blog nailart neglekunst harlekin

Sjov nail art til tåneglene for nybegynder

Nail art? Hvis nu du tænker, sådan noget nail art du også lave, så kig med her.

Her får du beskrivelse af, hvordan du gør. hvis du bare vil inspireres, kan du kigge på den lille film fra youtube om nailart.

Så skal du vide, at i det øjeblik du drager dig ud i negle kunstens verden, vil du støde på nogle udfordringer. Der er neglelak af dårlig kvalitet, dyre som billige, der er tørre tid, noget med neglebånd, skal de fjernes eller ikke, der er noget med hvordan du påføre selve kunsten, med pensler, posca tusser eller stickers, der er noget med neglelakfjerner og neglelak fortynder. Armen altså, der er meget.

Jeg selv er nybegynder, og vil dele erfaringer og negledesign med dig, som jeg får hen af vejen. Så tænker du, du vil ski have nogle lidt mere hard core erfaringer, eller nogle der simpelhen er blevet så dygtige, så skal du kigge på nettet og især youtube har sindsygt mange video klip, til hvordan man gør. Og du kommer til at bruge mange aftner 😉

nail art negle kunst vinter cityprinsesserne nybegynder M LaisboMen hvad gør det, så længe man har det sjovt 🙂

Men vil lige slå et slag for, hvordan du får neglelak til hurtigt at tørre
=> SÅDAN TØRRER DU NEGLELAK PÅ 30 SEK
nail art neglekunst cityprinsesserne vinter jul M Laisbo

Men vær lige opmærksom på, at dette link larmer, bare hvis du lige sidder på job, og liiiige skal kigge 😉

Jeg vil da også nævne de søde neglenymfer, er vild med det navn, de har ti ting, de ikke kan undvære
=> TI TING, DU HAR BRUG FOR TIL NAIL ART
Og har du dem i hus, så er du godt begyndt 🙂

=> FACEBOOK

nail art negle kunst neglekunst guld striber guldstriber stiletter cityprinsesserne.dk M Laisbo

>EN TUR TIL DAMERNES DAG PÅ GALOPBANEN krævede lige et nyt negledesign.

Det er ingen hemmelighed, at præmien som bedste hat, er en jeg to gange er gået målrettet efter, men desværre ikke vundet.:-(

Det kan du lige læse om => DAMERNES DAG PÅ GALOPBANEN

Men hvor om alting er, så er den årlige udflugt med til, at jeg bliver udfordret, for så må jeg bare finde på noget nyt, noget som ikke er set før.;-)

Så faktisk er i års indslag neglene. Her en lille guld stribe, som måske får dig til at tænke på noget bestemt 😉

Du må gerne låne ideen 😉 Bare du husker at skrive, hvor den kom fra 🙂

=> FACEBOOK

Nail Art, også kaldet negle kunst, det er virkelig sjovt, hvis først du bliver bidt af det. Det er her, du kan finde på sjove, finurlige ting, som du viser i sandalen om sommeren, eller dit glimt i øjet, i skoen om vinteren. Måske er du i en proffesion, hvor det er vigtigt at være klædt snor lige, og du er en sprudlende fest inden i, og gad bare godt, at den fest på et eller andet plan kom til udtryk 😉 Så kan du give den gas på neglene og holde din fest i skoen ;-)Her vil du kunne se sjove, finurlige og vildt seje ting. Noget vil være simpelt, andet med tiden lidt mere kompliceret. Noget vil du disideret tip til, andet kan du bare nyde.

Nail art negle kunst neglekunst cirkeline prikker cityprinsesserne maybritt LaisboCIRKELINE HAR FØDSELSDAG

Eller også er det mig, der lige om lidt har fødselsdag 😉 Men kender du ikke det, når en sang sætter sig fast i hovedet?

Og lige den med Cirkeline satte sig fast forleden 🙂 Elsker den sang, er dog ikke min ynglings, for det er Snemusen Knud 🙂

Nå, hvis du vil give den fuld gas med Cirkeline prikkerne, kan du også lave en sløjfe til håret……eller noget 😉

second hand nail art negle kunst cityprinsesserne GucciEFTERÅR, FEST I SKOEN

Ja, nu er det ved at være slut med sommer, bare tær, sandaler, ny neglelak, negle kunst eller andre sjove påfund med de bare fusser.

Der er selvfølgelig det lidt kedelige, ved at du holder festen i den lukkede sko, at neglelakken ikke helt tager sig lige så smuk ud, som om sommeren.

Og det gør den ikke, fordi er neglelakken ikke hærdet, så kan den nærmest krybe tilbage på tåen. Sokke strik mønster, det kan du også være heldig at få i lakken, for slet ikke at nævne sokke uld, der kan sidde fast som en anden dusk. Og lækkert ser det ikke ud. Siger det bare, og ærgre mig hver eneste gang, jeg selv er ude for det.

Nå, det må du nok bare leve med.

For fest, det skal der altså være 🙂

=> FACEBOOK

nail art negle kunst cityprinsesserne farver neglelak M LaisboEFTERÅRET HAR VÆRET DEN STORE INSPIRATION

Farverne på denne årstid, åhhh de er bare så smukke. Og det kom der en masse inspiration ud af, alt fra farver der er afstemt til årstiden, til et lille sjovt design, hvor fluesvampen stod som model 🙂

Denne blå farve er også grundfarven, som blev lagt først, inden selve fluesvampen blev malet.

nail art negle kunst neglekunst børnetegning cityprinsesserne.dk M Laisbo neglelak poscatusserNAIL ART MED POSCA TUSSER

Er det Posca tuscher, du bruger, var der en der ville vide, en dag hvor jeg deltog i noget festligt, og lige flashsede mine nye negle med det sidste nye påfund.

For tiden sidder jeg hver aften og finder på nyt. dels fordi jeg er død inspireret, kigger alle vegne på nettet, men også fordi, i denne tid, hvor vejret skifter, skifter jeg selv imellem sandalerne og de lukkede sko, som desværre kommer til at ødelægge mine nail designs.

Og så må jeg jo bare på den igen.:-)

Dette negledesign er så inspireret fra nogle børnetegninger. Fordi, jeg skulle da lige prøve det der med poscatusserne, efter at have spurgt på nettet om det var noget, de virkelig hard core negle kunstnere kendte til. Og ja det gjorde de.:-)

Godt så, første forsøg er altid det sværeste, og du kommer nemt til at sidde med bankende hjerte, fordi det tager rocker lang tid at ligge underlakken, først den, som skal sørge for at der ikke er ujævnhedder og riller i lakken fra dine negle, og så lakken ovenpå, hvor med den hvide, er jeg nogle gange nød til at ligge tre lag, så det er uden striber, men helt dækket.

Posca tussen hæftede godt nogle steder, men blev lidt vandet andre. Måske er det fordi, neglene ikke var renset efter nattens søvn, for jeg valgte først her til morgen at tegne, da det er vigtigt at lakken er hærdet.

Ellers gik det fint, er dog ikke på nuværende tidspunkt klar over hvor vandfast Poscatussen er på neglelakken. men mon ikke lidt regnvejr, mig i sandaler vil vise det 😉
Normalt er Posca tushen virkelig vandfast, for blev nemlig betroet af en graffititegner, at lige netop disse tusser bruger de, og de er så kostbare, at Panduro Hobby nu har sat dem under lås og slå.

Og det er ikke en gang løgn 🙂

nail art negle kunst rød stiletter burberry tern cityprinsesserneBUBERRY TERN

Hvorfor ikke lave neglene så de matcher et mønster i tøjet, eller bare til tasken? 😉 Her er Burberry beige udskiftet med en guld, bare for at gøre den lidt mere sponky 🙂 Nu er jeg på jagt efter flere nye ideer, til sjove desing og udtryk. Du har måske nogle ideer?

nail art negle kunst burberry tern cityprinsessernenail art negle kunst burberry tern bryllup cityprinsesserne

CIRKUS STRIBER I EN CHRISTIAN LOUBOUTIN GULDSANDAL

Da jeg så disse Christian Louboutin sandaler, ja så var jeg helt solgt. Have dem, det måtte jeg. Det skal lige siges, at jeg ikke har købt dem som nye, er du svedt, de koster ca. 5000 kr. Og det skal jeg lige spare lidt op til 😉 Men hvor om alting er, så er de nu mine.

Neglene havde jeg malet i forvejen. Og for mig ligner det cirkus striber, så for at give billedet lidt mere drmatik, så måtte den stakkels klovn lige “lade livet” 😉
neglekunst christian Louboutin guldsandal cityprinsesserne

NEGLELAK PRÆVENTIVT OVER FOR DRUG-RAPE

Nu kender jeg faktisk nogen, som vågnede op næste dag og intet kunne huske, og som var temmelig fortumlet. De fik at vide, af andre, der havde været på samme bar som dem, at de havde mildest talt dinglet rundt og været temmelig højtråbende. Alle havde bare tænkt, de er jo bare skide fulde.

Men den ene troede ikke på det næste dag, fordi de havde kun fået en drink, af hvad hun husker. Hun huskede også at de to drinks havde stået alene på baren, da hun var gået ned for at hente penge.
Hun kunne bare mærke at den var gal, så hun tog på Rigshospitalet og blev undersøgt. Og ja, hun var blevet druget.

Om der var sket andet, melder historien ikke noget om.Hun fortalte os den til skræk og advarsel, særligt hvis du støder på kvinder, der forekommer umanerligt fulde, ikke rigtig kan stå på benene og talen er meget utydelig, så kan de være blevet druget.

Der er så to, det er derfor du får det at vide, der har fundet på en neglelak, der vil skifte farve, hvis der er drug i din drink. Det er bare smart. Du kan læse om det her.

=> UNDGÅ DRUG-RAPE MED NEGLELAK

IMG_0220SÅ ER SOMMERFERIEN SLUT

Måske du godt ved det, men jeg er skolelærer af erhverv, og nu er ferien slut, og skolen skal begynde. Jeg er jo blevet vild med at lave neglekunst, så derfor fik jeg lige ideen her, da neglelakken var sort 🙂 Hvor nørdet er det lige? 😉

Hvis du skulle have lavet neglekunst på dine negle, hvad ville du så gerne have lavet?

neglekunst cityprinsesserne skagenJa det startede egentlig bare med et par prikker, for jeg skulle på festival, og så syntes jeg der skulle være lidt fest og farver, om jeg så må sige 😉

Så blev det jo ikke lige ved neglelakken, for matchende sløjfer var der jo også nød til at være. De var nu lidt svære at gå rundt med, men fedt ser det da ud.

Pakkes ned skulle det hele, for plads til det, det skulle der bare være, også selv om det kostede pladsen til mit store kamera. Jeg var nød til at nøjes med det lille, og det er fanme svært, når man lige er blevet så glad for hvad det store kan.

Nå billederne fra festivalen blev hæderlige alligevel. Du kan se mere af det her => SKARØ FESTIVAL

Så blev der ellers lakeret, både på store og små 🙂 Og mine gene negle skiftede også udtryk, for jeg blev jo mere og mere dygtig til at male med den tynde pensel, som der er i de neglelakker, jeg bruger til at tegne figurerne.

Så her i weekenden tog min prins og jeg til Viking Run, det er noget med nogle amerikaner biler, og jeg kunne syntes det var vildt sejt, hvis han turde have en malet negl på fussen med noget sjovt, det kunne være et flag. Så modig var han nu alligevel ikke. Men hvem ved, måske til næste år. 😉

Du kan lige se det jeg intil nu har fundet på, der kommer mere, det lover jeg dig 🙂

Hvis du selv skulle have nogle seje negle, hvad ville du så male på dem? Eller få andre til at male?
Negle kunst cityprinsesserne blomster 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *