geometri indskoling cirkler hvad er en cirkel hvad er en ellipse

Få skoleplakater til indskolingen, til klassen

Få skoleplakater til indskolingen, til klassen. Du kan downloade billedet og printe det ud. Og disse tegninger, plakater, som jeg har lavet her på dette blogindlæg, dem må du bruge i dine klasser, men ikke kommercielt til noget du laver. Så er den lige på plads.

Du må heller ikke fjerne tag, hvis du gerne vil låne billederne fra dette blogindlæg til et sted på nettet. Og du skal også lige skrive til mig, hvor du har tænkt dig at bruge det.

Det er ikke alt på denne side du må bruge. Det gælder både tegninger og billeder. Men tegningerne og skoleplakaterne i dette blogindlæg, må du som sagt godt bruge til udprint.

Og det handler alt sammen om det kedelige med ophavsretten, som er min, men at jeg her giver dig brugsret til tegningerne på dette blogindlæg, kun til print, med mindre vi aftaler noget andet.

ellipse-geometri-indskoling-skoleplakat
En flad cirkel, også kaldet en elilipse, eller oval, som dog ikke helt er et matematikord. Se filmen på youtube om, hvorfor cirklen blev flad

Jeg har set rundt omkring, når nogen lige har komme til at låne noget fra siden her, uden at spørge eller betale det, som det kan koste. Jeg har også fået mail, fra tid til anden, hvor folk har været søde og spørge. Og tak for det.

geometri-indskoling-skoleplakat-illustration
Der er meget man skal vide om geometri, figurer og deres former.

Jeg bruger meget tid på mine tegninger. Det er noget jeg gør for mig selv, fordi jeg syntes det er sjovt, fordi jeg ikke kan lade være, fordi jeg får en masse gode ideer, og nogle af dem vil jeg gerne dele gratis med dig.

geometri-indskoling-skoleplakat-illustration
Der er meget man skal vide om geometri, figurer og deres former.

Hvis du læser med her, så ved du, at jeg i mit daglige arbejde er skolelærer. Jeg underviser i matematik, naturteknologi, håndværk og design, og billekunst. Det præger også min side her temmelig meget.

geometri-indskoling-skoleplakat-musen metermål
Firkanter, der er det vel kvadraten vi starter med til skoleplakat

Så du vil møde alt muligt fra DIY, til tegninger, der bliver brugt i forskellig regi.

Nogle af skoleplakaterne til indskolingen her, dem med musen Metermål, er lavet, fordi jeg ikke rigtig kunne finde gratis plakater med geometri, hvor der lige som indgik en historie.

geometri-indskoling-skoleplakat-matematik-musen Metermål
et parallelogram, hvorfor er det blevet skævt, se filmen på youtube

Så er det første gang d er landet her på min side, så vil jeg da lge fortælle dig, at Musen Metermål også har sin egen youtubekanal, hvor der er historier om alt fra naturteknologi, matematik, DIY, pjat og pjank med mig, så plakaterne har en vis sammenhæng med youtubekanalen.

geometri-indskoling-skoleplakat-matematik-musen Metermål
Trapez, eller elefantfoden, som jeg kalder den

Der findes nemlig historier til hver plakat, der fortæller om det som sker på skoleplakaten.

Så musen Metermål er gennemgående for matematik i indskolingen. Se flere plakater længere nede.

Og er der også dem, hvor jeg bare har fået en ide, som denne.

mindsæt-plakat-hvor finder man en illustrator-illustration-doven hjerne-aktiv hjerne
Jeg har læst mange bøger om hjerneforskning, og det er det, som har inspireret mig til denne plakat, som både kan bruges i indskolingen og mellemtrinnet.

Ideen kom til dels fordi jeg læser mange bøger om hjerneforskning, men også fordi jeg tit i det daglige møder den slags udtalelser, som du ser på skoleplakaten.

Der findes også en masse malebøger, nogle er gratis, som for eksempel malebogen”skal vi lege” til den hører også en masse film. Men der findes også malebøger med tema, eller med musen Metermål, som for eksempel malebøger med plakattegningerne, men hvor de koster et symbolsk beløb, nemlig 10 kr. Det er E-bøger, så du skal selv printe dem ud, og du kan printe lige så mange ud du vil.

Følg link => malebøger af skrappe fru Larsen alias Maybritt Laisbo

Skroll ned for flere plakater

___________________________________________________________________________

Maybritt laisbo-cityprinsesserne-diy blog-diy-kreativKontakt. Hvis du gerne vil i kontakt med mig, det kan være du har en ide til en skoleplakat du gerne vil have tegnet, og gerne vil høre prisen på. Det kan også være du gerne vil bruge noget af det, som du finder her på siden, og lige vil høre om du må låne det, eller du gerne vil bruge noget kommercielt, og vil høre hvad prisen på det kan være, så skal du være så velkommen til at ringe eller skrive.

Det kan også være, du syntes opløsningen er for lav. Det er jeg nød til for ikke at gøre siden for tung. Så kan jeg godt sende dig en fil, men det koster dig 20kr pr fil, fordi jeg lige skal bruge tid på det. 

Du skal dog lige være klar over, at denne side er min hobby, det betyder bare, at det er i min fritid, at jeg laver alle disse ting. Til daglig underviser jeg, så det er ikke muligt for mig at svare telefon eller mail i dagtimerne. Så hvis du vil være sikker på at få fat i mig, så læg en besked på svaren, og husk at skrive overskrift på mail, så kontakter jeg dig i samme øjeblik, jeg ser din besked.

Du kan skrive til cityprinsesserne@yahoo.dk

eller udfylde kontaktformular

Eller ringe på tlf 40833813

Tak fordi du læste og kiggede med

Mange hilsner Maybritt Laisbo

___________________________________________________________________________

geometri-indskoling-skoleplakat-matematik-musen Metermål
En spidsvinklet trekant, men også en ligebenet en af slagsen
geometri-indskoling-skoleplakat-matematik-musen Metermål
retvinklet trekant
geometri-indskoling-skoleplakat-matematik-musen Metermål
Hov, den skulle have været oppe ved firkanterne. en rombe, en drage skulle gøre det nemt at huske
geometri-indskoling-skoleplakat-matematik-musen Metermål
En spidsvinklet trekant, som bolden helst ikke skal ramme

Men bolden rammer, og så sker der dette

geometri-indskoling-skoleplakat-matematik-musen Metermål

geometri-indskoling-skoleplakat-matematik-musen Metermål
En ostebrøk, hvad ellers, når vi nu taler om Musen Metermål

_________________________________________________________________________

Men nu er det ikke alt, jeg bare kan forære væk. Så en symbolsk pris på ca.10 kr er prisen på de næste plakater du ser. Plakaterne er til selvprint.

sunde børn er glade børn-plakater til print-illustration-hvor finder man en illustrator
Plakaten er selvfølgelig uden tekst hen over. Det handler bare om ophavsret.

Så du sender en mail til mig på cityprinsesserne@yahoo.dk eller skriver til kontaktformular.

Du kan også vælge en lidt nemmere måde, nemlig gå ind på Bubble Minds, der findes en masse undervisningsmateriale lavet af lærer til lærer, og der vil du også finde plakaterne her.

___________________________________________________________________________

Maybritt laisbo-cityprinsesserne-diy blog-diy-kreativHvis du gerne vil i kontakt med mig, det kunne være du har en opgave, du gerne vil have jeg illustrerer, eller der er noget du vil spørge om, så ringer eller skriver du bare. Men det er rigtig vigtigt at du lægger besked på svareren, for når jeg underviser kan jeg ikke svare telefonen. Og jeg har prøvet mange gange at folks nummer ikke er til at finde, og når jeg ikke ved hvem der ringer til mig, ringer jeg ikke tilbage.

Mit tlf er 40833813

Mange hilsner Maybritt Laisbo

PS; tak fordi du kiggede og læste med <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *