tegning illustration hvor finder man en illustrator tegnestreg tegnestregen

Illustrationer til forskellig brug til salg

Arh, kender du ikke godt det, du skal bruge en tegning, illustration eller et billede, lige til at understrege det du gerne vil sige, eller dit budskab, og du kan ikke rigtig gøre det selv. Det kan være alt fra, du ikke har ideen, tiden, til at du ikke er dygtig nok, syntes du selv, til at du har forelsket dig i noget, du har set på nettet, men ikke rigtig er klar over, må man bare downloade billeder, tegninger og illustrationer, når nu det hele ligger sådan frit fremme?
Og nej det må du ikke.
Du må heller ikke bruge tegninger, mine i hvert fald, selv om du angiver, hvem der har tegnet dem. Jeg ved, at nogle andre tegnere ikke har det på samme måde.
Men det har jeg. Og det har jeg fordi, jeg gerne vil have lidt tråd med, hvor mine tegninger ender.

Så er der også noget med prisen, som kan holde en fra at købe en illustration. Og det kan jeg godt forstå, fordi hvis der skal tegnes en ny tegning, så er det faktisk rocker dyrt. Og det er det af en masse grunde. Dem fortæller jeg til sidst, hvis du gerne vil høre hvorfor.

Sådan kan man lave illustrationer med et glimt i øjet. i øvrigt en af de mest delte tegninger.
Sådan kan man lave illustrationer med et glimt i øjet. i øvrigt en af de mest delte tegninger.

Lige nu holder vi os bare til, tegninger og illustrationer til salg.
Hvis der findes en illustration, eller flere illustrationer, som allerede er tegnet, du godt kunne tænke dig at bruge til et blogindlæg, ved du hvad, så kan du få lov til at bruge det på dit blogindlæg for 50 kr pr tegning. Det er da vildt billigt, og så billigt, at det gider ingen da at gøre sig selv til tyv for, som det er, hvis man bare lige “låner”

illustration illustrationer tegnestreg tegnestregen naiv streg børn børnebog maybritt laisbo
Her også er lidt munter en om morgenhår 🙂

Det kunne også være, der var en illustration, du godt kunne tænke dig at sende til en, det kunne være en hilsen, om tillykke med fødselsdagen, med det nye job, eller den nye lejlighed, eller held og lykke på daten. Jamen, hvis tegningen er der, så koster det også 50 kr.

Det kunne også være, du har børn, og gerne vil inviterer til fødselsdag, og selv få trykt kort. Det kan du nemt gøre hos Vistaprint, jamen så er det også bare 50 kr for brug af tegning.
Her skal lige indskydes, du må ikke lave kort, eller andet, du sælger videre. Når du køber en dvd, må du heller ikke åbne en biograf. For du køber ikke rettighederne, kun brugsret i et begrænset omfang.

illustrator illustration tegning tegnestreg maybritt laisbo tegnestregen illustration til salg
Lige denne her tegning er ikke til salg, ville bare vise dig den, så du kan se, hvordan en naiv tegnestreg kunne være noget, der kan bruges til børn eksempelvis.

Tegninger, som er til salg, er dem som du ser her nederst på siden, og kun dem. For der findes tegninger, som andre har købt fuld brugsret til, og det er her at prisen er en helt anden. Og det får du lige at vide hvorfor.
Men først hvad du skal gøre, hvis du gerne vil købe en tegning. Du skriver til mig, så sender jeg den til dig i en jpeg fil.
Du skriver til Maybritt Laisbo
cityprinsesserne@yahoo.dk
Og er der noget, hvor du tænker, det vil du heller have en snak over telefon om, så ring til 40833813.
Tager jeg ikke telefonen, så læg en besked, for jeg ringer ikke tilbage til numre, jeg ikke kan finde på nettet.
PS; cityprinsesse logo bliver selvfølgelig fjernet, det er bl.a også derfor du skal kontakte mig.

Hvis nu du går og tænker i noget større, det kunne være illustrationer til en bog, til et spil, til en julekalender, til plakater, tekstiltryk til børnetøj eller andet tøj og tasker, eller noget jeg ikke lige tænker på her, så er prisen en anden. Og det er den fordi, du så ikke kun bruger et eksemplar, men rigtig mange eksemplarer. Er det en af tegningerne her, er det ikke helt så dyrt, som hvis jeg skulle tegne noget helt nyt, unikt til dig.

tegning illustration hvor finder man en illustrator tegnestreg tegnestregen

Grunden til det er, det er altid nemmere at tegne ideer, som er ens egne, men virkelig svært at tegne ideer, som andre har i hovedet. Nogle gange bliver det bedre, end personen havde tænkt, andre gange kan det ikke ramme.
Og så skal der tegnes om, og måske finder vi slet ikke ud af det, fordi din ide er svær at ramme.
Ud over det, så vil en illustration bringe en masse værdi til dit produkt. Uden tegningen kan det være svært at ramme den værdi, du gerne vil have dit produkt skal have, hvis der for eksempel kun er tekst, det kunne være i en børnebog. Så bliver det nemt kedeligt.

Måske du stadig går og tænker, ja jo med hvad er prisen så? Det kommer an på opgaven. Jeg sælger ikke tid, bare så du ikke går og tror, det er noget med, at du får en regning på antal brugte timer. For det gør du ikke. Det er en vurdering af dit produkt og indtjeningspotentialet, der bliver vurderet.
Arrrh, det har du ikke råd til, siger du. Måske alligevel. Hvis jeg kan lide opgaven, kan se den for mig, kan se indtjeningspotentiale, så kan det være vi laver en samarbejdsaftale. Den vil indeholde betingelser, fra begges side, noget med opsigelse af samarbejde osv, så vi begge sikre hver vores.

Du er altid velkommen til at kontakte mig og spørge, det koster ikke noget. Og jeg kan også lave en prøvetegning, så du kan se ideen, eller se om det er noget for dig. Men tegningen må du ikke bruge. Den er kun til, så du kan se, om vi er et match.

illustration illustrator tegnestreg tegnestregen naiv streg picasso
Denne tegning blev tegnet til historien, og pointen med, hvad er det for værdi en tegning skaber, er så fin, nemlig at det ikke handler om tid, for det er ikke det du køber, det er værdi og koncept.

Og hvorfor nu alt det? hvis du orker at læse mere, så vil jeg fortælle dig historien om Picasso.

Picasso kræver vist ikke nærmere forklaring. Han kom en dag gående, solen skinnede og han var i et strålende humør. En kop kaffe ville han nyde, besluttede han, lige mens han stod og missede op mod solen. En af cafegæsterne fik øje på ham, og råbte ham an. “Halløj, er du ikke Picasso?” Spurgte manden, mens han under bordet var ved at gøre klar til en selfie. Hvor rocker fedt kunne det ikke lige være at få sådant et billede på nettet?
“Jo.” Svarede Picasso.
“Ej hvor vildt. Kan du så ikke lige tegne en tegning på servietten her?” Det blev vildere og vildere tænkte manden, og så for sig, hvordan han skulle hjem og hænge servietten op i glas og ramme, smide endnu flere billeder på nettet, og måske til sidst sælge det på aktion. Hans lykke var gjort, tænkte han.
Picasso tegnede, løftede tegningen op imod solen, tegnede vidre, og vupti, så var han færdig og rakte manden servietten. ” 50 millioner bliver det.” Sagde Picasso.
Manden blev bestyrtet. ” Ahva?! 50 millioner for hvad? Du brugte jo kun få minutter til at tegne?!”
Picasso smilede, og så sagde han” Ja men det tog mig halvtreds år at lære.” Og så tog Picasso servietten, pudsede sin næse, ønskede manden en god dag og gik et andet sted hen og drak sin kaffe.

Historien er frit digtede, efter en historie jeg har fået fortalt, og som jeg syntes har en god pointe. 🙂
__________________________________________________________________________

Kontakt;
Maybritt Laisbo
mail; cityprinsesserne@yahoo.dk
tlf; 40833813
Læg en besked på svaren, hvis jeg ikke lige kan komme til telefonen, så jeg ved hvad det er jeg skal kontakte dig omkring.
___________________________________________________________________________

Men tag dig lige et kig her på eksempler på min streg.

illustrator illustrations illustration hvor finder man en illustrator
To at tegningerne her er fra børnesangene lille Lise, og der sad to katte på et bord.
illustrator illustrations illustration hvor finder man en illustrator
Her også et eksempel på børnessangen lille Lise, en tegning med bamserne Bjørn, Sally og lille Theodor, nogle glade sunde børn. Det kan jo være du har en blog, der handler om det.
illustrator illustrations illustration hvor finder man en illustrator
Her ser du musen Metermål, som har sin egen youtubekanal, som henvender sig til børn i indskolingen, i forhold til fimenes indhold, men også til børn på mellemtrinnet i forhold til, hvordan man kan lave indhold, hvis man selv vil lave Photostory, animationsfilm, eller stopmotion

Du kan kigge med her på Musen Metermål på youtube

illustrator illustrations illustration hvor finder man en illustrator
Lidt sjov leg med animation fik mig til at komme ind på noget af det kendte kitsch ikon fiskeren, som var den første jeg tegnede, og lavede en animation med, og så kom iderne med det grædende barn, og også rafaels engel. Animationsfilmene er lagt på youtube, du skal bare klikke på linket, så kan du se en sjov kitsch pointe.

Sjove kitsch ikoner, som fiskeren, Rafaels engel, det grædende barn samt et bankende tatooverings hjerte, som animation

illustrator illustrations illustration hvor finder man en illustrator tegning tegninger
Mormor og lille Bjarne er også to figurer, jeg tegner fra tid til anden. De har været faste figurer på bloggen henkogt hverdag. men er nu flyttet her tilbage.
illustrator illustrations illustration hvor finder man en illustrato
Så er der altså noget med døre. Du ved, når en dør lukkes, så åbner dder sig altid en ny. Så døre har god symbolik
illustration illustrationer tegnestreg tegnestregen naiv streg børn børnebog maybritt laisbo
Og snakker vi døre, så kommer vi ikke uden om Thomas Helmig sangen; det er mig der står her ude og banker på…..og det syntes vi da ikke han skal 😉
illustrator illustrations illustration hvor finder man en illustrator tegning for børn tegnestreg tegnestregen tegninger drawing drawings
Her tre tegninger fra en lille malebog om Grønland. Samme illustrationer er brugt i en bog om Grønland udgivet af forlaget Øknom online

Hvis du vil se bogen om Grønland, hvor illustrationerne er brugt i en lille novelle.

illustrator illustrations illustration hvor finder man en illustrator tegning for børn tegnestreg tegnestregen tegninger drawing drawings
Farverne er helt centrale i de fleste tegninger, men tegninger uden farve er også en mulighed.
illustrator illustrations illustration hvor finder man en illustrator tegning for børn tegnestreg tegnestregen tegninger drawing drawings
Her illustrationer til universet for børn, som er blevet brugt i en malebog, som du kan hente for 10 kr på saxo.com

Her finder du malebogen universet for børn

illustrator illustrations illustration hvor finder man en illustrator tegning for børn tegnestreg tegnestregen tegninger drawing drawings
Illustrationer bliver brugt flitigt til min anden hjemmeside Skrappe fru Larsen, dog mest på Facebook, og på youtube, hvor du også finder en masse vblog med Skrappe fru Larsen på youtube kanalen cityprinsesserne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *