nailart neglekunst på tånegle

Nailart med glimmer, nu det er sommer

Nailart med glimmer, nu det er sommer, så der kan luftes bare tær, med smuk neglelak.

Her får du beskrivelse af, hvordan du gør. hvis du bare vil inspireres, kan du kigge på den lille film fra youtube om nailart.

Nu er det snart julefrokost tid, og så er det også tid til at lufte guldsandalerne igen, hvis du tager dem med som skiftesko.

Emnet er mat neglelak med glimmer. For ingen jul uden glimmer, sådan er det bare.
Mine store ambitioner fik mig ud på en lang vej, da jeg troede, at jeg havde en mat lak, og så var det vel bare det. Efter et tjek på nettet kunne jeg så konstaterer, at den lak jeg troede mat, ingenlunde var det. Højglans var det så heller ikke.

Milde himmel man lyder som en malerforretning, og jeg var da næsten også i mål med det, da jeg opdagede at Matas ikke havde åbent den søndag, hvor jeg havde tiden, og min mand derfor foreslog, jeg jo bare kunne bruge noget sandpapir, for det gjorde man da med biler.

I nød lærer vi alle at tænke kreativt, så et øjeblik var jeg temmelig fristet. Lagde da også op til flere farver lak på fingernegle, så jeg var klar til eksperimentet.

Men nu er der bare det, at jeg er temmelig ambitiøs med min nail art. Ikke at jeg er tilfreds med mine resultater, for det er jeg faktisk sjældent, jeg syntes altid, at det godt kunne være bedre. Men det tager altså meget, som i virkelig meget, lang tid at lave det negle kunst der. Først skal der base coat på, tørre, tørre, masser af rapidry, tørre, tørre, og så bundfarve på.

Her skal resultatet helst sidde lige i skabet med det samme, ellers skal det hele jo laves om. Men det har jeg bare ikke altid tiden til, og der er jo en uge imellem hvert nye emne.

Jeg ynder også meget at eksperimentere med teknikkerne, og tror da også, at jeg ikke altid laver det, som teknikken måske indeholder.
Eksperimenterede gjorde jeg også denne gang. Da jeg dagen efter endelig fik fat i den top coat, der gør neglelak mat, skulle jeg jo prøve stort set alle farverne, jeg har i min neglelak samling, og måtte konstaterer, at jeg syntes, det er den sorte, der egner sig bedst.

cabaret liza minelli illustration tegning tegnestreg tegnestregen cityprinsesserne sally bowles Maybritt Laisbo mode fashion nail art negle kunst customizing tøj

Kig på nettet fortæller da også, at det er sort, der findes flest billeder med. Jeg fandt nogle flotte billeder med sort mat neglelak, og en rød kant, så det fik tankerne hen på Christian Loubourtin, eller Cabaret, som er noget jeg har beskæftiget mig med de sidste dage i anden sammenhæng.

Jeg fik så ideen at lave halv måne og kant med rød på den sorte matte lak. Og det er jeg slet ikke dygtig nok til, det resultat blev alt, alt for grimt til, at jeg tænkte, at sådan måtte det være.

Så forfra, og igennem det store irritations moment, fnulder vat, som der kommer, når jeg tager lakken af, også selv om jeg bruger vatrundeler.

nailart neglekunst på tånegle
Nailart, her med sort neglelak, det kan også være med til at understrege avantgarden. Måske det er der, du skal finde dit unike udtryk.

nail art negle kunst sort mat fødder tånegle guld sandal neglelak glimmer glans cityprinsesserne

Jeg havde set fra nogle af de andre, som er med i fælles fredag, at de havde brugt noget flage glimmer, og det så faktisk rigtig fedt ud, men er ikke den store udfordring. Men da jeg nu havde brugt undseligt meget tid på at eksperimenterer, og der gerne skulle billeder i kassen inden det blev mørkt udenfor, da jeg syntes billeder bliver bedst i dagslys, var jeg ved at være i tidsnød.

For jeg havde også brugt tid på at spray noget spraytan på fødderne, da jeg ikke kan holde de kridhvide fødder ud. I tidernes morgen, før vi helt vidste hvor farligt solarie var/er, lå jeg altid med fødderne oppe i ansigtssolen. For jeg syntes ikke mine fødder blev brune nok, og sol i ansigtet, det får du hele tiden, også i gråvejr. Hvorfor er der ingen der har fundet på mere sol ved fødderne, eller bare en fodsol? Ville ønske en sådan fandtes, uden den var farlig, for det spraytan, det er noget snavset noget at sidde med i badekaret.

Så en halv dags arbejde endte med en simpel løsning.

Men syntes nu det ser fedt og lækkert ud. Ved ikke om du kan se forskellen på de to billeder? Billede øverst har fået matte top coat på, andet billede er, hvor neglelakken er i højglans.

Det kunne godt være den nail art, jeg tager på til julefrokost eller nytårsaften. Jeg har nu altså den blå grønne neglelak, som Sally Bowles ynder at bruge, så vi må se til den tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *