Hvornår er en mand en prins, sløv padde eller charmeklud?

prins nærig and illustration tegning maybritt laisbo cityprinsesserne tegneserie prinsesseFire kvinder, kaffe, krydrekage med tandsmør, ikke et ord om slankekure, men til gengæld en masse kvidren, snik, snak, snikkesnak om mænd. Dejlige mænd, bange mænd, om mænd der er for meget eller for lidt, mænd der kan det der, dejlige mænd igen.

Mænd hader det, det ved vi godt. Men mænd snakker også om kvinder, det ved vi også, de bruger bare en hel anden retorik. En retorik vi ikke rigtig forstår. Måske lige så lidt, som mange mænd forstår os kvinder, eller bare gerne vil vide, hvad det er, vi vil have 🙂

Det kan jeg fortælle dig. Vi vil bare gerne have at mænd rækker ud efter os <3

Og ved du ikke hvad det betyder, så læs lige med 🙂

HVORNÅR ER MÆND PRINSER,SLØVE PADDER ELLER BARE EN CHARMEKLUD?

Han havde kørt mig til døren, fordi jeg ikke skulle blive våd i den smule regn, som viste sig, og selv om turen hjem var ca. 400 meter.

Jeg sad med en forundring, følte mig smigret og en masse andet, for jeg havde aldrig før oplevet, at en mand ville gøre det for mig.

Jeg havde til gengæld oplevet mange mænd igennem livet, der har siddet og fedtet med penge, når jeg var inviteret ud, som syntes at nu måtte det være min omgang, som har komplimenteret mig med, at det var godt jeg ikke var fed, mænd der gerne vil fylde mig ud, syntes det var godt at jeg havde store kasser, mænd der afviste, fordi jeg ikke var deres type, eller bare for grim, mænd…..ej, du har nok fattet lige den pointe.

Men med ham her var det anderledes. Han var galant. Han havde sørget for morgenmad, en enkelt gang hvor jeg havde sovet ved ham, og han var nød til at køre.
Han lavede altid lækker mad og tog de gode vine frem, når jeg kom, han inviterede på frokost, betalte uden at blinke, og hentede en meget, meget tungt bord i Ikea, som kunne ridse både hans bil og laksko, samt han svedte igennem den dyre Armani skjorte, da han baksede bordet op på 3. sal.

I sandhed en drømme mand. Og alligevel ikke.

Er jeg nu bare en sur mokke,der aldrig er tilfreds, en mokke der bare vil have mere, en mokke fornærmet prinsesse, fordi han aldrig gav gaver, og det kunne han da også godt lige have gjort?

Nej, ingen af delene. Og pris på det, han gjorde, det har jeg virkelig sat, for det gav mig den indsigt, at sådan skulle min mand, ham jeg skal dele resten af min liv også være.

Der var en vigtig ting som manglede. Han rakte aldrig ud efter mig. Han kiggede mig aldrig dybt i øjne. Jeg følte aldrig, at han gjorde disse ting for at gøre mig glad, han gjorde det, for at jeg skulle syntes, at han gjorde det godt.

Nu var han så også bare en flirt, der varede i to et halvt år, lang historie, men det var det med, at han aldrig rakte ud efter mig, der gjorde at jeg til sidst sagde farvel, hvor har vi haft det hyggeligt, men nu var jeg klar til at finde ham, ham som skal have mit hjerte helt, ham som kan passe på det, ham som kan række ud efter mig, så jeg kan mærke kærligheden helt langt ind i hjertet.

Jeg kan huske hans sidste bemærkning, lige inden jeg sagde farvel. ” Sker der ellers noget på Dating?”
Den lille tvivl, jeg lige inden havde følt, var som fejet væk i vinden. Det var nu,det var tid.

Så det hjælper ikke meget at en mand kun er galant, hvis ikke han rækker ud efter dig, giver dig uopfordret kram, uden tanke på sex, kysser dig på panden, klapper dig i røven, ligger i ske, kigger dig dybt i øjne.sender dig kærlige blikke igennem lokalet, når du står i den anden ende, og alle der står i hans nærhed bliver så nysgerige, at de kigger samme vej. Hvis ikke han er stolt af dig, stolt over at du er hans kvinde.

Det hjælper heller ikke at være galant, hvis ikke han kan stikke næsen i dit hår, komme med små lyde, fordi han kan lide din duft, sige du er verdens smukkeste kvinde, når du sidder med morgen bolle hår og spiser rundstykker med birkes, og du tænker, han kan da ikke være rigtig klog. 🙂

Og kan han ikke disse ting, så kan han være en sløv padde eller bare en charmeklud.

PS;I dag er jeg lykkelig gift

Meget apropos lykkelig gift, Mette Weber fra siden Tal med børn beskriver det så fint, det man har sammen, og gerne vil have sammen også efter 30 år.
=> PARFORHOLDETS LÆREMESTER

Og det kommer til at stå i kontrast til at mange i dag måske ofte vælger single tilværelsen, trods det, at undersøgelser viser, at vi er mere lykkelige sammen med en partner.
Viktoria Handberg kommer ind på den tendens med at mange vælger singlelivet, og at vi ikke rigtig har brug for hinanden.
=> DET ER MEGET NEMMERE AT VÆRE ALENE, ER DET IKKE?

Ps: jeg faldt over en artikel med Rene Toft Simonsen, hun siger sjovt nok det samme => RENE KAN GODT LIDE, AT EN MAND TØR SKINNE

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *