lave af DIY med børnetegninger, bare en sjov leg i alle kan lave sammen. Ved ikke om du selv husker fra din barndom, tegningen alle tegner på?

Alle starter med at tegne et hoved på papir, folder det, sender tegningen i urets retning, og den næste tegner så krop og arme, folder det, sender tegning i urets retning, og så bliver ben tegnet. Det kommer der en mangeartet tegning ud af, og en masse gode grin 🙂

Psst; hvis du er underviser, som jeg, kan du lave det med isometri papir. I 1. klasse kaldte de det for Mindcraft papir. Ja hvorfor ikke 🙂

___________________________________________________________________________

Indtil videre, ha en god fornøjelse med dine egne projekter med børnetegninger. Du skal være velkommen til at dele dine ting her 🙂

Du kan også følge med og give et like til Facebook

___________________________________________________________________________

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *