Dialogjulekalender til børn i alder 4-8 år

Illustration bamse hvor finder man en illustrator tegning tegnestreg tegnestregen børn jul julekalender foredrag kurser kursus workshop
Bamse og lille nisse sidder og venter på at det kan blive den 1.dec så de kan komme i gang med dialogjulekalenderen, og på at julemanden kommer.Hvis du vil se det sne igen, trykker du bare på billedet

Ja det er tid nu, til at tænke på jul, for der er visse ting, som skal være på plads inden 1.dec. Nemlig julekalenderen. Og med tanke på den fart som Post Nord har på, så skal du virkelig være i god tid, hvis det skal nå frem i tide.

Det her er en lidt anderledes julekalender, end dem du kender med låger, pakker eller chokolade. Det her er en julekalender der skaber nærvær, gode stunder. Historier fra dit barns liv, vil du få, fordi de kommer helt af sig selv, når de kommer til at tænke på noget, de relaterer til i kortene.

Dialog julekalenderen består af 24 kort, et til hver dag. Der er ingen nummer på, og det er fordi dit barn, eller dine børn selv skal vælge hvilket kort der taler til dem, og så skal de fortælle, hvorfor de valgte kortet, og hvad de ser, og tror der sker.

dialog julekalender illustration Maybritt Laisbo hvor finder man en illustrator tegning bamse

På kortene er der en vejledning til dig, hvis nu det er lidt svært, så du kan hjælpe lidt på vej, uden dog at styre det helt.
Det er meget vigtigt at du ikke styrer det.

Kortene så dagens lys for to år siden, hvor Mette Weber, der har siden Tal med børn og jeg satte os sammen. Mette havde ideen, jeg bidrog med illustrationerne.

 

Det gik meget stærkt det år, fordi vi sad sammen d. 16 okt, og ti dage efter havde vi produktet klar, som blev sendt ud til tre gange så mange vi havde turde håbet på. Det er vi meget taknemlige over.

Vi er også meget taknemlige over den respons, vi fik tilbage fra de, som prøvede julekalenderen. Alt det kan du læse på Mettes side.

Men fordi alt skulle gå så stærkt den gang, så sneg der sig en masse fejl ind. Så i år har vi tegnet bamsen om, situationerne i tegningerne er dog det samme. Teksten er blevet mere skarp, og vejledningen mere udarbejdet.

Vi håber at mindst lige så mange i år vil få glæde af dialogjulekalenderen 🙂
Pris 289 kr plus forsendelse.

Du skal bare klikke her, så kommer du til bestillingen af dialogjulekalender

Du kan også høre og se omtalen af samtale julekalenderen i Godmorgen Danmark

illustrator illustration tegning tegnestreg maybritt laisbo tegnestregen illustration til salg
Lige denne her tegning er ikke til salg, ville bare vise dig den, så du kan se, hvordan en naiv tegnestreg kunne være noget, der kan bruges til børn eksempelvis.

Til julekalenderen er der lavet en tilhørende malebog med Bamse og Nisse til.

Pris er 24 kr,

Der er 24 tegninger, så der kan males en tegning for hver dag.

Du kan også finde en historie om Bamse Ewald og Nisse. Også til juleprisen 24 kr.

julemalebog malebog jul

jul juleeventyr historie om bamse og nisse
Og her ser du historien om de to venner.

___________________________________________________________________________

Maybritt laisboPssst; hvis du kom tilfældig forbi, fordi du søgte på en illustrator, eller andet du kom til at tænke på, og gerne vil have kontakt til mig, så kan du gøre det på:
Maybritt Laisbo
mail; cityprinsesserne@yahoo.dk
tlf; 40833813

Hvis jeg ikke lige tager telefonen, så læg en besked på svareren, så jeg ved, hvad jeg skal kontakte dig omkring.

Intil da, glædelig jul, når du en gang når så langt.

Maybritt Laisbo
underviser, lærer, foredragsholder og illustrator

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *