hvordan får man højt selvværd mælkebøttebørn mælkebøttebarn tegning tegnestreg tegnestregen illustration illustrationer hvor finder man en illustrator

Foredrag “Lad Mælkebøtterne blomstre.” Hvordan får du højt selvværd på trods.

Lad Mælkebøtterne blomstre. Hvordan du får et højt selvværd på trods

Vokser du op i et barndomsland, hvor de voksne svigter, så kan det virkelig være svært at finde de strategier der virker, og som ikke handler om at overleve eller blive en pleaser, der hele tiden er meget opmærksom på sine omgivelser, fordi de på mærkelig måde altid kommer til at komme først.

Pludselig kan du være endt der, hvor livet er en stor overlevelses strategi, og det at leve er en by i Rusland, fordi alle andre altid vil komme først, og hvis du nogen sinde skulle laste dig til, at give dig selv den kærlighed, du gerne så dine omgivelser gav dig, så kommer du nemt til at føle dårlig samvittighed, flovhed og føle skam.

Så hvordan ændre du på strategierne? Og kan du gøre det uden at det får konsekvenser? Og får det konsekvenser, er de så til at leve med, eller vil det også give følelser af tab og svigt.

Jeg holder et foredrag, der handler om dette. Og om at du også kan være mælkebøtte barn af et mælkebøtte barn, fordi det godt kan tage generationer at bryde et familie mønster, der ligger så dybt i bevidstheden, at det ikke vil være muligt for en generation at få det gravet frem, at vide hvad følelsen af skam handler om, hvis ikke du kender til familiens historie. Og dette kan føre til den stille gift, som ingen rigtig bemærker, når den er der, men alle mærker i det bevidste eller ubevidste, og som vil give mønstre af selvdestruktion, der kan trække spor tilbage til fremtiden.

hvordan får man højt selvværd foredrag
Tegningen her beskriver det fænomen mælkebøttebørn er. De vokser op, og det kan de gøre i næringsfattig jord, eller frodig jord, sågar igennem asfalt. Men selv om de virker robuste, så skal der bare trædes på dem, så dør de, for midt i al deres styrke er de enormt sårbare. Og ofte er mælkebøttebørn vokset op steder, hvor de aldrig kunne vide sig sikre, kunne tro på, at der blev passet på dem, tro på at de var på sikker grund.

Jeg fortæller dig, hvordan du flytter dig ud af krænkerens energi, og vibrationer, så du ikke hele tiden lever i den energi, men får dig flyttet der hen, hvor du kan begynde at trække vejret igen, og det helt ned i maven.

Jeg vil være din inspiration til at komme der hen, hvor du gerne vil være. Har du brug for hjælp af professionel art, fordi det kan godt være tilfældet, så ved jeg også, hvem der kan hjælpe dig med det.
Der hvor du kan have brug for mere professionel hjælp, er der hvor dine traumer er så dybe og alvorlige, at de næsten kan være unævnelige. Og du derfor har brug for en fortrolig person, som kan sit kram, kan hjælpe dig med at rumme det, leve med det, og også få dig flyttet væk fra krænkerens energi. For, så længe du lever i krænkerens energi, vil det dræne dig for din livsenergi, og du vil leve dit liv på overlevelse, i stedet for at leve det.

Du kan her læse meget mere om, hvad det er jeg mener => her

Månedsbladet Liv har interwiuvet mig omkring at kunne tilgive og komme videre, det kan man læse i udgivelsen for maj 2015.

Samt Vigga Wagtberg, som har  også har spurgt til om jeg også vil fortælle det til hende.

Interviewet kan du høre her, og lad mig være ærlig at sige, det var ikke bare noget jeg sådan lige gjorde. Det var med en vis følelse af generthed, angst, for hvordan vil folk reagerer, med skyld og skam, med ønske om at tale fra hjertet, ikke være udleverenede over for dem jeg fortæller om, og om at vise de mennesker, der skabte nogle vilkår, der ikke altid var fordrende for en udvikling, noget respekt, så jeg ikke krænkede andre.

Vil du gerne høre mere, og tænker, at det ville du kunne bruge, hvad enten det var en aften sammen med veninderne, jeg kommer et par timer.

hvor pris vil være 200 kr pr person, ved min 6 personer

eller til et større arrangement,

er du velkommen til at ringe 40833813

Det er vigtigt at du lægger en besked på telefonsvaren, hvis jeg ikke kan tage telefonen.

eller skrive til mail; cityprinsesserne@yahoo.dk

 

Mange hilsner Maybritt Laisbo

lærer, underviser, foredragsholder og illustrator

hvordan får man højt selvværd mælkebøttebørn mælkebøttebarn tegning tegnestreg tegnestregen illustration illustrationer hvor finder man en illustrator
Måske kender du selv til at være vokset op i en dysfunktionel familie, og der af føle du har et lavt selvværd. For det er ofte en af konsekvenserne. Måske er du også et mælkebøttebarn, måske har du også formået at få et højt selvværd på trods. Måske har du ikke, og lider stadig under de umodne voksne, de voksne som havde så svært ved at tage ansvar og tage styring, så alt istedet blev usikkerhed og kaos. Har du tænkt på, at din barndom kan du ikke ændre, men dit liv behøver ikke stadig at hænge i de svigt, du var ude for den gang. Men det betyder, at du er nød til at flytte dig fra krænkerens energi. Og hvordan gør man lige det? Læs med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *