rafaels engle kitsch illustration hvor finder man en illustrator illustrations

kitsch, fidus eller bare kunst med glimt i øjet

En forberedelse til noget undervisning i billedekunst fik pludselig tankerne til at flyve, og ideerne til at springe.
Målet med undervisningen var blandt andet at præsenterer glimtet i øjet, som der er med kitsch.
Jeg skulle til en start finde de mest kendte kitsch billeder, og tankerne faldt hurtigt på de grændende børn, den brølende kronhjort og fiskeren.

Billedet med det grædende barn fik mig til at tænke på, hvornår opstod det, og hvorfor blev det så populært. Og jeg fandt ud af, at det var billige reproduktioner, der meget i halvfjerdserne blev købt, fordi det var billigt, og fordi det på en eller anden mærkelig måde talte til følelserne.

Med tiden rynkede folk på næsen af det, men på en eller anden måde, så vil det ikke gå væk.

Fiskeren er også en af dem, som man heller ikke kommer uden om

Og uanset vor meget vi kan mene det er dårlig smag, så er der noget død fascinerende over det, måske fordi det har det der glimt i øjet.

Fiskeren har helt sikkert fået noget i øjet her, også et glimt, kig selv 😉

Fiskeren er også et meget kendt broderimønster. Eller en reproduktion. Jeg kan da fortælle, at hver gang jeg støder på den, indkøber den til shoppen, hvad enten det er et broderi eller en reproduktion, så er den næsten lige så hurtigt solgt, som den er lagt op på hjemmesiden.

Det er også muligt for dig at anskaffe dig broderimønster med fiskeren i en popart udgave, den koster 30 kr, og fås som en E-bog udgave, så du selv kan printe den ud, og indkøbe den på alle tider af døgnet. Garnet skal du selv sørge for.

Poparten er som du ser den lille animation.

broderimønster til popart fisker

Der er også andre bud, hvad med for eksempel Rafaels engle

Og alt dette førte tankerne endnu videre, for vi må ikke glemme tatooveringerne, du ved nok den med mor, skibet og et anker.

Her ser du et eksempel på tatooveringen hjerte med mor, du ved det bankende hjerte 😉

___________________________________________________________________________

Jeg er i det daglige underviser, og tjener min løn derved. I min fritid tegner og illustrerer jeg en del, på freelance basis og jeg er det man kalder cpr freelancer. Dvs, jeg har endnu ikke et cvr, pga at jeg ikke tegner fuld tid.

Jeg har tegnet nogle dialogkort i samarbejde med Mette Weber, som har hjemmesiden       Tal med børn

Jeg har tegnet og illustreret til en børnerimsbog, lavet af Sandra Valentino Tolic, den er ikke udkommet endnu

Har udgivet en del på Saxo.com, hvor tegninger og illustrationer bliver brugt til undervisnings materiale Her kan du både finde ting, du skal betale for, og ting jeg vil forære dig.

Jeg har skrevet og illustreret en bog om Grønland for forlaget øknomonline

Er tidligere fast gæsteblogger hos Henkogt hverdag.dk

Jeg har lavet en lille hygge og undervisningskanal på youtube med musen Metermål, som spænder fra alt muligt som lydbøger, godnathistorier, sange, film om matematik og naturteknologi. Så er du underviser, og kunne bruge nogl små forklarings film, nogle film der lærer dig noget, eller film du kan vise i spisepausen, så kig forbi.

Jeg har også hjemmesiderne skrappefrularsen.dk

samt kreativtid.dk

________________________________________________________________________

Maybritt laisboSå vil du af en eller anden grund gerne i kontakt med mig,  det kunne være til en illustrations opgave, noget du gerne vil lære inden for DIY, eller noget jeg her ikke lige tænkte på, så kan du bare kontakte mig.

jeg hedder Maybritt Laisbo

Kan du komme det ved at sende en mail til cityprinsesserne@yahoo.dk eller udfylde kontaktformular.

Husk at skrive i overskriften, hvad det drejer sig om, så jeg ikke tror det er spam.

Du kan også ringe til mig på tlf; 40833813

og kan jeg ikke lige tage telefonen, vil jeg blive så glad for, hvis du lægger en besked om, hvad det drejer sig om, så jeg ikke tror det er en eller anden scamopringning fra England. og så vil jeg straks vende tilbage til dig, når det er mig muligt.

Tak fordi du kiggede og læste med 🙂 Hvis du tænker, det her kunne nogle andre måske bruge, må du hjertens gerne dele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *