sørøver-fastelavn-udklædning-kostumer

Festudklædning på en kedelig søndag

Da kassen med festudklædning, her med parykker og hatte fra Vegaoo.dk , kom, så vækkede det igen nogle af de gamle drømme, som trækker spor helt langt tilbage til barndommen. Den gang drømte jeg både om at være cirkusprinsesse, eller skuespiller. Tror det er drømme de fleste piger har.

Senere blev David Bowie mit store idol, og så kom Liza Minelli, samt Bette Midler. Og fælles for de tre er, at de alle prøvede at finde deres eget udtryk. Og de udtryk er jeg, og har altid været, meget vild med.

Men jeg blev aldrig cirkusprinsesse, eller skuespiller. Skæbnen ville det anderledes. Og jeg har heller aldrig rigtig gået efter de drømme, fordi det nok bare var sådanne nogle barnedrømme piger har. Men mit eget udtryk, det prøver jeg at finde, og har fundet ud af, at jeg har mange.

paryk-mikrofonhår-udklædning-kostumer
Hippie for en dag. Parykken vil nok gå for at være mikrofonhår, men med brillerne så blev det jo total Peace and love

Men jeg kan alligevel ikke lade klædudkassen, med festudklædning, være. Jeg har en kæmpe kasse fuld, fordi jeg samler det ind, når jeg ser det i forretninger eller på loppemarkeder. Og Vegaoo.dk havde været forbi siden Cityprinsesserne her, og spurgte mig, om ikke jeg havde lyst til at kigge forbi deres side, for at se, om der var noget jeg kunne bruge af deres udklædning, også selv om det ikke er fastelavn, eller Halloween endnu. Og jo det kunne jeg.

Jeg får sjove ideer til udklædning og kostumer, laver små videofilm til Youtube, hvor jeg mimer. 

sørøver-fastelavn-udklædning-kostumer
En rigtig farlig sørøver, det kan man nok ikke lige sige.

I kassen lå en paryk, der på billede lignede en Liza frisure. Men på mig virker den bare ikke, så jeg måtte finde på noget andet med den. Så sat sammen med sørøverhatten, så blev det rigtigt fint. Og straks fik jeg ideen med, at jeg senere vil lave en lille film, fra Trylleøen med musen Metermål, for der findes sørøvere der ude. Og det kan der sikkert komme noget rigtig skægt ud af.

festudklædning-udklædning-kostumer
Så var der den fine Charleston paryk, som fik et helt andet udtryk på mig. Det er vel nærmest mormor, det her?

Charlestonparykken skulle også prøves. En tanke og drøm, som lidt rumsterer er, at jeg vildt godt kunne tænke mig at åbne en lille Cabaret inde i København. Det bliver nok aldrig til noget, for jeg har hverken tid eller penge til at gå efter den drøm. Så det bliver nok bare i det små, at jeg leger med udklædningen her på min side, og laver de små film.

Da jeg kiggede rundt på Vegaoo.dk siden kunne jeg se, at der var masser af ting, også ting, sminke og udklædning i neonfarver. Det skal jeg lige have kigget nærmere på til vinter, hvor det igen bliver muligt for mig, at lave sort teater. Sortteater er også noget jeg brænder for. Så i min drøm kunne der også i min lille Cabaret cafe også være sort teater. Jeg har endnu ikke set det i Prag, det skal jeg selvfølgelig en dag.

heks-fastelavn-halloween-udklædning-kostumer-festudklædning
Heksen skulle også lige med, for den kan jeg bruge til sankthans og til Halloween, eller hvis jeg finder på noget med en heks på Trylleøen hos Mormor. Du ved med Musen Metermål.

Du får lige det sidste billed. En heks, hvad ellers, når nu vi er så tæt på Sankthans. Hat og paryk sidder sammen. 

Så slutteligt vil jeg sige tak til Vegaoo.dk for at spørge først, om de måtte sende ting fra deres shop til mig, for det er bestemt ting jeg kan bruge, og priserne er gode syntes jeg, så det er ikke sidste gang, jeg er forbi der.

Du får lige en af de små film. Det er skorstenfejeren gik en tur. God fornøjelse.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *