Rettigheder

Og nu til det rettighedsvigtige og ansvar:

Cityprinsesserne deler kun ud af egne erfaringer og overbevisninger, og vores Coaches som er uddannet og vejledere gør ligeså. Følger man vores råd, er det på eget ansvar, fordi vi ikke kan give en garanti for, at det som virker for os, også vil virke på helt samme måde for andre. Der vil altid være mange parametere, også dem som vi ikke kender til, hvad enten det er brugeren, der ikke har oplyst om dette, eller om det er ting som er os ubevidst, hvad eneter det er dig som bruger, eller os som formidlere.  Så derfor kan vi ikke gøres finansielt, juridisk eller på anden måde ansvarlig for ting som måtte ske uden for denne side.

Alt på denne side er kun med rettigheder for Cityprinsesserne. billeder er taget af Maybritt Laisbo, og de som ikke er, der er fotograf opgivet og tilladelse indhentet. Tegninger og illustrationer er og tegnet af Maybritt Laisbo.Du må gerne dele billeder og andet, så længe du husker at oplyse hvor du har det fra.

Du må IKKE bruge billeder, tegninger, illustrationer på dine blogs, med mindre der er en aftale. Men du må gerne dele cityprinsesserne blogindlæg på din side eller på Facebook.

Du må ikke bruge foto, billeder, tegninger, illustrationer eller tekst, til at tjene penge, promovere dig selv.
Hvis du har fået lov til at låne tegninger eller billeder, må du ikke fjerne websidenavn, med mindre du har en aftale med mig om, at det er ok, fordi det skal bruges til noget, jeg har godkendt, og hvor det ikke giver mening, at webside navn står på.