Nail Art ASTRONOMY

Her får du beskrivelse af, hvordan du gør. hvis du bare vil inspireres, kan du kigge på den lille film fra youtube om nailart.

Denne udfordring er noget uprøvet. Så jeg vil faktisk blive i samme genre, nemlig astronomi. Det vil jeg fordi, da jeg så nogle af de andres design sidste fredag, så var der noget med nogle stjernetåger som bare tændte. Hold op hvor er de flotte 🙂

Så jeg vil lige på stedet udråbe teknikkerne Astronomi og lied light til at være nogle af mine ynglings, er simpelthen vild med udtrykket, samt de muligheder det giver. og så lige med en lækker stilet sandal, så er den bare i vinkel.

Det skal dog siges at resultatet på ingen måde er tilfredsstillende. Men tid er en faktor i al neglekunst, fordi det tager tid at vente på at lakken tørrer, og en spand koldt vand, det får du mig ikke lige til. Og meget apropos koldt vand, så findes der en teknik, hvor du drypper neglelak ned i vand, stikker fingrene ned, og vupti, så har du det flotteste mønster. En teknik der heller ikke er prøvet endnu, men måske, da jeg er i god tid, den skal prøves i løbet af ugen.

Tilbage til sporet
Teknikken skal prøves mange gange, og det kommer det til, nok bare ikke denne uge.

Denne nail art skulle ligne en stjernetåge, som du ser Mælkevejen oppe på himlen en mørk nat. Teknikken går ud på:
En gennemsigtig bundlak, til beskyttelse af misfarvning
En sort bund
så dupper du med noget skumgummi eller vattotter, som dog kan give irriterende snulder på neglelakken.
Rød og gul ligges i midten
En blå ligges i kanten af det røde og gule.
Og stjerner prikkes på, hvor jeg har valgt en sølv neglelak. De fleste vælger en hvid.
Til sidst en top coat

Her et link til hvordan du gør => LAV EN NAIL ART ASRONOMY STJERNETÅGE (galaxy)

Her sidste uges udfordring, som også var astronomi, og hvor jeg havde lavet et sort hul. Sætter dem lige sammen, da de går godt i tråd med hinanden.
nail art negele kunst Christian Louboutin maybritt Laisbo cityprinsesserne neglelak tå fødder tærDennes fredags udfordring er Astronomi. Et emne jeg særligt brændte for da jeg var barn. Lånte alt på biblioteket jeg kunne finde. Det gik så vidt at jeg på et tidspunkt gik på Københavns universitet og læste astrofysik, men det gjorde jeg nu kun to år, så ville skæbnen jeg skulle noget andet, og er i stdet blever lærer, hvor fysik kemi og naturteknik er nogle af mine linjefag.
Så atronomi, det ved jeg bare en del om.

Emnet jeg har valgt er sorte huller. Jeg har lagt en bundfarve som er sort, Lo´reals nye i serien “Fifty Shades of grey” og da den var tør, klisterede jeg et rundt klistermærke på, og malede glimmer uden om. Sørgede for at tage klistermærke af rimeligt hurtigt, så den ikke trak noget af bundfarven op, hvilket den kom til alligevel på en tå.

Sko, dem har jeg efterhånden temmelig mange af, og det har jeg fordi, det er rigtig vigtigt for mig, at sko og nail art udtryk hænger sammen.

Så de sko jeg fandt frem var Christians Loubertin guldsandalerne, hvor farverne på sandalen skal illustrerer universets farver. Hvis du tænker, men der er jo ikke mange farver der, så tro om igen 😉 for lys er farver.
Og nu vi er ved lys, så er sorte huller jo kendt for at der ikke kan slippe lys væk fra dem. Men omkring dem, der er der en masse stråling, hvor især ultraviolet lys, samt infrarød lys er temmelig kraftigt, så når astronomer fotograferer Sorte huller, så gør de det altid med disse lysbølgelængder.

nail art negle kunst astronomi fødder tær tå cityprinsesserne maybritt laisboDe sorte sandaler med similisten, skal illustrerer at når der sker en supernova eksplosion, så dannes der tungere grundstoffer end jern, som er det tungeste grundstof en stjerne kan danne. Ved super nova eksplosionen dannes der diamanter. Noget som der også gøres i vulkaner. Så faktisk findes der i rummet stjerner, som er døde, men som er store klumper af diamanter.

Den hvide sandal, som er sidste nye i samlingen, er fordi, når du med det blotte øje kigger ud i universet, så ser dit øje kun sort og hvid, som i øvrigt ikke er farver. Hvid er alle farver, og sort kan være det tomme univers, eller det som hedder sort stof.

Så se, du fik lige en masse viden om universet, bare fordi du lige kiggede forbi 😉
astronomi nail art negle kunst neglelak fødder tå tær maybritt laisbo cityprinsesserne

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *