julepapir- hvordan laver man julepapir til juleklip- julepynt- julehjerter- hjerter-jul

DIY hvordan laver man sit eget julepapir til julepynt

Kan man lave sit eget julepapir til julepynt? Er jeg blevet spurgt, nu hvor jeg tegner så meget digitalt, og er det svært?

Det kan du sagtens, og du skal bare kunne bruge det gratis tegneprogram Paint, eller andre gratis tegneprogrammer, og kende til hvordan du kan kopierer, lægge farver på, og bruge de faste figurer, hvis ikke du vil tegne nogle sjove skæve nogen selv, eller lade din børn gøre det. Og kan du det, det er nemt at lære, så kan du designe dit eget julepapir til julepynt her til jul.

julepapir- DIY- hvordan laver man sit eget julepapir- julepynt- jul
Her ser du lige hjerterne igen, nu er der bare flere af dem, fordi de er blevet minimeret. Så du kan blive ved med at minimerer dem, så der kommer flere og flere hjerter på papiret, og stoppe, når du syntes at nu kan du bedst lide det.

Du kan sagtens starte med at tegne tegningen stor på dit julepapir, og så minimerer den, hvilket du også skal gøre, hvis nu du gerne vil have mange hjerter, nisser, snemænd på dit papir.

Her ser du en lille tutorial til hvordan du tegner i Paint

 Og har du aldrig prøvet det før, og har mod på det, så vid, det er ikke særlig svært, du lærer det inden for ti min, vil jeg tro.

Du ser lige nogle af de julepapir, jeg selv nåede at tegne. Det er sjovt, så mon ikke jeg med tiden finder på flere.

julepapir julepynt snemand jul
Her er nogle af de faste geometriske figurer brugt fra programmet paint.

Ideen til at lave papir er ikke helt min egen. Ideen så jeg et eller andet sted, husker ikke rigtig hvor, men kender du ikke det, man tænker, det vil jeg også prøve at lave.

Så der gik lige nogle dage inden jeg kunne komme i gang.

Jeg prøvede mig lidt frem, lavede papir med snemænd, snefnug, hjerter, fordi de er nemme at gå til, hvis du lige er startet med at tegne digitalt.

jul-julepynt-julepapir-diy
Her er snemændene gjort lidt mindre. Jeg har dog ikke her været helt skarp, for jeg kunne bagefter se, at nogle af snemændene var blevet lidt tykkere.

Papiret skal gemmes som jeg JPEG fil, og så kan du bare printe det ud. 

Jeg vil tro, at det også kan være en god ide at prøve at printe det ud i forskellig slags papir. Jeg er ikke klar over om fotopapir vil være en god ide til julepapir til julepynt, måske er det for glat. Tykkelsen vil være god, for så vil papiret næsten være som pap, og det kan du også lave en masse sjov med, for eksempel kræmmerhuse til at sætte over hyacinter.

jul-julepynt-juleengle-julepapir-jul
Nogle engle må der også til i julepynten, ellers er det ikke rigtig jul.

Nu er jeg jo temmelig vild med børnetegninger. I andre blogindlæg har jeg vist, hvordan du kan bruge børnetegninger til både broderi, hvor du kan lave broderimønster ud fra tegningerne, børnetatoveringer, eller gaveposer.

Med dette papir, eller et hvor du lader dine børn tegne, kan du også lave gaveposer, eller pakke nogle af gaverne ind.

 

julepynt-julepapir-jul-diy
Det første julepapir der blev tegnet med Paint. Det er snefnug. Bare hvis du ikke kunne se det.

Jeg er ikke selv kommet dertil endnu, jeg er kun kommet til at printe det ud, og nu ligger det og venter på, at jeg kan finde en stund, hvor der både er the på kanden, podcast på pc, tændte sterinlys, og at det ikke skal være færdig til bestemt tid 🙂

Det kaldes flow. 🙂

jul-julepapir-juleklip-julepynt-diy
Du skal huske, at når du arbejder med papir, er det en god ide at bruge limstift, fordi det tørrer hurtigt og krøller ikke julepapiret. Og andre gange kan du bruge universallim, som når du eks skal klistre noget på, som ikke rigtig hænger fast med limstiften.

men jeg gør det en af dagene, så du også kan se, hvordan det kommer til at tage sig ud. Og jeg vil lige gå i gemmerne med børnetegninger, og se om der er en der kan bruges.

Hvis du selv laver noget fedt, og har lyst til at vise os det, kan du vedhæfte billede i kommentarfeltet. Du må også rigtig gerne komme med kommentar, også til hvordan jeg evt. kunne gøre det bedre. Eller hvis du har en ide, du godt kunne tænke dig, men lige har brug for lidt hjælp til.

Har du forresten set, at Cityprinsesserne er blevet nomineret til at være en af de bedste DIY blogs 2017? Jeg vil blive rigtig glad og taknemlig, hvis du går ind og stemmer på Cityprinsesserne.

___________________________________________________________________________

Maybritt laisboKontakt: Hvis du af en eller anden grund gerne vil i kontakt med mig, det kan være du vil høre, om jeg kunne lave dine børns tegninger om til julepynt, og du også gerne ville høre prisen på det, eller gerne vil have lavet dem om til broderimønster, så der kan broderes gaver til jul, eller der er noget du har set et andet sted, og lige vil hørre om det kan købes, eller der er billeder/tegninger du gerne vil høre hvad koster, eller om du kan låne dem, og hvilke betingelser der så vil være for det, er du velkommen til at skrive til Maybritt Laisbo mail; cityprinsesserne@yahoo.dk

Eller udfylde kontaktformular. Husk overskrift, så mit mailprogram ikke tror det er spam.

Du kan også ringe til mig på telefonnr; 40833813

Og kan jeg ikke lige komme til telefonen, så læg en besked, så jeg ikke tror det er en eller anden sælger. For jeg ringer ikke tilbage, hvis jeg ikke ved hvad det drejer sig om, eller ikke kan finde nr på nettet.

Tak fordi du kiggede med, du må rigtig gerne komme med en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *