malebog Grønland illustration hvor finder man en illustrator tegnestreg tegnestregen hvalros

Malebøger, stor dille, og det nye sort.

Malebøger skaber flow. Så er det sagt. 🙂 Og for tiden ser jeg både børn, og voksne i stor stil sidde og male, sidst jeg så en voksen var til et møde på mit arbejde. Og jeg kan virkelig godt forstå det. Det skaber som sagt flow, lærer en koncentration, giver mulighed for at skabe en stund med andre, hvor samtaler bliver på en anden måde end; hvad har du lavet i skolen i dag, fordi tanker får lov til frit at flyde. Det skaber ro, både i dit indre, og i det ydre.

Du kan nu få malebøger som E-bøger, og det er bare skide smart. Fordi det holder omkostninger nede, så som tryk, dristibution og en masse andet. Du kan få malebøgen mens du sidder i sofaen, i samme øjeblik du har trykket betalt, så du kan sidde langt væk i fjerne lande og få malebøger selv der. De findes i udgaver til de helt små, som lærer at styre finmotorikken, til voksne, der finder roen ved at male smukke billeder. Du kan printe lige så mange ud du vil.

Med en E-bog kan du printe ud igen og igen, så det gør ikke noget du laver fejl, og alle i familien kan male den samme tegning.
Måske tænker du, jamen hvorfor betale, hvis du kan finde masser af tegninger gratis på nettet? Ja, men tid er også penge, så bruger du en bunke masse tid, og regner på hvad din timeløn er, kan man lidt oversat sige, at så kommer du hurtigt op på prisen som den trykte udgave. Så en E-bog sparer dig også for en masse tid, som er vigtig, hvis du bare gerne vil i gang 🙂

Så du får her nogle bud på malebøger. Den ene er en anbefaling, Det er H C Andersen tegninger, i flere niveauer, tegnet af Kathrine Linnea Maury, og de andre er tegnet af undertegnet.
God fornøjelse 🙂

__________________________________________________________________________

sangbog, sange malebog musen Metermål
Malebog som hører til nogle af sangene på youtube.
musen Metermål malebog cityprinsesserne
Og her malebog til årstider med musen Metermål

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På youtube kan du møde musen Metermål, der både synger, fortæller historier, laver naturteknologi, matematik, så det er til at forstå.

Samt viser dig hvordan du kan lave sjove ting på pc med forskellige gratis programmer, har også nogle malebøger med  Musen Metermål pris 10 kr.

Malebøgerne med musen Metermål finder du her

Der findes også en malebog til naturteknologi

__________________________________________________________________________

malebog-dyr fra andre lande-børn-afrika-australien-grønland

 

Malebog med dyr fra andre lande. Du vil møde dyr fra nord til syd. Fra Grønland, Afrika og Australien.

Hvis du helst vil have malebog med bestemte dyr, kan du pt finde malebøger med dyr og mennesker fra Grønland, eller dyr fra Afrika. Nogle af tegningerne fra de malebøger finder du også her, samt illustrationer fra Australien.

Malebogen er en E_bog. Det smarte ved det er, at du så kan printe lige så mange tegninger ud du vil. Så kan alle dine børn få en, eller det gør ikke noget, hvis du farver forkert. Pris 10 kr.

_________________________________________________________________________

malebog-malebøger-børn-afrika

Malebog med dyr fra Afrika.

Her vil du møde nogle af de mest karakteristiske dyr fra Afrika som løven, aberne, næsehornet, krokodillen, flodhesten, klapperslangen, og den lille, pingviner, men meget farlige myg.

Malebogen er lavet som en E_bog, så du kan printe en masse tegninger ud, hvis du har børnefødselsdag, og lige trænger til et break. Så kan du lade børnene farve lidt.

Pris 10 kr

Du kan også finde en malebogen med en lille fortælling om hvert dyr fra Afrika til 15 kr

__________________________________________________________________________

malebog universet for børnTemamalebogen; Universet for børn er en lille malebog med tegninger om universet. Det er den lille rumhund Laika der er draget ud i universet, for at kigge på stjerner og planeter. Den opdager at stjerner har forskellig farve, og at det er nemt at se i galakser.

Rumhunden Laika rejser rundt i verdens første satellit Sputnik. I virkeligheden kom der en rumhund ud i universet med nr to af sputniksatellitterne, og den så meget anderledes ud, end den første, som bare var en rund kugle med antender.

Du kan se en lille youtubefilm om universet for børn, hvor du kan se tegningerne du kan male, samt få en lille historie om universet før og nu.

Pris 10 kr

__________________________________________________________________________

malebog skal vi lege illustration Maybritt Laisbo hvor finder man en illustrator tegnestregen tegnestregTema malebogen “Skal vi lege?” indeholder tegninger, som viser situationer både når man er ked af det, og når man er glad. Og tegningerne hvor man er glad findes også i en maleudgave.

Malebogen lægger op til at du kan tale med dine børn om kendte situationer i forhold til legerelationer. Malebogen handler IKKE om mobning, bare om de følelser som opstår når vi bliver skuffet, eller vi misforstår hvad det er de andre siger, eller gør, så det er lettere at blive venner igen.

Det gode ved maletegninger er, at det sætter tanker igang, som kommer i proces imens du maler tegningerne, du har tænkt og talt om.

Hvis du gerne vil læse teksten, og se alle tegningerne der er i malebogen så klik =>

Malebogen “skal vi lege?” med tekst

Du kan også se en lille youtubefilm, der fortæller om tegningerne til malebogen “skal vi lege”

pris 10 kr

___________________________________________________________________________

Cover til malebog om Grønland
Cover til malebog om Grønland

Malebog om Grønland. I denne malebog vil du støde på dyr fra Grønland, som er en isbjørn med sin isbjørnunge, to hvalroser, sæler ved et vand åndehul, en fisker ude at fiske, en hval, huse, som de fleste ser ud, slædehunde med slæde, en fanger, der er ude og fange sæler, ja ting, der handler om Grønland.

Så her er der også lidt viden at hente, dog uden at der er tekst.  Hvis du gerne vil se de tegninger, fra malebogen om Grønland klik her.

Malebogen om Grønland har ti tegninger, til en pris af 10 kr, altså 1 kr pr tegning, som du må printe lige så mange ud af, som du vil til eget brug. Altså til dig og dine børn

 

Du kan se en lille youtubefilm til malebogen om Grønland

__________________________________________________________________________

fødselsdags invitationer-musen Metermål-børn- fødselsdag

Malebog med fødselsdags invitationer med Musen Metermål. Hr finder du forskellige indvitationer. Der er både dem du selv kan farvelægge, eller dem med farve, du bare kan printe ud og selv skrive på.

Malebogen er lavet som en E-bog, for på den måde får du fødselsdagsindvitationerne med det samme, så de er lige til at printe ud og lægge i en kuvert.

Musen Metermål har sin egen youtubekanal

Pris 10 kr

___________________________________________________________________________
malebog bamse og klovnMalebogen med Klovn og Bamse

Malebogen er lavet som en E bog, det smarte ved det er, at den er til evig eje, for så kan du nemlig printe billederne ud igen og igen. Det er smart, både hvis du eller dine børn laver “fejl”, og gerne vil lave det om, samt hvis der er et billede der er et ynglings billede så kan det males igen og igen.

Monet var jo særligt glad for at male åkander 🙂

JA TAK, JEG VIL GERNE KØBE DEN MALEBOG, DER BRINGER FLOW MED KLOVN OG BAMSE TIL 40 kr

samt du kan læse om den her og læse en anbefaling af malebog med Klovn og Bamse

___________________________________________________________________________
bamse klovn malebog tegning tegnestreg tegnestregen illustration illustratorDu kan også finde en mindre udgave til en mindre penge til de mindre 🙂 En malebog med en simpel streg som egner sig godt til børn på 4-6 år, som hjælper dem med finmotorik, med at lære at være koncentreret i mere tid af gangen.

Og til at skabe flow, til stunder, hvor man kan sludre, eller lytte til lydbøger.

Ud over det så elsker børn at male, det er ikke altid de elsker at tegne, ikke alle børn. Nogle kan godt blive lidt bange for et stort tomt papir, og andre kan få præstations angst, hvis de ser, at andre tegner bedre end dem. Så en konkret opgave, som at male en tegning med få detaljer, er en opgave de fleste børn kan klare, og som de finder sjov.
JA TAK, JEG VIL GERNE LIGE PRØVE DEN LILLE UDGAVE AF MALEBOG FØRST til pris 5 kr.

___________________________________________________________________________

H C Andersen cityprinsesserneFERIE, MALEBOG,FLOW, HYGGE, DET ER JO HELE 4 TING 🙂

Ferien er lige om hjørnet, og så skal alting bare ske i langsom tid.Du ved den med nattøj, morgenhår til langt op af formiddagen, kaffe i rigelige mængder, snak, hygge og det at samles over noget, som giver alle de uformelle snakke, dem hvor dine børn fortæller alle de ting, som der ikke rigtig er tid til i hverdagen, for der er det hurtig tid.

Og er der noget mere dejligt end at male? Sidde samlet om bordet, farverne fremme, og så male hver sit udtryk. Selv elsker jeg det 🙂

Jeg starter med at anbefale en malebog, som er tegnet af Kathrine Linnea Maury Senere får du link til de malebøger som er tegnet af mig.
H C ANDERSEN EN FAMILIE MALEBOG

Som også er lavet som en E-bog, som jo er temmelig smart, fordi du får bogen med det samme, du kan printe så mange tegninger ud, du vil, så du kan ændre udtrykket hele tiden.

Men denne malebog kan også lige noget mere, for tegningerne er tegnet til forskelligt niveau, så både dine små børn kan male, og dine store, så de ikke syntes at tegningerne er for pattet, ja faktisk egner tegningerne sig også til dig selv 🙂

Stregen, som Kathrine Linnea Maury, tegner med, passer så fint til H C Andersens eventyr 🙂 Faktisk så fint, at jeg næsten bliver lidt misundelig, på den gode måde. For min egen streg egner sig ikke rigtig til det, er prøvet 🙂

Nå ikke så meget mere, for jeg skal lige kigge lidt mere på min nye malebog, finde mit ynglings eventyr, for det bliver nok den første, jeg maler 🙂

Huskede jeg at linke, eller gør jeg det lige igen 🙂

H C Andersen familiemalebog

___________________________________________________________________________

I forhold til pris vil jeg nemlig lige nævne en malebog; den hemmelige have af Johanna Basford, som trykt udgave til en pris af 149 KR.
___________________________________________________________________________
påklædningsdukke malebog malebøger tegning illustration hvor finder man en illustrator 2påklædningsdukke tegning hvor finder man en illustratorpåklædningsdukke malebog malebøger tegning illustration hvor finder man en illustratorpåklædningsdukke malebog malebøger tegning illustration hvor finder man en illustrator 3PÅKLÆDNINGS DUKKE
De er også fantastiske at male, så de to modeller her, skal du være velkommen til at printe ud, lige så mange gange du vil. Du skal bare klikke på tegning, så får du den i stor størrelse.

___________________________________________________________________________
I forbindelse med modeugen for nogle år tilbage, gæstebloggede jeg hos Skaberlyst, hvor jeg har costomizet en jakke, og tegnet en skitse, hvis du selv vil costomize en, hvor du kan lægge farver på, så du får nogle ideer til, hvordan du kan gøre det. Da jeg lavede skitserne, blev jeg fuldstændigt grebet af en barnlig glæde ved at designe, så jeg fik lyst til at lave en påklædnings dukke. Så hermed gjort 🙂 Dette er en gave, enten til dig, eller hvis du har eller kender en lille prinsesse 🙂

Du kan klikke på billederne, gemme det, og så printe dem ud 🙂 Du må gerne fortælle andre, der måske har en lille prinsesse, at de også gerne må printe påklædnings dukken ud

Du kan læse gæstebloget jeg sætter min hat som jeg vil her
___________________________________________________________________________

Maybritt laisboHvis du af en eller anden grund gerne vil i kontakt med mig, kan du det her;
Maybritt Laisbo
mail; cityprinsesserne@yahoo.dk
tlf; 40833813

Ringer du, er det vigtigt at du lægger besked på svarer, hvis jeg ikke tager telefonen. For jeg ringer aldrig tilbage til numre, jeg ikke kender, eller ved hvad vil. Bare så du er informeret.

Mange hilsner Maybritt Laisbo

Lærer, underviser, foredragsholder og illustrator

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *