DIY hvad kan man lave med en kaffesæk kaffevarmer tekstiltryk med kloak dækse

Cityprinsesserne nomineret til en af de bedste DIY blogs


DIY Awards 2017

Cityprinsesserne blev nomineret til en af de bedste DIY blogs i 2017, og Cityprinsesserne vandt 3. pladsen. Hvor er det vildt, og tak for det, til alle jer som har stemt på Cityprinsesserne. Nu er det bare at finde ud af, hvem som skal have pengene, som du kan læse længere nede, så vil pengene gå til et godt formål. Og de ting jeg havde i tankerne var, Børns vilkår, kræftens bekæmpelse……tja, hvad tænker du? Skriv det gerne nede i kommentarfeltet.

___________________________________________________________________________

Her hvad jeg tidligere skrev;

Af hjertet tak <3  Det er med den største ydmyghed at jeg siger dette til dig, fordi det er jo kun nomineringen, ikke selve kåringen, for vi er selvfølgelig flere, som er skide dygtige, der er blevet nomineret. Samt, jeg gør jo dette af lyst, og fordi jeg ikke kan lade være med at dele mine ideer med dig.

DIY Awards 2017

Du skal trykke på billedet, for at komme ind til der, hvor du kan stemme.

Præmien er 4000 kr fordelt på de tre der bliver kåret, ud fra hvor mange procent af stemmerne de/man/vi får. Og da jeg som sådan ikke har brug for pengene, vil jeg donerer pengene, hvis jeg vinder. Og jeg vil blive stolt, glad, og virkelig taknemlig.

Så jeg vil også være så taknemlig, hvis du stemmer på cityprinsesserne. Og du må rigtig gerne give en kommentar til, hvad eller hvilken organisation skal jeg støtte. Jeg har selv tre forslag, nemlig Børns vilkår, kræftens bekæmpelse, eller byg en skole.

Så du må både gerne sige, hvilke af dem du syntes pengene skal donneres til, eller komme med forslag 🙂

Afstemningen afslutter 27 dec 2017

Lige kort om Cityprinsesserne.

Det er primært en DIY blog, der både har DIY ideer til gamle broderier, til hvordan du kan lave sjove ting med dine børns tegninger, hvad enten det er broderimønstre, så du selv kan broderer, eller også kan du lave sjove wallstickers eller børnetatooveringer med dem.

hvad kan man lave med børnetegninger- diy- DIY børnetegning-blog- tegning tatoo- børnetatovering- cityprinsesserne- kreativ tid- neglekunst- nail art
Her en børnetatovering på håndledet 🙂
DIY- børnetegning- hvad kan man lave med en børnetegning- broderi mønster- tegning-broderi
Her en børnetegning lavet om til broderi. På den måde er alle med, hvis du altså godt kan lide at broderer 🙂

broderi har også en stor plads på denne blog, samt brugen af tegninger, både børns og mine egne illustrationer.

Også broderier som ikke er børnemotiver. Her er sjove bilpuder noget der fylder en del. De jeg selv designer broderimønstre til er retrobiler, men det ender fra tid til anden, at jeg bliver spurgt om ikke, jeg kan lave broderimønstre til folks biler, og jo det kan jeg godt 🙂

Nailart fangede også min  opmærksomhed, fordi jeg som skolelærer ikke rigtig kan tillade mig at give den gas i det daglige. og er der noget jeg virkelig frygter, så er det at ende op som et kedeligt drys. Så noget af festen har jeg nede i skoen eller sommersandalen. Det er både med børnemotiver, men også mine gene, for jeg tegner og selv rigtig meget.

hvad kan man lave med børnetegninger- diy med børnetegninger-nailart-neglekunst-diy-blog-cityprinsesserne
Disse to enkle tegninger er både brugt i nailart og til børnetattoveringer.

Customizing af tøj har også en stor plads her på cityprinsesserne. Om det er gammelt tøj, du finder på et loppemarked, eller noget af det i skabet, du ikke rigtig bruger mere. Det er alt fra tekstiltryk, til omsyning, eller små ændringer af knapper, kraver, der gør den store forandring.

tekstiltryk fylder også en del.

DIY- tekstiltryk kloakdæksel- stoftryk på T-shirt-customizing af tøj-fra yt til nyt-blog
Her et fedt tekstiltryk, inspireret fra dækseltryk fra Berlin

En hel del ideer er mine egne. Jeg undersøger nemlig altid om det allerede findes på nettet. Mest fordi, nogle ideer kan opstå, fordi man har set det før. Og den slags ideer, er der bestemt også nogle af, for kender du ikke det, du ser noget der er fedt, og det vil du gerne selv lave.

Børn fylder, som sagt,  meget i mit liv, fordi jeg i det daglige arbejder som skolelærer. Dette er der kommet en youtube kanal ud af, nemlig med musen Metermål, hvor du, hvis du selv har børn i skolealderen, i indskolingen, kan få hjælp til matematik, små kurser i, hvordan du kan tegne på computer, som også egner sig til børn, der ikke kan læse, fordi musen Metermål staver sig igennem. Så dit barn skal kunne alfabetet.

Musen Metermål både synger, fortæller historie, og laver DIY for børn også.

Så vil du også gerne følge musen Metermål, tryk her på link til musen Metermål

Musen Metermål blev også starten til en masse hæklerier. For i den spæde start manglede jeg en mus, jeg kunne bruge i klassen, når nu de ind imellem ser nogle af filmene med musen metermål. Så musen Metermål, og vennen elefanten Maximus blev hæklet. Og det kom det hækleopskrifter ud af. Opskrifter der primært henvender sig til forældre, skolelærer, der kunne finde inspiration i at hækle en mus til klassen, samt let øvede  i teknikken hækle.

_______________________________________________________________________

Maybritt laisbo-cityprinsesserne-diy blog-diy-kreativKontakt; hvis nu, du af en eller anden grund, som ikke er i forbindelse med DIY Awards på Spapedia, gerne vil i kontakt med mig, så kan du skrive til mig på cityprinsesserne@yahoo.dk eller udfylde kontaktformular.

 

Du må også gerne ringe til mig, det kan du gøre på telefon 40833813

Men husk, det er rigtig vigtigt at du lægger en besked, hvis du gerne vil have jeg ringer tilbage, så jeg ved, hvad det er vi skal drøfte.

Samt skriver overskift i mailen, så min mailpost ikke tror det er spam.

Så hvis du stemmer på cityprinsesserne, så af hjertet tak.

Og husk, du må gerne give et forslag til, hvilke organisationer jeg kunne støtte, hvis cityprinsesserne var så heldige at vinde. Og jeg vil også blive rigtig glad, hvis du kunne få nogle af dine venner til at hjælpe, da man jo vinder % af præmien, nemlig i forhold til hvor mange procent, der har stemt på vinderne.

___________________________________________________________________________

Steder hvor Cityprinsesserne, eller jeg,  tidligere er blevet nævnt, har haft varer til salg eller blevet interviewet:

Hendes Verden uge 43 2017, s. 39 med nogle engle her fra bloggen

Nomineret til en af de bedste DIY blogs i 2017 af Sparpedia

Deltog i Danmark har talent februar 2017

Interwiev til LIV maj 2015

Blodspor, et Zine s. 9

Deltog i tv på dr i quizprogrammet Versus september 2014

Magasinet Bruden 2014 s. 52

Hendes verden nr. 42 14.10.13 s. 51

Hendes verden nr 40 01.10.12 s. 54

Husflid udgave 6 2012 s.14

Hobby-nyt nr 4 2012 s.39

Hendes verden nr 12 19.03.12 s. 49

ugebladet Søndag nr 35 23.08.04 s. 46

Månedsbladet IN Juli 2004 s.114

Boligmagasinet 18.05.04 s. 47

Ugebladet Søndag nr 12 15.03.04 s. 115

Ugebladet Familie journalen maj nr. 19 2004 s. 120

Formlands katalog fra 2004 s. 22

Børsen Weekend 20.02.04 s.8

Månedsmagasinet 2004 nr 1 s. 74

Interiør nr 1 2004 s. 44

blog klumme i Alt for damerne 04.08.94 s.76

Tidligere har jeg haft virksomheden Laizbo design, og der havde jeg varer i;

Illums bolighus

Amokka

Kaffezinet

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *