Maybritt Laisbo cityprinsesserne

Skulle man måske gå hen og blive sådan en Youtuber……..?

“Du skal sgu da være sådan en youtuber, det er sgu da lige dig” Var en respons jeg fik i denne weekend.

Jeg havde i kådhed, og bare smiger sagt ja til at deltage i et program, fordi et af tv-selskaberne havde ringet, og sagt, at det var bare lige sådan en som mig, de lige stod og manglede. Dette indebar at jeg skulle gå op på en scene, stå foran publikum, med scenelys og kamera og dommerpanel, og så bare fyre den af.

De kolde fødder jeg fik, var ikke til at tage fejl af, jo tættere på vi kom, til at det var mig der skulle på scenen. Jeg tog det faktisk så vidt, at jeg gik hen til programlæggerne og sagde, at jeg var en millimeter fra at fortryde, at jeg havde sagt ja.

Nå jeg blev overtalt til at gennemfører, og mere kan jeg ikke sige om det, andet end at responsen bagefter var fra nogen, ” du skal da være sådan en Youtuber!?”

Min egen første tanke var ej, det tror jeg sgutte ikke lige.

Maybritt Laisbo cityprinsesserne
Prøvede med lidt selfies, her med rød paryk, bare for at se hvordan det lige så ud.

Men tanken ville ikke rigtig slippe. Så hen over weekenden gik jeg og tænkte meget i, hvad skulle den der Youtube kanal så egentlig handle om. Og mere vigtigt, hvad skulle mit udtryk være? (note indført 22/12-2016; der er allerede en masse videoer, kig lige med på youtube kanalen cityprinsesserne 🙂 og jeg har fundet ud af, hvordan jeg gerne vil have mit udtryk, men det hele er ikke på plads endnu)

Jeg fedtede så rundt på nettet, så en helt vildt masse kedeligt, med virkelig kedelige mennesker. Og da min største frygt er at være et kedeligt drys, blev jeg hurtigt enig med mig selv om, der skal tryk på udtrykket. Prøvede så lige med en rød paryk. Smed det på Facebook, som fik mange forskellige kommentarer, alt fra hvor fedt, til folk der blev lidt chokeret.

Maybritt Laisbo cityprinsesserne
Den gang Cityprinsesserne startede, var det sammen med et par veninder. Vi ville lave en masse skæg i gaden. Den dag vi tog disse billeder, blev vi sultne sådan midt i det hele, så det var ned på pizzariaet i denne mondering. Det gav mange smil 🙂

Så kom jeg til at tænke på den gang, hvor Cityprinsesserne startede, hvor jeg fik et par veninder til at være med på spøgen, og hvor jeg gerne ville at udtrykket skulle være nogle skøre prinsesser.

Det kom der også vild fed respons på, for ude på galopbanen, hvor der var damernes dag, blev vi inviteret til mad, bobler og hestevæddeløb, bare fordi man havde set os på nettet, og syntes vi var rocker sjove.

maybritt laisbo blog blogger blogging hvordan lære at blogge
Det var jo hattedag, den dag på galopbanen. Så jeg havde lavet en hat med fuld skrald på, fordi jeg ville vinde. Men her måtte jeg sande, at det ikke er hattene der vinder, det er det tøj, som vinderen har på, der afgør det hele. Så efter 3.gang, som i øvrigt var umådelig kedelig, så gad jeg ikke det mere.

Men så kom alle tankerne jo ind, jeg er lærer, og nogen vil sikkert mene, at så kan man jo ikke tage mig alvorligt, hvis jeg i min fritid fiser rundt og er ikke særlig seriøs. Jeg skal jo helst lugte af kaffe og ostemad, gå i fodformet.

Maybritt laisbo
Jo, jo, min mor havde virkelig sans for det. Sunde fødder som hun sagde, var vigtige, så selv om vi skulle til fotografen, så gik hun ikke på kompromis, når det gjaldt skoene. Hun var nu også pædagog 😀

Luftede så tanken for flere veninder hen over en middag med rigelig vin. Og de mente bestemt, at det ville være en god ide, det kunne jo være det der DIY.

Så kom tankerne hen på en af mine andre hjemmesider Mormors broderi butik.

Jeg vil tro, at der nærmest er ingen, af dem som følger med der, der ved hvordan jeg ser ud. Jeg er iøvrigt heller ikke mormor. Navnet kommer fra min egen mormor. Hun broderede meget, som i meget, det hang fra gulv til loft i rammer, og puder alle vegne blev det også til.

Maybritt Laisbo fastelavn udklædning diy DIY
der skulle også lige eksperimenteres med et mormor udtryk. Det er dog for længe siden, jeg fiflede med det.

Arh, kunne hurtigt mærke, mormor bliver ikke udtrykket.

Så tænkte jeg videre, skal jeg være sådan en der taler med de kendte? Nu er det jo ikke ligefrem nemt at komme i kontakt med de kendte, for de er jo vandt til, at alle gerne vil i kontakt med dem, og også gerne vil have at man får en selfie med dem. Og lige der har jeg da et par billeder i samlingen.

Maybritt Laisbo Tini Owild
Ved ikke om du kender Tini Owild? Hun er uberstylist, og det var ved et foredrag med hende, at jeg stillede mig i køen for at få en selfie.

Men når så jeg kigger på billeder af mig selv i mit hverdags outfitt, netop det der kedelige look, hvor jeg helst skal gå i et med tapetet, så vil jeg sige, at på en regnvåd, kedelig, grå dag, så spiller det top meget, at være hende det kedelige drys af en lærer, der lugter af kaffe.

Maybritt Laisbo og Dennis knudsen
Jesus, da jeg så dette billede bagefter, var jeg ved at gå i døden af flovhed, mit forfængelighedsgen kunne slet ikke tåle, at jeg stod her med frisøren over alle frisører med det fladeste cykelhår.

Historien med Dennis Knudsen er dog en lidt anden end det med bare at stille sig op i køen. Jeg var på Lanzarote med min familie til en jul. Både da vi skulle afsted, og hjem, stod Dennis lige bag os i køen.

Jeg spekulerede som en gal, på hele ferien, hvordan jeg kunne komme i kontakt med ham, uden at virke for anmassende. Den chance fik jeg aldrig.

Ved hjemkomsten tjekkede jeg hans hjemmeside ud, tilmeldte mig nyhedsbrev, og to dage senere var der invitation til hårstylingsaften, Ladies Night med veninderne. Jeg skrev til dem at vi kom, men at det ikke var veninder, men nogle fra denne hjemmeside som kom med. Lang historie den med hvordan jeg mødte Dennis Knudsen.

Maybritt Laisbo cityprinsesserne
Det må godt være lidt cool, det udtryk der, tænker jeg. Noget med noget knald i.

Så spurgte jeg eleverne, hvilke Youtuber de fulgte. Rasmus Brohave sagde de alle sammen. Det skulle da tjekkes ud. Og hold k*** jeg morede mig. Han er jo god! Men på den anden side, det vil jo slet ikke gå, og så er det jo ligesom allerede opfundet. Jeg skal jo opfinde mig selv.

Maybritt Laisbo foredrag hvordan få tid til at være kreativ foredragsholder kurser kursus workshop kreativ DIY
Var engang til fotograf, Heidi Maxmiling, som tog nogle skide gode billeder. Der er bare ikke lige råd til et top styling, hver gang, jeg skal på.

Min næste store skræk, som jeg også havde da jeg gik på scenen i lørdags, er, hvad vil folk tænke? Om min røv altså, eller alle de fejl, som jeg selv er skide god til at finde på alle billeder, der findes af mig. I sommer var jeg også blevet ringet op af TV2 nyhederne.

De havde læst et blogindlæg om penge og parforhold her på siden, og ville gerne at min prins og jeg lige fortalte, hvorfor vi ikke havde fælles økonomi.

Og milde himmel, der sad jeg og granskede indslaget helt vildt.

Maybritt Laisbo
Men i virkeligheden er det jo helt vildt, så forskellig man kan se ud, både i virkeligheden og på billeder. Det her er sgu da meget godt, er det ikke? Det er også Heidi Maxmiling, der har taget det 🙂

Nå men tanker om store røve, for meget på sidebenene skal nu ikke holde mig tilbage. Og jeg er da glad for at jeg blev overtalt til at gå på scenen i lørdags, for så har jeg da også prøvet det.

Jeg har også haft lidt komplekser omkring min stemme, har tænkt lidt i at træne den, men det kom jeg også fra. Det var fordi jeg hørte interviewet med mig selv, som Vigga Vagtberg lavede med mig. Det handlede om at være mælkebøttebarn, om at vokse op i et hjem, hvor der var alkoholisme og sindslidelse. Mand det lyder hårdt. Det var det også, men det har også givet mig en masse styrker.

Maybritt laisboMen i virkeligheden er jeg tilbage til, hvor jeg startede. Hvad pokker skal jeg finde på, hvis jeg skal Youtube den? Og hvad skal være mit udtryk?

Du kan lige tjekke første video,

samt den første video, hvor jeg tegner i paint

Har du en god ide? Er der noget du gerne vil hører mere om, i forhold til de mange brogede ting, jeg gør og fortæller om her på siden?

Skriv gerne en kommentar, og er du alt for genert til det, så send endelig en mail 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *