Maybritt Laisbo foredrag hvordan få tid til at være kreativ foredragsholder kurser kursus workshop kreativ DIY

Hvem er jeg, Cityprinsessen og skrappe fru Larsen

Hvem er jeg? Cityprinsessen og/eller Skrappe fru Larsen? To personligheder, en og samme person, eller hvad?

Kender du selv til, at du er en anden på job, end der hjemme. Det tror jeg, de fleste oplever. Og alligevel er det ikke to personligheder, for de er en og samme person, men der er bare forskel på, om du det ene sted skal være formel, og det andet sted kan være uformel.

Hvem er jeg på job, som skolelærer? Der er jeg meget formel. Der er ikke meget pift over min påklædning.

Maybritt Laisbo - skrappe fru Larsen - cityprinsessen
Men i virkeligheden er det jo helt vildt, så forskellig man kan se ud, både i virkeligheden og på billeder. Det her er sgu da meget godt, er det ikke? Det er også Heidi Maxilling, der har taget det 🙂

For der er en eller anden forventning, og holdning til, hvordan skolelærer i hvert fald IKKE må se ud, for ellers kan man jo ikke tage dem alvorligt. Så på mange måder føler jeg, at forventningen godt lidt kan være, at jeg skal være et kedeligt drys, gå i et med tapetet, samtidig med, at jeg også skal være en rollemodel, kunne inspirerer, og få det mest skabende og kreative frem i børn. Så det er ærligt lidt af en udfordring. Særligt fordi, jeg lidt kan føle, at jeg skal lægge låg på mig selv. 

Maybritt Laisbo
Ja, parykker findes der også masser af, så når jeg er i mit udklædnings hjørne, går jeg All in 🙂

Hvem er jeg ellers? Den uformelle mig, Skrappe fru Larsen, og Cityprinsessen, er hende med alle hattene, med udklædningstøjet, som jeg er nød til at lege med, når jeg ikke er på job. Så mit uformelle jeg, som Skrappe fru Larsen, er, hvor jeg stadig fungerer som skolelærer, men gør det lidt i en slags børne tv, som mest er på youtube, sammen musen Metermål, du finder mig i den rolle, som er den side i mig, der også er den skabende, den fjollede, den kreative.

maybritt laisbo blog blogger blogging hvordan lære at blogge
Det var jo hattedag, en dag på galopbanen. Så jeg havde lavet en hat med fuld skrald på, fordi jeg ville vinde. Men her måtte jeg sande, at det ikke er hattene der vinder, det er det tøj, som vinderen har på, der afgør det hele. Så efter 3.gang, som i øvrigt var umådelig kedelig, så gad jeg ikke det mere.

Hvem er jeg som cityprinsessen? Kreativ er jeg, som cityprinsessen, men her er der også et  udgangspunktet i mere som hende, der kan lide at gå ud at spise, rejse og bruge tid med veninderne, være sammen med mennesker, have det sjovt, give tøj et nyt pust, så man næsten syntes, at man har fået ny garderobe, eller bare har givet tøj kant og personlighed.

Her på siden kan du så møde meget af det hele, også Skrappe fru Larsen og Musen Metermål. Det er jo fordi denne side også er min egen personlige side, en slags CV for mig.

Men også en side, hvor jeg deler mine ideer med dig.

illustration- plakat - tegning- børn
Sunde børn er glade børn 🙂 og sunde børn er ikke kun sunde ved at spise sund mad, den mentale sundhed skal også være med. Og det kunne være ved sang.

Hvem er jeg også, når jeg ikke er mine personligheder? Jamen så illustrerer jeg en del, og har illustreret for andre. Jeg har illustreret til Sandra Valentina Tolic nye bog med børnerim og som hedder En hval på fjerde sal udkommet på forlaget Mellemgaard

børnebog-børnerim-en hval på fjerde sal- Sandra Valentina Tolic-illustrator Maybritt Laisbo
En hval på fjerde sal af Sandra Valentina Tolic, blandt andet illustreret af undertegnet

 

Har illustreret til Mette Webers samtale julekalender med en bamse og nisse, på siden Tal med børn.

illustrator- illustration- tegning- tegnestreg- maybritt laisbo - tegnestregen- illustration- til salg
Dialog eller samtale julekalender, med en bamse og nisse, og om de svære følelser.

Samt skrevet en fagbog om Grønland, Grønland, på sporet af den moderne tid, som jeg både har skrevet, tage foto og illustreret til. Er udkommet på forlaget Øknom online.

 

Og så er der selvfølgelig alle mine egne selvudgivelser, som er alt fra malebøger, broderiopskrifter, DIY ideer, og som ligger på Saxo.com

Hvem er jeg? Ja,  jeg ser meget mig selv som, formidler, underviser, illustrator, ideudvikler, spasmager, kreativ, innovativ, og som et menneske med en stærk personlighed.

Cityprinsessen- cityprinsesserne
Så sad vi der som prinsesser. Det var skide sjovt, og virkelig ærgerligt, at vi ikke gik hele vejen. Billede lånt.

Jeg har også deltaget i TV nogle gange.

Deltog i Danmark har talent februar 2017

Var i TV2 nyhedderne, fordi min mand og jeg ikke har fælles økonomi, og det TV nyhedderne så spændende, at vi skulle fortælle, hvad fordelen var ved det. De fandt mig her, fordi jeg havde skrevet blogindlægget Penge og parforhold

Deltog i tv på dr i quizprogrammet Versus september 2014

håndværk og design perlekæde smykker DIY hvordan laver man en sjov perlekæde
En boremaskine, en lille dekopørsav, gamle farveblyanter,  pludselig har du den sjoveste perlekæde

I 2017, blev Cityprinsesserne nomineret til at være en af de bedste DIY blogs, og vandt 3. pladsen.

___________________________________________________________________________

Du får lige en samlet oversigt;

Har youtubekanalerne;

Cityprinsesserne

Musen Metermål

og Skrappe fru Larsen som også har hjemmesiden www.skrappefrularsen.dk

__________________________________________________________________________

Steder hvor Cityprinsesserne, eller jeg,  tidligere er blevet nævnt, har haft varer til salg eller blevet interviewet, bøger der er udgivet på andre forlag, :

Hendes Verden uge 43 2017, s. 39 med nogle engle her fra bloggen

Nomineret til en af de bedste DIY blogs i 2017 af Sparpedia

Deltog i Danmark har talent februar 2017

Interview til LIV maj 2015

Interview af Vigga Wagtberg , som handler om at få selvværd på trods

Blodspor, et Zine s. 9

Deltog i tv på dr i quizprogrammet Versus september 2014

Magasinet Bruden 2014 s. 52

Hendes verden nr. 42 14.10.13 s. 51

Hendes verden nr 40 01.10.12 s. 54

Husflid udgave 6 2012 s.14

Hobby-nyt nr 4 2012 s.39

Hendes verden nr 12 19.03.12 s. 49

ugebladet Søndag nr 35 23.08.04 s. 46

Månedsbladet IN Juli 2004 s.114

Boligmagasinet 18.05.04 s. 47

Ugebladet Søndag nr 12 15.03.04 s. 115

Ugebladet Familie journalen maj nr. 19 2004 s. 120

Formlands katalog fra 2004 s. 22

Børsen Weekend 20.02.04 s.8

Månedsmagasinet 2004 nr 1 s. 74

Interiør nr 1 2004 s. 44

blog klumme i Alt for damerne 04.08.94 s.76

___________________________________________________________________________

Har været gæsteblogger flere forskellige steder;

Lisbeth Lysdal; hvor svært er det at stå ved sig selv

Fast tegneblogger et lille års tid i 2015 på Henkogt hverdag, med striben “to generationer taler ud”.

Blogindlægget “lille spejl, lille spejl på væggen der” hos Sanne Piilipson

Kreativt blogindlæg, jeg sætter min hat som jeg vil, hos Skaberlyst, hvor jeg customizer en jakke.

Blogindlæg hos Familieflow, om skoleklassens sociale succes.

Åh, det er skønt at være Cityprinsesse, hos Vibeke Ungstrup på siden Naturlig glæde

blogindlæg om nailart på tånegle hos Neglenymferne.

Selv coaching, kan man det, blogindlæg hos Realiseringsmetoden

___________________________________________________________________________

Bøger skrevet for andre forlag, som jeg enten selv har skrevet, eller være med til;

Illustreret til Sandra Valentina Tolic nye bog med børnerim og som hedder;

En hval på fjerde sal udkommet på forlaget Mellemgaard 

Fagbog om Grønland, Grønland, på sporet af den moderne tid, som jeg både har skrevet, tage foto og illustreret til. Er udkommet på forlaget Øknom online.

___________________________________________________________________________

Har været frivillig hos Børns vilkår og været besøgsven

___________________________________________________________________________

Er i gang med et samarbejde med Mette Weber fra Tal med børn, om skolestart. Men vi er kun lige begyndt, ikke i luften endnu.

___________________________________________________________________________

Tidligere har jeg haft virksomheden Laizbo design, og der havde jeg varer i;

Illums bolighus

Amokka

Kaffezinet

Samt en del flere småbutikker, som ikke findes mere

___________________________________________________________________________

Maybritt laisbo-cityprinsesserne-diy blog-diy-kreativKontakt: Hvis nu, du tænker, du gerne vil i kontakt med mig, det kunne være en af de grunde, med ting, jeg allerede har deltaget i, eller du har en ide, som du tænker, du gerne vil indvolverer mig i, så skal du være så velkommen til at ringe, skrive, eller sende røgsignaler 😉

Men du skal vide, jeg kan godt være svær at få fat i, fordi jeg i det daglige underviser i den danske folkeskole, så jeg har ikke telefonen på mig. Og om aftenen kan jeg godt glemme at tage min telefon op af tasken. Det er ikke af ond mening, jeg har bare ikke et tæt forhold til min telefon. Så hvis du ringer, læg en besked, så ringer jeg hjertens gerne tilbage.

Mobilnr; 40833813

Du kan også bare skrive. Men her skal du også huske at skrive en overskrift, så jeg ikke bare sletter dig, fordi jeg måske tror det er spam. 

Du kan skrive på mail; cityprinsesserne@yahoo.dk

eller udfylde kontakformular

Tror vi er ved vejs ende, i forhold til dette blogindlæg, hvem er jeg.

Så tak fordi du læste med. Håber du fik lidt et indblik i, hvem der står bag denne hjemmeside. Du kan jo kigge lidt rundt, se om det er noget for dig, og giv gerne et like eller to, det gør mig så glad, når jeg kan se, at nogen læser med 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *