tegning, illustration illustrator tegnestreg tegnestregen maybritt laisbo cityprinsesserne

Fem fejl, du ikke skal begå, når du skal købe sandaler.

( Illustration tegning Maybritt Laisbo)

Fem fejl, du ikke skal begå, når sandal jagten er sat ind. Min jagt går ud på at finde et par guldsandaler,som jeg pt har været hele Lyngby, Hellerup, Roskilde, Herlev og det meste af københavn rundt for at finde. De findes ikke, ej heller på nettet, der har jeg også brugt timer. Et sted fandt jeg dog et par, hvor forelskelsen slog ud i lys lue, der var bare en fejl.

Det fik mig til at tænke på fem fejl, du ikke skal begå, hvis du også selv er på jagt efter nye sandaler.

FEM FEJL, DU IKKE SKAL BEGÅ MED SANDALER

Jeg kunne så meget mærke det, den der forelskelse man lige kan få, når man endelig, efter intens jagt, har fundet lige det, som ikke var flade sandaler med brede remme, så de ligner små pigers drøm, i en mors formaning om, at fødderne skal have en sund sko at gå i.

Jeg sad og dagdrømte, mens ekspedientenlige tog et kig i kælderen, for at se om ikke de var i min størrelse.
Jeg så for mig, hvordan jeg lige på arbejde tog sandalerne op af håndtasken, fordi nogen lige havde ringet og spurgt om ikke man kiggede forbi Nyhavn, eller noget, og vupti, var cowboybukser, en hvid skjorte forvandlet fra arbejdsuniform til en chick cityprinsesse, med brune fødder, ny lak på fusserne, opsat hår og så klar til narrestreger.

Drømmen brast, da ekspedienten sagde, at de desværre ikke fandtes i mit nummer. Sandalen, jeg havde prøvet, sad stadig på min fod, og det var virkelig svært at slippe tanken, om ikke jeg bare skulle tage denne alligevel, også selv om den strammede, kostede 2000 kr, storetåen hang let ud over kanten, og det gjorde hælen vist også. Hvem ville bemærke det i øvrigt?

“Men de sidder da meget godt” prøvede ekspedienten. Det kunne hun jo sagtens sige, for smerte det kan ikke ses, kun mærkes. Så jeg besluttede at lade være, selv om det var svært, og havde hun lydt bare en smule overbevisende, og havde presset lidt på, så havde jeg nok haft dem med i posen.

nail art på tånegle neglekunst sommer
Fest i sandalerne med nailart.

 

Uden for butikken kom jeg så til at tænke på, alle de gange hvor jeg havde ladet mig overtale til at købe sko, der ikke passede. Jeg har haft en sko, hvor der var et lille hul i snuden, og da jeg prøvede dem i butikken, ja så sad de godt, og de små skidt jeg tog frem og tilbage foran spejlet, fik aldrig afsløret at min storetå ville hænge ud af hullet hele tiden, og det så temmelig akavet ud, så dem havde jeg kun på to gange, anden gang fordi jeg er en kæmpe optimist. 😉

Så var der også den sommer, hvor jeg havde gået lidt for meget i sokker, og selvbruner ikke var, hvad det er nu. Mange timer i solarie blev brugt, med fødderne oppe i den ende hvor ansigtet skulle ligge i et håb om at kunne udligne farven.

nailart på tånegle neglekunst fødder sandaler cityprinsesserne
Ja det er ikke just det mest vellykket jeg selv har set, tror jeg dropper selvbruneren, det var også en være svineri i badekarret, da det skulle spayes på.

Så kender jeg også alt for godt til, at ben ikke er blevet barberet, og dagen starter ud med nylonstrømper, fordi jeg altid glemmer, at hårene af en eller anden grund stikker endnu mere ud af strømperne, end hvis man bare ser dem på benene, alt efter længde forstås 😉

Så har jeg ærligt også et par slingback, som er for store, så remmen slasker ned om hælen hele tiden, og har jeg nylonstrømper på, som jeg havde for nyligt, da jeg var til en hotel reception,så glider hele foden ned i snuden af skoen, så alle tær bliver krøllet og klemt.

nailart med prikker på tånegle fødder neglekunst cityprinsesserne
Det blev til mange sandaler, den sommer. Det var fordi jeg forsøgte mig ud i neglekunsten, og så skulle det jo luftes, det hele, og det var ikke altid at sandalen lige faldt i god jord, i forhold til udtrykket 🙂

Alt det kom jeg til at tænke på, og blev nu egentlig glad over, at jeg ikke lod mig rive med, og alligevel købte guldsandalerne.
Så de fem fejl du ikke skal begå, fik jeg lige lyst til at dele med dig 🙂

Men vid, nogen gange kan man godt komme til at glemme det alligevel. Men hvad gør det, hvis bare man kan grine lidt af sig selv 😉

PS: hvis du ser guldsandaler med hæl, som ikke ligner danskesko, eller dem Mormor vil tage på til et guldbryllup, men som er elegante og chicke, så giv lige et prej. Det vil jeg blive utroligt glad for.

neglekunst christian Louboutin guldsandal cityprinsesserneSIKKE EN FRED, GULDSANDALERNE I HUS

Endelig, endelig, endelig fandt jeg lige det jeg søgte. Dog lidt sent på året, men hvad, hellere sent end aldrig. Disse Christian Louboutin guldsandaler fandt jeg på et brugt tøj marked, som Gitte Garlend stod for. Gitte selv laver de fedste tasker, men det er en helt anden historie. Hun rydder også tit op i sine ting, og sælger ud af det. Og hun fik så ideen til at holde en slags åbenthus, hvor andre også kunne sælge ud af deres fejlkøb, gaver som aldrig er brugt og den slags, lækre mærkevarer, som andre så istedetkan få glæde af 🙂

2 tanker om “Fem fejl, du ikke skal begå, når du skal købe sandaler.

  1. Ilse Jacobsen i Fields i Ørestaden har nogle espandrillos-sandaler i guld/kobber og i sølv. Der er åbent til tåen/tæerne foran og den lukkes med en rem om anklen og hælhøjden er til at holde ud. Måske et forsøg værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *