Kludeskabet

kludeskabet cityprinsesserne(Illustration Maybritt Laisbo)
Her kan du læse om en helt almindelig Cityprinsesse, og forholdet til tøj, når man ikke selv er stylist, du kan læse om den proces det kan sætte igang, hvis du en dag får lyst til at smide alt ud, og starte helt forfra. Bag efter hvis du skulle have spørgsmål, er du velkommen til at spørge 🙂

fem fejl du ikke ønsker at begå cityprinsesserneFjorten vabler er dagens høst, og tegn på at nu er sommertid startet.

Når de første varme stråler er kommet frem, strømper sparket af, sandaler hevet frem fra skabet, så skal jeg altid lige igennem perioden med de mange vabler, hvad enten det er de nye sko og sandaler, eller de godt trådte til sko, for det er som om at en hæl skal hugges, og en tå klippes, inden skoen passer.

Når perioden med vabler er overstået, så passer skoene og sandalerne, for der er kommet lidt modstandsstyrke på området, så vablerne ikke kommer igen. Med mindre nye sko anskaffes i perioden.

Har i øvrigt stadig ikke fundet guldsandalerne, men har heller ikke været på Fisketorvet, som en sød læser anbefalede mig.:-)

Så findes der også et andet stort problem med sko. Har du aldrig prøvet at blive oven ud forelsket i et par sko, du bare må eje. Uanset pris! 🙂 Og at prisen kan variere alt fra 70 kroner til et par tusinde, og når så du skal til at gå i dem, så er det simpelthen umuligt.

Det er bare en pyntesko, som du kun kan have på hjemme, fordi, efter fem skridt så klemmer den enten så forfærdeligt, enten hen over vristen, eller også falder du bare ud af dem, eller dine tær er så klemt, at de på en lidt sjov måde kommer til at falde lidt op over kanten.

Læs for resten om fem fejl du ikke skal begå, når du skal ud og købe sandaler

Fem fejl, du ikke skal begå, når du nu skal ud og købe sandaler.

Så er der stiletsandalerne, der bare sidder flot på foden, og hvor du ser for dig, hvordan du skal frekventerer den ene sommer grillfest efter den anden, i let sommerkjole, luft i håret og brune stænger med de flotte sandaler, for så at opdage, når du går i dem, så falder dine tær ud over kanten, og bag til ved hælen er der også et stort gab.

Hvor har jeg gennem tiderne bare gjort så mange fejlkøb, fordi det ikke har været muligt at prøve sko, andet end at de lige sidder på foden, og ser super godt ud i spejlet.
Og hvor har jeg mange af dem i skabet, i håbet om, at det kan være, det ændre sig. At jeg bare skal gå skoen til, inddrage en del vabler, før end de er til at gå i, eller jeg bare ikke falder ud af dem.

Nå men, den sidste tids dejlige vejr har gjort at sidste års, og forrige års sandaler nu er blevet luftet med vabler og plaster alle vegne til følge.:-(

Men det skal nok gå, det plejer det jo. 🙂

DET ER INGEN HEMMELIGHED AT JEG ER VILD MED HATTE

Og jeg har pt en pæn samling.

madonna Maybritt 2Jeg har min første hat, som er fra min tid da Boy George og Madonna var på deres højeste, godt slidt er den, så det er temmelig lang tid siden, jeg sidst har haft den på.

Så har jeg en derby bowlerhat, en rigtig Stedson en, men den er desværre lidt for stor, når jeg lige får lyst til “at lege” Liza Minelli fra Carbaret, for jeg simpelhen bare elsker den film. Den er så godt lavet, og beskriver en tid fuldstændigt fabelagtigt. Vi ser virkelig hvordan den glade løsslupne tid bliver afløst af en større deprision.

Så istedet bruger jeg den lidt billigere udgave, jeg også var så heldig at finde.

costomizing jakke cityprinsesserne 032
Så er der min cirkus direktør hat, som blev købt en dag, jeg skulle til stor fødselsdag, og hvor jeg ikke kunne nå til frisøren, så det fungerede rigtig godt.
Nu har jeg aldrig drømt om at blive cirkusdirektør, men helt bestemt cirkus prinsesse. Det var indtil jeg fandt ud af, at jeg havde højde skræk, og nogle af drømmene gik på at være linedanser. Men hvad, så blev jeg Cityprinsesse, det er vel næsten det samme 😉

Den kommer stadig frem til tider, hvis der er en lejlighed, som byder sig, og det gerne må være lidt ekstravagant 🙂

stilewise 007Meget apropo frisøren, så har jeg min kasket, som kommer på, alle de gange jeg har fået for langt hår, og ikke rigtig kan finde tid i kalenderen til den der frisør.

Her ser du iøvrigt mig stå sammen med stylist Tinni Owild, ved ikke om du kender hende? Det er hos hende Cityprinsesse stylist Gitte er blevet uddannet hos. Og hun er bare dygtig. Altså både Tinni og Gitte 🙂

Der er naturligvis også alle, to, hattene jeg bruger på damernes dag på Galopbanen, Vi tager der ud, så hvis du vil med, hold godt øje med nyhedsbrev og med => FACEBOOK

Den ene hat, som var den første jeg brugte på galopbanen, lavede jeg selv, det blev en have med blomster, bier, fluer og edderkopper. Den vandt ikke, for dommerne kigger altså ikke på selve hatten, måtte jeg erfarer, men på hele outfittet, hvor der selvfølgelig som kronen på værket, skal være en hat, der ikke nødvendigvis er kreativt tænkt. Sådan var de to forrige års vindere.

Men den kan sagtens tåle et genbrug, for jeg syntes, uanset hvad dommerne syntes, det er en fantastisk hat 🙂

damernes dag på galopbanen hatte hat mannequin barbie cityprinsesserne maybritt laisboMen i år, siger jeg dig bare, der har piben fået anden lyd. Ny stor hat er købt, den kan du også se på billedet. Jeg købte den på loppemarked, og den er så stor, at de ingen poser havde til den, da jeg købte den. Så jeg tog den selvfølgelig på 🙂

Og sikke en masse smil, jeg fik der, og folk som stoppede mig op, for at sige, jeg så pragtfuld ud 🙂

Så er jeg vel lidt hen af vejen 😉 Nu skal jeg bare finde det outfit, som sparker røv, for jeg vil vinde, og giver ikke op, om jeg så bliver over halvfjers, inden jeg er i mål, så skal jeg nok komme det. 😉

Nå men hvad ville jeg så fortælle med alt det? Jo, ser du, hvis nu du selv syntes det med hatte er lidt fedt, så kan jeg fortælle dig at der kommer en udstilling i Rundtårn fra 3 maj- 15 juni
Den hedder; tusind og en hat

Du kan læse en masse mere her www.danskemodister.dk

Du kan for resten også læse om her forleden, hvor jeg stødte på den skønneste lille butik med hatte i indre by
=> I HATTEDRØMMELAND

edderkop edderkoppespind hat damernes dag på galopbanen cityprinsesserne

KØB LÆKRE BRUGTE SKO

Hold nu fast, den der negle kunst, nail art dille, den har grebet lidt mere om sig, end som så, fordi jeg vil kun have billeder med sko. Så jagten er gået ind på lækre sko. Og tilfældigt faldt jeg lige over dette sted, hvor du kan købe brugte mærkevarer sko. Så den mulighed, syntes jeg også du skal have 🙂

På billedet ser du cirkus striber i et par overlækre Christian Louboutin guld sandaler 🙂 LOVE IT <3

De brugte mærkevare sko => BRUGTE SKO

NEGLEKUNST

jeg har fået en ny dille, som nok ender med mere end bare en dille, for det er eddermame sjovt. Neglekunst, også kaldet nail art, det var bare fordi jeg lige skulle på en festival, der hed LOVE IN, og der tænkte jeg det kunne være sjovt med lidt Peace Love and Harmoni på neglene.

Så vil du se neglekunst også kaldet => NAIL ART

(Tegninger Maybritt Laisbo)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *