Berlin- berlinmuren ferie hvor skal man tage på storbyferie- take off med veninderne

Når jeg bliver gammel, så vil jeg til Berlin, danse og drikke vin, og synge til månen

Når jeg bliver gammel, så vil jeg sidde på en bænk, og kigge på solen…….

Når jeg bliver gammel, så vil jeg  farve mit hår rødt, og vrikke til måsen…….

Når jeg bliver gammel, vil jeg pimpe min rollator, og dytte med hårnet…………..

Når jeg bliver gammel, uhhuuu, ja så vil jeg……

Sad her for nyligt og kiggede på billeder fra New york med kvinder, der er laaangt oppe i alderen, og som giver den så meget gas på deres tøjstil, at jeg selv ved siden af, bliver den lidt kedelige grå mus, der er blevet gammel. He, he….

Stod i lufthavnen på vej til Berlin og prøvede alle mulige solbriller, som mindede meget om dem, som de smukke ældre kvinder har på, på mange af de billeder, jeg har set. Og der begyndte veninden og jeg at nynne sammen, ”når jeg bliver gammel.”

Berlinmuren berlin hvor skal man rejse hen på storbyferie
Uha det berømte kys, på Berlinmuren 🙂

Turen til Berlin bød på mange sjove oplevelser, Vi var selvfølgelig henne og se, hvor David Bowie boede, da han boede i Berlin.

Og vi gik ruten, hvor Berlinmuren havde været, og hvor der nogle steder stadig er spor, og andre steder kan du slet ikke se mere, at den har været der.

tyskland mad sauerkraut

Det blev også til mad, med sauerkraut og øl på en tysk Bier-halle. Og det var virkelig tiltrængt efter al den gående rundt i Berlin, så tiden var kommet til at hvile vores rollator, for vi var blevet virkelig trætte.

Men en af de sjoveste oplevelser var nu alligevel den, hvor vi var til Burlesque- theater. Det var den dag, hvor vi havde valgt at se Berlin med Cabaret brillerne på.

Drinks

Du ved, hvis du læser med på denne side, at jeg er vild med Cabaret, og Cabaret er/var et Burlesque theater. Så forventningerne var store, da vi satte os med de store drink, og ikke vidste om showet havde tænkt sig at ligne Cabaret, eller være helt sin egen.

Og helt sin egen, det var lige præcist det, de havde valgt. Der var kvinder bag baren, og det skulle vise sig, at det var de samme som gik på scenen. En af kvinderne, havde på os virkede en del forsagt, gav den så meget gas på scenen, at vi var fuldstændigt bjergtaget.

En anden af kvinderne, godt oppe i alderen, gav den også gas på scenen, og kunne virkelig det der med antydningens kunst, og osede bare af sex og fed erotik.

hvor tager man hen på storbyferie

Så sad vi der, morede os, og gik hjem sent om aftenen efter showet i høj stemning, og talte om hvor sjovt det ville være, hvis man selv kunne åbne sådan et lille teater. Talte om, at det kunne vi da gøre, når vi blev gamle.

Så kunne vi også lave et sjovt rollator show, fnisede vi, under påvirkning af lidt drinks og den sjove oplevelse.

Det er sådan drømme kan opstå.

Hjemme igen, gik jeg på nettet, for at finde alle de sjove, festlige, fornøjelige kvinder fra New york, der giver den gas med store briller og fjerboa. Det gjorde jeg for at få mere inspiration til mit næste customizing projekt, der skal handle om at pimpe lange hansker.

Ledte på nettet efter billige lange hansker, og fandt et virkelig billigt sted. Pakken er kommet, så nu skal jeg lige finde tiden, altså en dag hvor jeg kan gå i flow, finde de rigtige stoffer, og måske få flere ideer.

Du skal nok få handskerne at se, så snart jeg er færdig.

Hanskerne er jeg sikker på vil kunne egne sig til et Burlesque show, så jeg vil begynde at øve i det skjulte, bide handskerne af, og sårn…….smiler.

Og så vil jeg gå med dem, når jeg bliver gammel.

PS; du kan komme på en lille stemnings rejse til Berlin på youtube.com

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *