Hotel Marienlyst, sikke dog et fantastisk sted <3

Burhan G Marienlyst hotel Grand opening cityprinsesserne(Burhan G Foto Maybritt Laisbo)Cityprinsesserne var inviteret til at komme forbi til åbningen af Hotel Marienlyst nye Brasserie 1861. Og det blev virkelig gjort med maner.

Bus fra København, var der sørget for, bobler i bussen, flere bobler og dejlig mad, Hvor til at Burhan G sang.

Altså hvor meget mere lækkert kan det blive?

Læs lige om hele arrangementet her 🙂

HOTEL MARIENLYST ÅBNING AF DERES NYE BRASSERIE 1861

Så så man mig i fuld firspring, hen over stok og sten, forbi slendrende turister, i stilleter ned gennem Gothers gade, fordi tiden var løbet fra mig. Jeg skulle nå en bus, og det var en særlig bus, jeg skulle nå på Kongens Nytorv,for det var bussen for særligt inviteret til Hotel Marienlyst, som lige har åbnet deres Brasserie 1861.

Jeg nåede det, og det glas bobler jeg fik stukket i hånden, da jeg satte mig ned, var virkelig et godt træk.
Så blev vi kørt der op, ikke af motorvejen, næh nej, det skulle være nydelse hele vejen, med flere bobler, og den dejlige udsigt til vandet langs strandvejen.

Når du går igennem hotellet, for at komme indtil Brasserie 1861, kommer du forbi den skønneste trappe, en sådan trappe hvor du lige kan se dig selv, enten i brudekjole, måske bare en lang cocktail kjole, på vej lidt lidt fest og hygge, eller dig i det stiveste skrud til et fotoshot, hvor du gerne vil have at billederne får din indre Cityprinsesse frem. 🙂

Selve Brasserie 1861 ligger med den skønneste udsigt til Kronborg slot. Møbler, stemning, åbent køkken er med til at understrege stedets lækkerhed.

Maden, vi fik, var overlækker, det var smagsprøver på alt fra havet til Ribeye med bearnaise, røget skinke og lækker ost. Til det bobler i rigelige mængder, så hvor var jeg lige glad der for, at hotel Marienlyst også havde sørget for bus tilbage til København igen.

Burhan G sad og spillede til, Så stemning, nydelse var bare i top.

Siger bare igen, sikke dog et fantastisk sted, fantastisk mad, lige et sted hvor man ønsker at ens prins tager en hen, eller nogen holder et bryllup.

Og det er nok en god ide at sørge for overnatning, så der også er plads til bobler og lidt gode vine.

Så tak til Hotel Marienlyst for at vi måtte være med 🙂

2 tanker om “Hotel Marienlyst, sikke dog et fantastisk sted <3

  1. Jeg har i tidernes morgen været på Hotel Marienlyst. Vi var til Europamesterskabet i Backgammon. Sikke en masse minder, der lige kom frem der 🙂 Faktisk på selv samme hotel, blev jeg spurgt, den gang, om ikke jeg havde lyst til at spille det proffesionelt.

    Jeg var money player, det vil sige at i pauserne sad jeg og spillede om penge, eller så med når verdens mesteren vandt, eller tabte også på money play, og bare sådan lige trak 60.ooo kr op af skjortelommen, som var det at han rystede pungen for de sidste håndøre.

    Det var så vildt at se. Men også angst provokerende, da jeg blev spurgt, om jeg havde lyst til det samme. Dealen var, hvis jeg vandt, og vi snakker disse store beløb, ville jeg få ti procent af gevinsten, hvis jeg tabte ville det ikke koste mig noget.

    Jeg sagde nej tak, men ved i virkeligheden ikke om jeg sagde nej til en stor chance der.

    Hvad tænker du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *