DIY med dine loppemarkedsfund.

DIY med loppemarkedsfund, er det rene fra yt til nyt. Nu er er det nemlig igen tid med loppemarkeder i alle afskygninger, og i alle dele af landet 🙂

Og vi elsker det her på Cityprinsesserne, fordi vi finder alt muligt sjovt, kitch, spændende, ting som kan bruges og ting som kan laves om eller customizes til nye fede lækre ting eller customizing af tøj, hvor du laver om på for eksempel jakker, eller bruger broderier på det tøj, du i forvejen har.  Gamle broderier kan du også lave om til nye ting til din bolig. De ideer får du her længere nede, samt link til gode loppemarkeder. 🙂

Og vil du bare se de gode ideer, og ikke have så meget tekst, så tjek lige youtube videoen DIY hvad kan man lave med loppefund ud

SOMMER OG SOL, SOMMER OG LOPPEMARKEDER

Sommer er spækket med loppemarkeder, både de private, og nogle af dem, som støtter et eller andet. Mit ynglings loppemarked er Svalerne, som ligger på Nattergalevej i NV lige bag NOVO. Her er åbent hver lørdag, dog ikke i juli. Her går alle penge til et godt formål, så det er win-win på alle måder.

Hver sommer, så går det løs, fordi jeg altid i de mørke vintermåneder får vilde ideer, og når så forår og sommer endelig kommer, så er det af sti af sted, ud og finde de ting, som jeg har fået ideer med. Så du skal holde godt øje her, for jeg deler de fleste ideer med dig 🙂

fra yt til nyt hvad kan man lave med loppemarkedsfund
Dette er ikke den ægte vare, det er nogle kopikopper jeg fandt. Men hvis du er modig nok, så kan du bare blande porcelænet der hjemme.

Ikke alle ideer kræver det helt store, med maling, bore i porcelæn, eller omsygning. Nogle gange kan det bare være kompositionen, der giver det nye udtryk, som for eksempel at blande kopper med underkopper.

Hvis du har været forbi rigtig mange af de nye trend cafeer, så har du sikkert opdaget, at de der også har forskelligt service.

fra yt til nyt hvad kan man bruge et par gamle kopper til
Eller bare det at komme to fyrfadslys i et par kopper ændre udtryk, og kopperne får en ny funktion

Du kan også lave lamper af kopper. Har ikke selv prøvet det endnu, men set virklig mange søde bud på, hvordan man kan bore hul i koppen, og hænge en masse samme sted, med forskellige pære i.

Glas er også en mulighed. Jeg var forbi et sommerhus, i det område hvor jeg selv har sommerhus, og så de sødeste lamper, der var lavet af skåle. Der var bare boret hul i bunden med et diamantbor, noget jeg ikke selv ville stå med, og så var de hængt op med en stofledning. Wauh jeg siger dig, de var søde.

hvad kan man lave med loppefund fra yt til nyt
Hvis du derimod har mod på at bore i porcelænet, kan du lave nogle sådanne flotte kageopsatser. Disse er ikke nogen jeg har lavet, men set på et marked.

En gammel skammel kan også få nyt liv, alene ved at du maler den, og putter et nyt betræk på, som kan være alt fra kaffesæk, hør til voksdug.

DIY loppemarked diy blog kreativ med malerskammel
Her ser du en gammel malerskammel, der er blevet malet sort. På sædet er der sat noget voksdug på, så kan du både bruge den som sidde skammel og som et lille bord, hvis du, som jeg, elsker at ligge på drømmesengen og læse bøger, med kaffe inden for rækkevide. Voksdugen her minder lidt om Marimeko blomsterne.
DIY tekstiltryk stoftryk hvad kan man lave med kaffesæk skammel
Dette kloakdæksel tekstiltryk monteret på en skammel, er også en mulighed.

Når først jeg er på et loppemarked, så er virkelig svært at begrænse mig, fordi jeg har en snert af at være en samler, og kan se potentiale i alt jeg ser. Så med tiden må jeg skaffe mig af med noget af det igen, og så holder jeg enten selv loppemarked, eller kører det ned til Svalerne. For der ved jeg, det går til et godt formål 🙂

fra yt til nyt krystalvaser hvad kan jeg bruge loppefund til
De små krystalvaser ser rigtig søde ud i køkkenet med friske krydderurter i

På loppemarkeder har jeg svaghed for visse ting, og i perioder er det bestemte ting, fordi jeg får en ide. For eksempel har jeg opkøbt tre små krystalvaser, tænker at bruge dem til hyacinter til jul, og lige pt bruger jeg dem til krydder urter i køkkenet. Det ser sødt ud, og bryder mine linjer, som er mere rene halvtresser linjer.

fra yt til nyt diy loppefund hyacintskjuler cityprinsesserne
søde små krystalvaser kan du også bruge til hyacinterne. Du kan dertil lave hyacintskjuler, hvis ikke du vil have at hyacinterne skal skyde for hurtigt. De kan nemlig godt blive lidt lange og vælte, hvis de får lys og varme.

Eller hvad med bare at sætte lys i, ajh det er måske mere til jul, eller måske i sommerhuset. Hvad syntes du?

diy DIY genbrug loppefund
julen er lysets fest, så lys alle vegne, og på alle måder. Her er det mormors små krystalvaser, som er brugt

___________________________________________________________________________

Customizing af tøj, skal vi også ind på, bare ganske kort, for du kan klikke på

linket customizing af tøj, og få alle ideerne der. Og det du kan gøre, er at tænke i, er der ting du kan bruge som smykker, ting du kan sy om eller på. Broderier kan du for eksempel sy som skjorteflip, eller nyt revers på en jakke.

Du kan også lige se hvordan nogle tasker bliver lavet med gamle broderier, samt en gammel rød skoletaske blev DIY lavet om til en brugbar taske.

DIY loppefund fra yt til nyt hvad kan man bruge gamle nøgler til
Gamle nøgler fundet på et loppemarked, hvor i der er sat en lille dims, jeg ikke ved hvad hedder, men som gør at nøglen kan hænge i kæden uden at dreje rundt. Symbolet kan være, nøglen til dit hjerte, eller at du en gang var et nøglebarn 🙂

 

Du kan også få ideer til, hvad du kan lave med børn, lige her => SJOVE KREA IDEER TIL BØRN

Følg os på => FACEBOOK

TILBAGE TIL FORSIDEN

Hold øje, for der vil løbende komme ideer 🙂

=> ANDRE DIY

___________________________________________________________________________

Så blev der nævnt ting til boligen. Ved ikke om du er til svensk landstil, eller til retro hakvtresserne. Med broderier kan du give den fuld gas på det romantiske. Der er retro nok ikke med.

fra yt til nyt hvad kan man lave af gamle broderier mellemlægservietter grydelapper hvordan syr man grydelapper diy DIY kreativ tid cityprinsesserne mormors broderi butik
Her er brugt hørstof til grydelapperne. Mellemlægsservietterne er syet på stoffet i hånden, inden grydelapperne sys sammen. Det er det nemmeste.

GRYDELAPPER.

Mellemlægs servietter, tror jeg nok det er. Det brugte man til at ligge mellem tallerknerne, så de ikke ridsede hinanden, når de dyre af dem blev stablet i skabet, kun til fin brug.

Jeg tror ikke, at der er mange, der bruger dem på den måde i dag.

Lyseduge, det kunne det også være, så blev de lagt under stagerne, så de ikke ridsede bordet. Det tror jeg nu stadig Mormor bruger 😉

Nå, men hvor om alting er, så her en ide til hvad du kan bruge det til. Det er lige til sommerhuset, kolonihavehuset eller den svenske ødegård 🙂

Jeg har syet dem på i hånden på et kvadratisk stykke hørstof. Zik zak i kanten, og broderet med tungesting, tæppesting eller knaphulssting, kært barn har mange navne 😉

hvad kan man lave af gamle broderier fra yt til nyt dmc permin broderi mormors broderi butik cityprinsesserne
En broderidug, med for menage pletter, blev klippet op og syet om til disse smukke grydelapper. Broderimønstret minder meget om det kongelige porcelæns Blå blomst. Jeg tror ikke det er det. Men det leger vi bare 😉

GRYDELAPPER

Dette var et pudevår, som faktisk også var rigtig sødt. Men broderiet inspirerede til nogle søde mormor grydelapper.

Hvis du selv gerne vil lave nogle grydelapper, så find nogle af de broderier der er på bomuld, for stramaj den kan du ikke bruge, da den ikke egner sig til vask.

Stramaj egner sig til gængæld til tasker, penalhuse, puder og billeder.

Broderier på bomuld, det kan du også lave søde små vatposer, eller vasketøjs poser af. Eller duft puder, som du kan putte noget potpurie i, og så ligge i undertøjsskuffen, så det dufter dejligt.

hvad kan man lave af gamle broderier fra yt til nyt diy DIY hvad kan man lave af gamle broderier kaffevarmer retro broderi
DIY kaffevarmer med mormors broderier, det ser sødt ud, og det er en god måde at bruge dem, hvis de bare ligger i skuffen. Du kan også være heldig at finde stramaj broderierne på loppemarked. Men der er ved at være langt imellem dem, da de er blever temmelig populære, nu hvor der er programmer i TV som Fra yt til nyt.

SÅ ER DER LIGE ALLE BRODERIERNE

Du ved dem som mormor og farmor i tidernes morgen sad aften efter aften og hyggede sig med, hvad enten det nu var til puder, billeder eller gyngestole, som man havde for vane i min familie.

Så derfor har broderier fået et særligt sted i mit hjerte, og hver gang jeg støder på et rigtig flot et af slagsen, så må jeg bare have det.

Men ærligt, jeg er ikke så vild med det som billeder, så i stedet costumizer jeg det, så det bliver til nye, sjove spændende ting, og til tider kitch 😉 LOVE IT

fra yt til nyt hvad kan man lave af gamle broderier loppefund loppemarked diy DIy kreativ tid mormors broderi butik cityprinsesserne
Poserne er søde på badeværelset, hvor du kan gemme vat i, eller som skoposer, når du er ude at rejse.

Hvis du er ferm på en symaskine, og måske kan sy igennem læder med den, kan du også ændre på tasker. Her en gammel skoletaske, der har fået en skulderem på.

DIY loppefund rød skoletaske fra yt til nyt
Min skomager havde ikke en rød rem, og prisen var sikkert også blevet en del dyrer, hvis jeg havde insisteret på, at den skulle være rød. Men da jeg er vild med kopositionen rød sort, så syntes jeg at resultatet blev ganske fint.

Du kan også overveje hvor meget stof, du får til en billig penge, når du køber gamle duge, eller tweedjakker. Her er det blevet til kasketter, vanter og nogle kaffevarmere, der som sagt er syet af nogle gamle tweedjakker.

hvordan syr man vanter sy blog diy DIY kreativ
Luffer syet af en gammel jakke. Der blev også stof nok til en kasket. Det er da bærdygtigt 🙂
hvordan syr man en kasket blog sy customizing af tøj diy DIY cityprinsesserne
Her en kasket lavet af en gammel tweedjakke
fra yt til nyt hvad kan man lave af en jakke loppefund loppemarked diy DIY kreativ
Nogle gamle Tweed jakker, fundet på et loppemarked, er brugt til kaffevarmere.

HVIS DU KLIKKER PÅ LINKET , SÅ FINDER DU ALLE DE FEDE LOPPEMARKEDER, som vi kender til og har været på, og derfor ved, at der er gode ting at finde. Vi ved godt, der findes mange flere end disse, og vi prøver os frem, så vi har helt styr på de bedste.

For der findes desværre nogen, som ikke er så gode, varerne er forfærdelige, en masse elektronik skrammel, opstilling lige så, og så er det bare spild af tid.

=> DE FEDE LOPPEMARKEDER

Hvad kan man lave med en lp plade cover diy DIY kreativ tid cityprinsesserne
Du lægger lp pladen oven på en skål, der kan tåle varme, i ovnen på ca 100 grader. Og du holder øje, for det sker lige pludseligt, og det er vigtigt at du lufter godt ud.

SKÅL ELLER LAMPE AF LP PLADER

Og hvor du kan finde ide til hvad du skal bruge dit pladecover til.

Prinsen lagde ikke plader til 😉 jeg har fundet dem på et loppemarked, så alle er glade. 🙂

Men skulle du ligge inde med LP plader, for det er der mange der gør endnu, der er også nogen der stadig sværmer til at høre musik fra en gammeldags grammofon, og det er der jo fed nostalgi ved.
Her en lille ide til, hvad du kan bruge LP plader til. Du kan putte den i ovnen, og det krøllede resultat der kommer ud af det, kan du bruge til en skål, eller en lampe.

Opskriften kan du finde mange steder på nettet, så gradtallet i ovnen kan svinge alt fra 150-200 grader.
Jeg gjorde det på 150 grader, fordi jeg var lidt bange for, hvor meget vinylen smeltede. Den smeltede så heldigvis ikke, blev kun blød, men forme den, det kunne jeg ikke rigtig på dette gradtal, den lavede sine folder selv. Men de blev vildt skægge, og i forhold til mit eget hjem, så passer de så fint til mit halvtredser hjem.

Materialer:
Vinyl plade, skål der kan stå i ovnen, grydelapper
Du sætter ovnen på 150 grader, og bruger en skål til at ligge vinylen over. Hold øje, den bliver hurtig blød.

fra yt til nyt Hvad kan man lave med en lp plade hvad kan man lave med et pladecover diy DIY kreativ tid cityprinsesserne
Uha jeg har mange af de her, og jeg får en masse respons, hver gang jeg har det med i tasken 🙂

Plade coveret, hvad skal du så lige gøre med det? Ja den ide, den kan du få lige her 😉 => HVAD KAN JEG LAVE MED ET PLADECOVER

indercoveret kan du også bruge til søde gaveposer. Du kan også lave gaveposer af tapet, der er mange muligheder.

Dette er et Made By Cityprinsesserne, og det betyder, at du kan købe den. Det kan godt være du selv vil ud at finde vinyl, og lave den, for det er helt sikkert billigere, men ved at købe den her, så er alt arbejdet lavet for dig, og du giver dig selv en gave.
pris: 150 kr
Der er tre styk til salg, du skal bare skrive efter den her => KONTAKT
Du kan betale med mobilpay, swipp eller få oplyst et kontonummer, hvor du kan sætte penge ind.

Her finder du de fede loppemarkeder https://cityprinsesserne.dk/?p=1869&cpage=1

Du kan også få ideer til hvad du kan lave med børn, lige her => KREA MED BØRN

=> FACEBOOK

BLING, BLING og BLING
Jeg har mange gange i mit liv ryddet op, som ryd op i dit liv, få plads til nyt, få mere plads og se hvordan pengene vil strømme ind, særligt hvis du rydder op i dit penge hjørne.
Jeg har også set, hvordan det kan påvirke folk, der i den grad er samlere, hvis de får til opgave at skille sig af med nogle af tingene.

Og en lille skjult samler findes der også i mig, uha ja, og ofte får jeg sangen fra prinsen, at han syntes, at han ikke rigtig kan komme til.

Det findes så, at jeg samler sammen til et lille loppemarked, hvor jeg står fire stive timer i en parkerings kælder og prutter med folk, ærligt det er temmelig anstrenge, og et meget stort arbejde, og tit opdager jeg bagefter, at der var meget af det, jeg alligevel kunne bruge.

Visse ting smider jeg aldrig ud, eller sælger, for det kan jeg ikke få over mit hjerte, og det er bling. Alene det at jeg nogen gange støder på noget bling, jeg har glemt, jeg havde, kan få mit lille prinsesse hjerte til at hoppe.
Så smid aldrig dit bling ud, som i aldrig.

En prinsesse kan ikke leve uden bling, kan til tider blive træt af sit bling, og købe nyt, fordi det er så billigt, hvis vi holder os fra de ægte varer. Bling kan bruges til mange sjove ting, som at lime på og pynte på påskeæg, du måske har tænkt at give som gave, eller limes på hyacint skjulere, og sidst men ikke mindst, du kan lave et fantastisk vindspil til altanen, vinduet eller haven, og hver dag fryde dig over det klimter og glimter.

Du kan bruge en lille hulsten i midten, for den er ikke for tung eller for let, og den får det til at klimte, når vinden blæser.

Jeg selv har her brugt en broche. And I love it <3

fra yt til nyt hvad kan man lave af et gammelt atlas dy DIY kreativ tid
Her er siderne fra et gammelt atlas lavet om til en lille notesbog. Det kunne være en rejsedagbog, hvor omslaget så er den side, med det land, som du er rejst til.

KØB ET GAMMELT ATLAS på loppemarked.
Et loppemarked jeg virkelig gerne vil slå et slag for, er Svalernes loppemarked bag Novo på Hillerødgade. De har mange ting, også ting som man tænker ikke rigtig kan bruges til noget, men der skal man bare have et trænet øje for at få øje på skattene, og pengene, de tjener, går til noget ulandsstøtte. De har kun åbent om lørdagen. Men at tage der ind er en tur i sig selv.
På dette loppemarked har jeg gennem tiderne købt mange gamle atlas, dem bruger jeg til mange ting. Blandt andet kan du lave søde kuverter, små æsker, gave poser og indpaknings papir, og jeg bruger dem også i mit foto album, som har fået et helt nyt udtryk efter jeg har ryddet op i det.
I mit fotoalbum har jeg klippet et verdenskort ud af atlaset, sat alle de byer ind som jeg har været på rejse i.
Kuverterne bruger jeg kun til gaver, da tiden ikke rigtig er til at sende breve mere.
Billederne kan du bruge til at lade dig inspirerer. ENJOY

fra yt til nyt hvad kan man lave af et gammelt atlas diy DIY gaveposer gaver
Her er gaveposerne igen. 🙂

=> TILBAGE TIL FORSIDEN

Feel free B-)

Kontakt Maybritt Laisbo tlf; 40833813 mail; cityprinsesserne@yahoo.dk

fra yt til nyt hvor finder jeg loppemarkeder i københavn
Når du finder guld på loppemarked, kan du vælge at lave noget af det om. Og få endnu mere glæde ud af det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *