DIY kaffevarmer hvad kan man lave med en kaffesæk hvordan laver man

DIY kaffevarmer, hvordan syr man en kaffevarmer

Diy kaffevarmer af gamle broderier, en kaffesæk, eller noget gammelt tøj fra skabet, en dug du finder på loppemarked. Mulighederne er mange. Her får du nogle ideer, og link til snitmønster og sysanvisning.

Kender du ikke det, du ser noget i en butik, på et marked, på nettet, hvor du tænker, det kan du selv lave, og så behøver du ikke give helt den samme pris?

Jeg gør, så meget af det du kan se på denne side er hjælp og ideer til, hvordan du selv kan lave diy, og her diy kaffevarmer.

Stempelkandekaffe er kommet for at blive. Jeg selv elsker kaffe fra stempelkande, så jeg har forelsket mig fuldstændigt i DIY kaffevarmer i alle mulige afskygninger. Det er nemt og billigt, især hvis du bruger genbrugs materialer. Du kan se flere forskellige udgaver af den samme model kaffevarmer.

Du kan se en lille inspirationsfilm på youtube med ideer til kaffevarmer,  med hvordan du med samme mønster til kaffevarmer, kan lave forskellige udtryk.

MUSSEL MØNSTRETer et gammelt mønster, som i helt tilbage til Royal Copenhagens start for over 200 år siden. Den er kommet i en nyfortolkning som Mega Mussel, som er den der er min egen favorit.

Stoffet her er dog ikke mega Mussel, kun den lille Mussel.
Stoffet forhandles desværre ikke mere. og den gang da det var gået ud af produktion, tog jeg ud og opkøbte restlageret.

musselmalet stof royal copenhagen hvordan syr man en kaffevarmer diy DIY kreativ tid cityprinsesserne
Musselmalet fra Royal copenhagen, stof udgået af produktion. Rigtig ærgerligt.

Den gang da jeg købte reststoffet, endte jeg med at lave kaffevarmere for Illumsbolighus af stoffet. De havde også den kaffevarmer med kaffesæk i deres sortiment. Mit lille firma, som solgte dem, hed den gang Laizbo design. Men en masse private forhold gjorde, at jeg opgav min lille butik. Men jeg kan jo ikke lade det være, så nu kører jeg dette, min blog, som en hobbyvirksomhed.

Billederne du ser, er kaffevarmer til en stempelkande til otte kopper.

mussel malet stof Royal Copenhagen hvordan syr man en kaffevarmer diy DIY kreativ tid cityprinsesserne
En slå om kaffevarmer er også rigtig sød, og så holder den på varmen.

I tidernes morgen havde jeg en lille butik, og i den solgte jeg alt fra kaffevarmere, til puder, sjove tøjdyr til børn, og hvad der nu kom ud af symaskinen.

Jeg syr som sagt stadig, og prototyperne kommer til salg her på Cityprinsesserne. dog ikke med det Musselmalet stof. Prototyperne bruger jeg til billeder, til de små bøger med snitmønster.

Jeg har valgt at gøre det nemt for dig, du kan nemlig nøjes med at købe et snitmønster af gangen som en E-bog. Så behøver du ikke købe en stor bog, med en masse du ikke skal bruge. Du kan samle de snitmønstre, du bruger i en mappe, digitalt eller printe det hele ud. På den måde kan man sige, at du designer din egen bog, kun med det, du skal bruge.

Og snitmønster og sysanvisning til => hvordan du laver en kaffevarmer får du til 20 kr.

=> LÆS OM DEN DAG, DAG HANS KONGELIGE HØJHED KRONPRINSENS HOF KØBTE EN KAFFEVARMER AF CITYPRINSESSEN

=> NU JEG ER I GANG, VIL JEG GERNE SE PÅ ANDRE KAFFEVAMERE, DER ER TIL SALG

fra yt til nyt hvad kan man lave af en jakke loppefund loppemarked diy DIY kreativ
Nogle gamle Tweed jakker, fundet på et loppemarked, er brugt til kaffevarmere. Nogle jakker blev også lavet om til kasketter og til vanter. De blev rigtig fede. Dem kan du da også lige kigge på 🙂 Disse kaffevarmere har været med i Hendes verden i kreativ på nettet

DIY KAFFEVARMER AF EN GAMMEL ULD JAKKE

Forår, sommer og særlig sensommer er sæson for markeder og loppemarkeder, både de private og dem med store tivoli og andet habengut. Jeg selv elsker at gå rundt og snuse hele stemningen ind, med lugten af grill pølser, fornemmelsen af aftenens fest, når man går forbi øl teltet, boder med alt fra slik, garn og gamle ting, som nogen har samlet professionelt eller bare har ryddet op i kælder og på kvist.

Her er tre DIY kaffevarmer, på billedet oven over, lavet af nogle gamle uld herrejakker, som lå for en tyver stykket. Udtrykket er lige til et herreværelse, eller hen af ny nordisk stil.

=> Lad mig straks få link til => snitmønster og syanvisning til DIY kaffevarmer 20 kr

=> Lad mig straks få link til => snitmønster og syanvisning til DIY kaffevarmer 20 kr

=> JA TAK, LAD MIG STRAKS KØBE EN KAFFEVARMER

=> NU JEG ER I GANG, VIL JEG GERNE SE PÅ ANDRE KAFFEVAMERE, DER ER TIL SALG

=> JEG TROR JEG SELV PRØVER AT LAVE EN KAFFEVARMER, SÅ VIS MIG LIGE HEN TIL DE FEDE LOPPEMARKEDER

=> SMID LIGE ET LIKE PÅ FACEBOOK

hvordan syr man en kaffevarmer diy DIY fra yt til nyt kreativ cityprinsesserne
Det er total kolonihave, det her. Mormor i forklæde, som vi husker hende fra fordums tid, og med kaffe på kanden, og citronmåne på tallerkenen. Tror den moderne mormor er af en lidt anden karakter 😉 Det er gamle gardiner, der er brugt til disse kaffevarmere.

DIY MORMOR KAFFEVARMER

Store blomster, kaffe, Mormor det passer bare så godt sammen 🙂 Så hvis du er på loppemarked eller kræmmermarked, hvor du kan finde ting og sager, så kig også i de billige tøj og gardin bunker. Nogle steder kan du være så heldig at du bare kan fylde en pose. og fylder du den med gamle gardiner, så kan du få virkelig meget stof 🙂

Her er syet nogle kaffevarmere i gardin stof, og de passer bare godt til sommer eller kolonihave huset 🙂

=> Lad mig straks få link til => snitmønster og syanvisning til DIY kaffevarmer

hvad kan man lave af gamle broderier fra yt til nyt diy DIY hvad kan man lave af gamle broderier kaffevarmer retro broderi
Rosen broderi på stramaj, nu som slå om kaffevarmer. Stramajen kan godt være svær at bukke om, da den er meget stiv. Så en stikke pynte søm er en god ide.

DIY KAFFEVARMER AF BRODERI

Broderier det kan du finde rigtig meget af på diverse loppemarkeder.
Hvis du ikke lige selv vil broderer det hele.
Og de broderier du finder, dem kan du så costumize ved at klippe og sy dem om, så de bliver de fedeste mormor DIY kaffevarmer.

Se bare på billederne.

DIY KAFFEVARMER AF VOKSDUG

På et tidspunkt var voksdug virkelig i vælten, og blev brugt til rigtig meget, det var alt fra på borde, som forklæder, tasker, toilet punge og sikkert ting jeg slet ikke husker. men jeg selv har også nogle andre ideer end kaffevarmere med voksdug.

Det er ud over de nævnte ting også dækkeservietter, og en foret brødkurv.

=> Lad mig straks få link til => snitmønster og syanvisning til DIY kaffevarmer

=> JA TAK, LAD MIG STRAKS KØBE EN KAFFEVARMER

=> NU JEG ER I GANG, VIL JEG GERNE SE PÅ ANDRE KAFFEVAMERE, DER ER TIL SALG

=> JEG TROR JEG SELV PRØVER AT LAVE EN KAFFEVARMER, SÅ VIS MIG LIGE HEN TIL DE FEDE LOPPEMARKEDER

=> SMID LIGE ET LIKE PÅ FACEBOOK

=> LAD MIG STRAKS FÅ NOGLE FLERE IEER TIL, HVAD JEG KAN LAVE MED VOKSDUG

 

GEM KNAPPER OG BRUG SOM PYNT

Knapper har jeg faktisk gemt gennem årene, for min mor lærte mig, som min mormor lærte hende, at når tøj skulle smides ud, så skulle alt der kunne genbruges klippes af. Sikkert levn fra krigen.

jeg har aldrig haft meget brug for de mange knapper, jeg så fik gemt gennem tiderne. men nu havde jeg endelig en ide. 🙂

Du kan være heldig at finde poser med knapper på diverse markeder. Så her et tip til hvor du måske kan finde det.

SLÅ OM KAFFEVARMER MED KNAPPER

Kaffevarmrene findes i to modeller, den som kan trækkes over, og den som kan slås om. Det som er det gode ved den, som kan slås om, er at man ikke hele tiden skal sætte den på igen. Men hvis du tænker i, hvilken der holder varmen bedst, så er det den, som du trækker over.

I tidernes morgen, da jeg havde et firma, Laizbo design,  der solgte kaffevarmere til butikker, lavede jeg en lille uformel undersøgelse af varmetabet, de nærmere detaljer vil jeg skåne dig for, mest fordi jeg ikke har dem mere 🙂 Men du kan roligt tro på at den du trækker over, er den som holder varmen bedst.

Men den lille ting med varmetabet gjorde, at jeg var med i TV lorry programmet Brunch for at fortælle om det. 😀

=> Lad mig straks få link til => snitmønster og syanvisning til DIY kaffevarmer

=> JA TAK, LAD MIG STRAKS KØBE EN KAFFEVARMER

=> NU JEG ER I GANG, VIL JEG GERNE SE PÅ ANDRE KAFFEVAMERE, DER ER TIL SALG

=> JEG TROR JEG SELV PRØVER AT LAVE EN KAFFEVARMER, SÅ VIS MIG LIGE HEN TIL DE FEDE LOPPEMARKEDER

=> SMID LIGE ET LIKE PÅ FACEBOOK

hellerup 008KAFFEVARMER MED BRODERI

I øjeblikket er jeg blevet bidt af en gal broder nål 🙂 Det er ikke så meget den gammeldags måde at brodere på, hvor der blev broderet alt fra billeder, til puder og gyngestolebetræk. I min egen familie er der stor tradition for broderi, både hos min mormor og farmor.

Min mormor havde stor passion for billeder og duge med broderi.

Min farmor var virkelig til gyngestole 🙂

Så, som barn broderede jeg selv meget, men lagde det fra mig.Og nu er jeg gået i gang igen, men det er mest fordi jeg er ved at lave undervisnings forløb med det, og så er jeg nød til at finde nye måder og nye udtryk, som også passer til mig.

Her har jeg så lavet en kaffevarmer, hvor den orange tråd står i god kontrast til det sorte. Og et stort to tal er broderet på, fordi store tal og bogstaver er meget in i øjeblikket.

Kaffevarmeren er syet sammen på maskine, og så har jeg yderligere pyntet kanterne med store korssting.

KØB EN KAFFESÆK
Kaffesække kan du købe hos forskellige kaffe og te butikker. Jeg har tidligere købt kaffesække hos Amokka, ved ikke om det stadig kan fås der, der var Amokka damerne trykt på. Trykket er det som giver det lidt rå look, og det passer så godt til kaffen.

Af kaffesækken kan du lave kaffevarmer til stempelkander, både som vikle om, og som en der trækkes over.

Jeg vil dog henlede opmærksomheden på, og det er, at hvis du vasker sækken, så kryber det, og bliver ikke så pænt.

Dette er et Made By Cityprinsesserne, og det betyder, at du kan købe den. Det kan godt være du selv vil ud at finde kaffesæk, og sy den, for det er helt sikkert billigere, men ved at købe den her, så er alt arbejdet lavet for dig, og du giver dig selv en gave.
pris: 350 kr

=> JA TAK, LAD MIG STRAKS KØBE EN KAFFEVARMER

=> NU JEG ER I GANG, VIL JEG GERNE SE PÅ ANDRE KAFFEVAMERE, DER ER TIL SALG

=> JEG TROR, JEG SELV PRØVER AT LAVE EN KAFFEVARMER, SÅ VIS MIG LIGE HEN TIL DE FEDE LOPPEMARKEDER

=> SMID LIGE ET LIKE PÅ FACEBOOK

=> DET KAFFESÆK, DET SER FEDT UD, GIV MIG LIGE NOGLE FLERE IDEER

___________________________________________________________________________

Maybritt laisboHvis du vil i kontakt med mig, det kan være omkring kaffevarmere, eller noget helt andet. Det kan være foredrag, workshop, eller noget, jeg ikke lige tænker på Så skal du være velkommen til både at skrive eller ringe.

Du kan skrive på cityprinsesserne@yahoo.dk eller udfylde kontaktformular

Husk at skrive overskrift, så din mail ikke ender i spam.

og hvis du ringer 40833813 så husk at lægge besked på svareren, hvis jeg ikke lige er ved telefonen, så ringer jeg tilbage. Ellers ikke, for jeg ringer ikke til telefonnumre, jeg ikke kender.

Tak for din forståelse, og tak fordi du læste med <3

5 tanker om “DIY kaffevarmer, hvordan syr man en kaffevarmer

 1. Jeg vil sige tak for den fine kaffevarmer i musselmalet stof . Samtidig vil jeg spørge om det er muligt at få syet nogle dækservietter i samme stof , mål 48×35 eller mål tæt på . Mindst fire men meget gerne seks .
  Mvh
  Marianne .

 2. Hej Maybritt Min datter har en thekande der er musselmalet og ønsker sig en thevarmer – derfor ville jeg gerne vide, om du stadig laver thevarmere af musselmalet stof og hvad de evt. kostede? Vh Anna Grethe

 3. Hej.
  Kan du lave en tehætte i mussselmalet stof ?
  skal kunne passe til en tepotte (rund) af normal størrelse.
  Mvh. Margit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *