Hvem er hende der cityprinsessen, og hvad kan du bruge det til?

damernes dag på galopbanen hattedag cityprinsesserneJeg er ikke særlig køn, pæn, flot eller smuk, eller har flair for at være en Facebook darling, har jeg indset for længe siden.
Så hvorfor overhovedet lave en side som cityprinsesserne, når nu jeg ikke gider smide det ene billede efter det andet op af min middag, nye sko, eller at jeg er ude og shoppe, og har købt det sidste nye inde for mode, eller hvor jeg nu drikker bobler. Arh lidt løgn, for det gør jeg da, gu gør jeg så. 😉

Men det der med at være pæn, som jeg syntes det er, hvis billeder kun handler og sidste nye indkøb, mad og min fine stue, det kan jeg ikke rigtig, men det modsatte, det ligger mig lige så fjernt. Ingen fuck finger her. Faktisk keder pænhed mig så meget, at jeg alligevel til tider kan være fristet til at give det en fuck finger. Må man skrive fuck? Eller skal jeg lave det der prikker?
Og mennesker der hele tiden råber det der F*** de er så frygtelig vrede og selvhævdende, så det keder mig også.

Men hvad er jeg så? jeg er kreativ, har karisma og udstråling. Og så er jeg temmelig intelligent, så er det sagt. Jeg har været til casting på kongerigeste klogeste en gang, og blev opfordret til at stille op til casting igen, da jeg ikke kom helt igennem første gang. I stedet var jeg med i programet Versus på DR1 i efteråret 2014, og det kom der et blogindlæg ud af, som hedder; hils Jante, her går det godt => Her

Jeg har et højt selvværd, og er lidt ligeglad med, at jeg ikke ligner Rene Toft Simonsen, eller nogle af de andre meget smukke kvinder.
jeg er min egen og står 100% ved mig selv, også når der bliver delt knubs ud.

Jeg er mælkebøttebarn, og jeg er faktisk mælkebøttebarn af et mælkebøttebarn. For det er gået op for mig, at dysfuntionelle familie mønstre, det kan godt tage generationer at bryde, særligt hvis der er for meget skyld og skam, for så bliver det for meget for en enkelt at bryde. Dette holder jeg foredrag om => Her

Jeg bekymre mig sjældent, det bliver alligevel ikke til noget, og skulle noget ske, som nogen i deres bekymring havde forudset, jamen så forholder jeg mig til det, når der er noget at forholde sig til. Og tit bliver løsningerne anderledes, end du havde tænkt dig, så stop du også med det. Du bruger energi på det, og det er energi der dræner.

Jeg er også, stadig lidt buttet, mangler stadig de sidste 6 kilo, som jeg har manglet i et år nu.
Men jeg har taget en armbøjning med vægten og har vundet, for den der frygt når du spiser en kage, den har fået en lige højre, så jeg gider ikke det tyranni mere, hvor jeg skal gå og være bange for at spise en kage. jeg spiser den, når jeg har lyst. Sådan er det.

Og lyst, og valuta for pengene er også mit mellemnavn. Jeg vil have valuta for mine penge. Value for Money, som det hedder. Så når jeg gør noget, gør jeg det helt.
Som at leje en lejlighed lige midt i Rom med en veninde, der er så stor at der var plads til seks, og tagterrasse. Vi gad simpelthen bare ikke tage tog ind hver dag.
Jeg overnatter også på Tisvildeleje strandhotel, hvis jeg skal have en sjov aften i Tisvilde, fordi jeg ikke gider gå langt i stiletter. Det orker jeg ikke.

jeg staver som en brækket arm, og kender til, at få kommentarer fra folk, der af en eller anden grund lige må op af stolen, fordi de bliver provokeret så meget. Så meget, kan jeg forstå, at hvis de skal shoppe på nettet, så skrider de, hvis der bare er EN stavefejl, for det kan man da ikke tage seriøst, kan man vel 😉
Selv griner jeg af det, og ville hade at gå glip af et godt tilbud, en oplevelse eller en skæv tanke på livet, fordi mit fokus var på, om folk nu stavede rigtigt.
Samtidig så tænker jeg, hvorfor skulle jeg dog holde min mund, bare fordi der sidder nogen i cyberspace og får lidt ondt i røven, af at fokuserer på fluelort, i stedet for det hele bilede.?

Jeg elsker min mand og mine veninder, selv om jeg ikke er særlig god til at ringe til dem, hader telefoner, jeg er introvert og vil heller skrive en sms eller en mail, for så kan jeg gemme mig lidt. Noget jeg har behov for, uden rigtig at vide hvorfor.

Og hvad giver alt dette dig? Hvad kan du bruge cityprinsesserne til? Du kan få gode ideer, med customized tøj, eller lave en fræk nail art.

Du kan også købe prototyperne, eller købe opskrifter til nogle af ideerne, nogle gange billigere, hvis du har det hele der hjemme, og bare kan gå i gang, men nogle gange mere besværligt, hvis du skal ud på loppemarkeder for at finde det, og det måske ikke lige er til den pris, du gerne så.
Så husk tid er også penge, så nogle gange er det bare nemmere at bestille tingen i shoppen.

Du kan hyre mig til foredrag, hvor der pt er to, det ene, ; lad mælkebøtterne blomstre, hvordan du får højt selvværd på trods => Her
Det andet; hvordan får jeg tid til at være kreativ => Her

Jeg laver illustrationer og tegninger,
Jeg designer broderi mønstre

Jeg forholder mig til livet, og er meget tænksom, de tanker deler jeg med dig.
Og trods mit introverte sind, så kommer der løbende events, hvor du kan deltage, alene hvis du tør, eller hvor du kan tage en veninde med, eller din mor 🙂
Indtil videre har vi prøvet en masse sjove ting.
Vi har været forbi Dennis Knudsen team ladies Night aftner, vi har været til poetry slam, til frokost på et krydstogtskib, til modeshow i et forretning, der gerne ville have at Gitte Mølbak, der også til tider skriver her, lavede, vi har været til Nu Skin præsentationer på hovedkontoret, deres produkter står jeg nemlig også inde for, bruger dem selv, og vil rigtig gerne dele min glæde over dem med dig. Måske du selv har lyst til at prøve dem, eller være med i den forretnings ide der hedder drop shipping? Så skriv lige 🙂 cityprinsesserne@yahoo.dk eller ring 40833813

Vi var også til pakkeleg, og du får tip til sjove ting i byen. Ikke de samme tip som du kan få på AOK, men tip fra de små iværksættere, dem med nye ideer, med kant, dem som tør, men som endnu ikke har de penge der skal til, for at kunne få de store til at fortælle om dem.

Så kender du til en eller nogen, der laver noget, jeg/vi også kunne få glæde af, det være sig foredrag, workshop, modeshow eller noget helt, helt andet, så sig endelig til dem, at jeg rigtig gerne vil fortælle om det.

Facebook skal du også følge med. Skal jeg ikke bestemme det, siger du. Næh det skal jeg da virkelig ikke 😉 men der vil du opdage, at der er en rød tråd. For jeg laver temauger der, sådan at der er en sammenhæng med blogindlæg og de tip, du vil få.

Det var vist bare det 🙂 Kig dig omkring og velkommen til 🙂

tegning illustration tegnestregen tegnestreg Mormor sommer kolonihave Maybritt Laisbo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *