illustration- plakat - tegning- børn

Illustrationer til plakater, se flere

Illustrationer til plakater. Vidste du godt, at du kan købe brugsret til en illustration, og så selv printe plakaten. 

Men først en lille historie.

Mens tegninger får deres eget liv, som de gør, når starten altid er lidt usikker, men med tiden kommer ting, figurer og temaer, alt efter som jeg lytter til radio, som jeg gjorde forleden, eller om jeg er på skolen, hvor jeg pt underviser to 1.klasser.

Forleden dag sad jeg og lyttede til radio, Romerriget med Knud Romer, som jeg er temmelig vild med. Det er det der, en lidt lurvet hankat, der er over ham, jeg skide godt kan lide. Og hans holdninger, dem kan jeg enter være så enig i, eller også kan de nærmest vække mig fra min Tornerose søvn, i forhold til holdninger der bare er groet fast.

Programmet som fik mig på ideerne med illustrationer til to af plakaterne, nemlig ud fra sangen “Lille Lise, lille Lise” var at Knud R mente, at vi blev sjælefattige ved ikke at synge selv. Lige det, med sjælefattige er nu min egen fortolkning af alt det sagte.

Og selvfølgelig blev der talt og snakket om, hvad skolen kunne gøre, og ofte når snak falder på det, kan jeg få røde knopper, fordi det er utroligt meget vi skal tage os af, og utroligt meget vi ikke får læring i, så vi har kompetencerne. Men nu skal dette ikke være en klagesang. Og sang er ikke en af mine kompetencer.

Men programmet fik mig pludselig til at synge nogle af de mange sange, jeg husker fra min barndom, og som var skide sjove. Og her kom Lille Lise pludselig ind. Fordi, det der er sjovt med den sang er, at du selv kan digte videre på vers, lave sjove sammensatte ord, og så er du pludselig med, både med sjæl og kreativitet.

tegning illustration børn plakat plakater foredrag tegnestreg tegnestregen
Her er lille Lise. Det er jo ellers ikke så lidt, hun får slæbt med i den seng

To plakater blev tegnet og illustreret ud fra sangen. De blev vist for publikum, som var de to 1.klasser, og så skal jeg da lige love for, at det tog fart for børnene, da det gik op for dem, at de selv var en aktiv del af sangen.

Der blev sunget igennem, og sunget hele vejen ud til frikvarter.

Så er du underviser, eller har selv børn, og kan se det sjove i det, kan det da være du selv skal have plakaten?

Mål er 40×60 cm og plakat med Lille Lise, Lille Lucas eller med sunde børn der leger på æbler er 250 kr plus porto.

Der er også en anden mulighed. Du kan købe brugsret til billedfil, sådan at du får en fil med en højere opløsning, så du selv kan printe plakater ud, eller selv bestille dem. Brugretten giver dig ret til at printe så mange plakater ud til eget brug du vil.

Pris; 100kr

Plakaterne med Lille Lise og Lille Lucas fås også uden teksten for nede, det med de sammensatte ord.

Du skal bare sende din ordre til cityprinsesserne@yahoo.dk eller ringe den ind på tlf; 40833813

Mange hilsner Maybritt Laisbo

Lærer, underviser, foredragsholder og illustrator

tegning børn tegnestreg tegnestregen illustration illustrationer hvor finder man en illustrator
Du kan også lave sangen Lille Lise om til Lille Lucas. Og vers, dem kan du også finde på en masse nye af. Også de frække, tænk bare på en lille prut 😉

Der er også tegnet en illustration med nogle børn, der sidder på æbler. Denne har jeg endnu ikke printet ud endnu, så her har du mulighed for at købe brugsret til billedfil. Det kunne være du var læge, og gerne ville have en børnevenlig plakat i venteværelset, eller på en skole, eller du har en hjemmeside selv, hvor du gerne vil sælge plakater, hvis din hjemmeside for eksempel handler om børn.

Pris for brugsret til billedfil til plakat 10 kr

sunde børn er glade børn-plakater til print-illustration-hvor finder man en illustrator
Plakaten er selvfølgelig uden tekst hen over. Det handler bare om ophavsret.

___________________________________________________________________________

Hvis du af en eller anden grund gerne vil i kontakt med mig, 

Det kan være du gerne vil have jeg laver et kursus, det kan være alt fra, hvordan tegner man i paint, til hvordan laver man en stopmotion film med tegninger, noget DIY, eller du gerne vil have jeg illustrerer noget, som du skal bruge til en bog, plakat, eller blogindlæg.

Så skriv og spørg, fortæl om projektet, og jeg vil forholde mig til det, og give dig et bud på, hvad det vil koste, da prisen altid afhænger af, hvad det skal bruge stil.

Det koster ikke noget at spørge, og du binder dig ikke til noget, før end der er lavet en konkret aftale.

sende mail; cityprinsesserne@yahoo.dk

eller udfyld kontaktformular

Husk at skrive i overskriften, hvad det drejer sig om.

eller ringe; 40833813

Husk at lægge besked, hvis jeg ikke kan tage telefonen, så jeg ved hvad det drejer sig om, det jeg skal kontakte dig for.

Mange hilsner Maybritt Laisbo

foredrag hvordan få tid til at være kreativ foredragsholder kurser kursus workshop kreativ DIY
Dont be a stranger 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *