“LOVE IN” festival på Skarø

DSCN6473( billedet Majse mus og Maybritt Laisbo, der hører Magtens koridorer)
Festivaller, det er måske noget man skal være til, for meget komfort, det er der altså ikke. Men telthygge,snak, grillpølser, store fadøl og tid til samværd, det er der til gengæld rigelige mængder af. 🙂

Så læs lige her, hvordan Skarø festivalen er, set med et cityprinsesses øjne B-)

Og kom og vær med til næste år 🙂

EN CITYPRINSESSETUR TIL FESTIVALEN ” LOVE IN” PÅ SKARØ

Jeg siger det lige ud, jeg elsker comfort. Og da min søde, skønne vidunderlige veninde Majse sendte en sms i foråret, om ikke jeg skulle med, svarede jeg bare ja, uden at vide, hvad det var jeg svarede ja til. Men navnet “LOVE IN” gav mig nogle ideer 😉

Så afsted det gik med fire timers transport til festivalen med et stort Cityprinsesse telt, for et pisse lille et, hvor man skal kravle ind, det gider jeg bare ikke.

DSCN6419Prinsen havde hjemmefra nægtede mig, at jeg måtte tage teltet med, fordi han havde ikke den store tillid til at vi kunne sætte det op. Men det havde han nu ikke behøvet at bekymre sig om 😉 Der er altid nogen, der gerne vil hjælpe 🙂

Op blev teltet slået, med en masse kommentarer til følge, fra de som fulgte med, og en af kommentarerne var, om vi også havde husket discokuglen, for teltet, det strakte sig højre op end de fleste. Og ja, teltet er netop valgt derfor, ikke for discokulge plads, men så man kan stå op. Og det satte jeg virkelig pris på flere gange.

DSCN6581Og så gik festivallen ellers i gang. Først med frokost på tæppet. Bobler købt i den hyggelige lille vinbar som lå længst væk fra scenerne, og som havde en lille lysekrone, sterinlys i flasker og ternet dug på bordene.

Til andre tider stod den på friskpresset appelsin juice, store fadøl,for stemningens skyld, i sær da MAGTENS KORRIDORERE spillede, fordi de sparkede så meget røv, at en fadøl her var helt på sin plads.

DSCN6494Det var det også næste dag, da PLIGTEN KALDER spillede vise sange i ølteltet.

Hold fast en stemning. Hold fast nogle musikere. Hold fast et publikum.Det blev jeg så glad i låget af, at følelsen af LOVE gik helt ind. <3

Ellers var der også dagen på tæppet med Niels Skousen, hvor vi fik lakeret negle, imens sol og stemning fyldte vores hjerter.

Eller HESS IS MORE der fik mig til at ønske, at jeg alligevel havde taget min aller rødeste læbestift med, bare for følelsen, ikke så meget andet.

Der var også masser af andet musik, men lige disse jeg nævner, var dem som gjorde størst indtryk på mig 🙂

DSCN6534Så var der tiden mellem koncerterne, som blev tilbragt på byens lille cafe, som var kendt for sin Skarø is, eller der blev hentet smoothie ved cykelvognen, som kostede 25 kr, med mindre du cyklede den selv. Det gik i al sin enkelhed ud på, at blenderen var sat bag på cyklen, og en form for dynamo trak den, når du trampede rundt i pedalerne.
Så fedt og bæredygtigt koncept, som også er at finde i København. Så støder du på, så stødt det, både for koncept, initiativ og for det bæredygtige.
se mere her www.facebook.com/smoothieliciousbike

Noget tid gik også på stranden, hvad enten det var vi cyklede ud et sted, hvor ikke mange kom, gik nøgne i vandet, mens vi hvinede og skreg, fordi vandet var lidt koldt.
Eller vi gik ned til nærliggende strand om aftenen, for at se den smukke solnedgang.

“Jamen altså” siger vi bare, Skarø festival for Cityprinsesser, for prinsesser og prinsesser i alle aldre, det vil vi klart anbefale 🙂
Mere => SKARØ PÅ FACEBOOK

Jens og kaj og tisemyren( Illustration tegning Maybritt Laisbo)
KAN BØRN VÆRE MED?

Jeg er sten sikker på, at dette spørgsmål virkelig kan dele folk op i to lejre. De som mener, at børn sagtens kan være med, ikke tager skade af at se de voksne more sig, og det er en del af deres dannelse at se og høre musik.

Så erder dem, som mener det vil være temmelig skadeligt at børn er med, hvorfor se nogle voksne være fulde, hvorfor høre så høj musik.

Men ved du hvad. Jeg kan have et ben i hver lejr, for alt med måde.Voksne som er meget fulde, hvis de selv har deres børn med, det er virkelig et problem, men det er et problem som rækker langt længere end bare ved en festival, er jeg sikker på.

DSCN6566De børn som trives, det er dem, som pludselig kan se en mulighed for at ligge under de voksnes radar, finde nye venskaber, male på sten, hoppe i hoppeborg og platte de voksne for penge til is, mange is 😉
De laver simpelhen deres egne fællesskaber, laver deres egen festival, og slipper for den voksen overvågning, som vi er begyndt meget på.

Såja, jeg mener det er godt og sundt at være med voksne på denne festival, ud fra de nævnte grunde, og ud fra at øen er så lille, at det er svært at blive væk 🙂

pege på hænder nail art negle kunst maybritt Laisbo cityprinsesserne illustration illustrationer tegningVI VIL GERNE LIGE PEGE PÅ

Små ting, som kunne gøres bedre.
Først den vigtigste:
På øen findes ingen købmand, der findes en sød lille cafe, som har lidt fornødner, og souvenier, men ikke det som prinsesser skal bruge, hvis de er løbet tør for, kan nævne, kan nævne, solcreme, tamponer eller bind, solbriller, creme, shampoo, ja du ved, hvad jeg mener.

Købmanden på øen er lukket og til salg, men der gik historier om, at den de andre år også havde lukket. Om det var fordi de var gået til festival, vides ikke. Men hvis festivalen selv, eller fik nogen til at komme med en vogn, så kunne det være noget.

På teltpladsen:
Der var to fine skilte med, her var festlig plads og her var rolig plads. Men vi var mange der var lidt forvirret over, hvor præcist det ene og det andet var, for lige omkring vores telt, der var der godt nok fest hele natten, og tidlig næste morgen med. Personligt ved jeg, at sådan er det nok bare med festivaler, og har jeg mulighed for det, lejer jeg som regel et sommerhus eller andet, i nærheden, så man får bare en smule søvn.
Det er jo så hvad det er, men de med børn, de var virkelig kede af, at deres børn ikke fik lukket et øje, og det kan jeg virkelig godt forstå.

Men ellers vardet dejligt at teltpladsen lå lige op af festvalpladsen, så man gik lidt frem og tilbage, hyggede, snakkede og andet på sin vej.

DSCN6529SÅ EN LUKSUS TING
En cykle, tænk hvis man kunne leje en cykel, det ville have været fedt 🙂

KONKLUSION

Hold nu fast, denne festival var alligevel den dejligste jeg har været på. Og det er den fordi den er lille, intim, hyggelig, og ikke blæst stort op med mange tusinde mennesker, hvor man til tider godt kan føle sig en smule fortabt, eller føle man går glip af kunstneren, fordi man står så langt væk. Her var du jo helt oppe ved scenen, og kunne se kunstnerne gå rundt på festivallen bagefter.

Jeg har peget på små ting, som kunne gøres bedre, så hvis vi trækker det fra, så er dette virkelig anbefalelsesværdigt, for dig som er ung, ældre, med familie som ikke har alt for små børn, for dig som kan lide musik, lide overraskelser med musik, du måske ikke kendte.

For dig som er en cityprinsesse, men godt ved at stiletter ikke er rette fodtøj her, heller ikke store kolonariske oplevelser, men som godt kender til, at en rugbrødsmad pludselig kan være det, du savner mest, den med spegepølse, makrel eller dåseleverposteg, er det anbefalesesværdigt, sammen med din prins eller cityprinsesse veninder.

=> SKARØ PÅ FACEBOOK

Tag med videre på Ø-hop til => BORNHOLM => VEN => SEJERØ => LOHALS PÅ LANGELAND

DSCN6414

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *