nailart med prikker på tånegle fødder neglekunst cityprinsesserne

Mit navn står med prikker….nail art påske

Her får du beskrivelse af, hvordan du gør. hvis du bare vil inspireres, kan du kigge på den lille film fra youtube om nailart.

Denne dag står i påskens tegn. Helle duse da jeg gik og tænkte så det knagede, for skulle det være påskekyllinger, påskeæg, måske påskeliljer eller et sjovt gækkebrev, der skulle være mit motiv.

Og i samme øjeblik jeg tænkte gækkebrev, tænkte jeg prikker……Mit navn det står med prikker.

Men hold da op, da først tema prikker kom til mig, så tog det fart med at prøve forskellige udtryk, både i farver og med forskellige sko. De blev rigtig gode syntes jeg selv, og jeg ved da også hvilken, jeg selv bedst kan lide. Hvad med dig? Hvis du skulle vælge, hvilken ville du vælge?

nailart på tånegle neglekunst fødder sandaler cityprinsesserne
Mit navn står med prikker, pas på det ikke stikker

Denne gang tænkte jeg, nu må jeg være mere grundig. tage hele turen med baselak, der sørger for at dine negle ikke bliver gule. Base farve, som i dette tilfælde blev flere forskellige farver, der står godt til gul, prikker, og til sidst top coat…….som om. Top coat blev sprunget over.

Det tager rocker lang tid at lave negle. Nærmest en hel aften, fordi det tager så lang tid for lakken at tørre, og det også selv om jeg bruger rapidry.
Jeg kan ikke forstå, eller jo det kan jeg, at producenterne ikke laver de neglelakker igen, der tørrer inden to minutter. Jeg har to lakker der er over 15 år gamle, aldrig fortyndet eller er tørret det mindste ud.De virker, og man kan næsten se hvordan de tørrer sådan vupti.

nailart på tånegle neglekunst fødder sandaler cityprinsesserne
Et lidt anderledes form for prikker på tåneglene. Her blev neglelakken opløst i neglelakfjerner, så det blev lidt tyndere, og duppet på.

Men det tjener producenterne ikke mange penge på. Derimod base coat, lak, rapidry, og top coat, plus diverse neglelakker, du bruger når du laver neglekunst, fordi du gerne vil have et godt resultat.

nailart på tånegle neglekunst fødder sandaler cityprinsesserne
Ja det er ikke just det mest vellykket jeg selv har set, tror jeg dropper selvbruneren, det var også en værer svineri i badekarret, da det skulle spayes på.

Noget nyt jeg besluttede at prøve var noget spray tan…ha, ha, hi, hi…..ved sgu ikke rigtig hvad jeg skal mene om det. Grunden til jeg købte det var fordi, jeg et eller andet sted ikke kan holde de der grøn hvide fødder ud, der har overvintret i støvlerne en hel vinter, hvor jeg også er nød til at tage billeder tidlig morgen, så du ikke får rynker fra sokkerne med på billederne.

Operation spaytan foregik ude i badekaret. Al over var det. Så en føntørrer, fordi tålmodighed og spraytan snask ikke huer mig, gå rundt med det i en lille times tid, hvor det satte farve af alle vegne, så til sidst i bad.

Kunne jeg så se det? ja dagen efter. Skøn hvid grænse på låret. 😀

nailart på tånegle neglekunst fødder sandaler cityprinsesserne
Billede før spraytan, så fødderne er lidt blege på denne tid.

Foto med forskellige stilet sandaler, kan aldrig rigtig bestemme mig, hvilken sko, der passer bedst. Hvad syntes du?

nailart på tånegle neglekunst fødder sandaler cityprinsesserne
Det blev også meget sødt i den røde stilet sandal.
nailart på tånegle neglekunst fødder sandaler cityprinsesserne
Den lyserøde….ej det er da svært. Håber snart det bliver varmt nok, så kan jeg jo bare skifte imellem de forskellige stilletsandaler 🙂

Der er selvfølgelig det lille problem her i de kolde måneder, at nail art i skoen kan gå i stykker, hvis dine tånegle slider på skolæderet i en lukket sko. Særligt hvis du ikke har ladet din neglekunst hærde. Så en god ide i forhold til, når du skal lave neglekunst, er at lave det tidligt på aftenen, da dit neglearbejde også kan gå i stykker i sengen, hvis dine negle slider imod lagnet.

Og da du ofte bruger mange lag lak, så tager det tid for at hærde, med mindre du har en maskine, der gør arbejdet for dig 🙂 Sådan en har jeg ikke, og tvivler på jeg får det. Men du må gerne skrive om din erfaring.

nailart på tånegle neglekunst fødder sandaler cityprinsesserne
Så et sidste billede med en lukket sko. Lige denne sko var ikke så god, fordi du krummer lidt tæerne, for at holde skoen på, og prikkerne blev ødelagt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *