Helenekilde badehotel hvor holde mini ferie week end tisvilde leje

Take off med veninderne, tid til selvforkælelse

Take off med veninderne er næsten det samme, som da man var barn, skulle på lejrskole, og fandt ud af, at man skulle sove på værelse med dem, man aller helst ville. Men det her er bare meget bedre.

Årstiden kan spille meget ind, hvis du skal på take off med veninderne. For er det sommerhus eller storbys forlænget weekend I vil på? Og hvad skal turen indeholde, er det bare afslapning med boblebad, ro, og til tider en masse snak, eller er det at se seværdigheder, restaurantbesøg, og måske temaaftner, I gerne vil have.

Her kan du læse om;

Jeg har været på en del, og som sagt årstid og ønsker har spillet meget ind.

Take off med veninderne-Hotel Bella Sky
Take off med veninderne på Hotel Bella Sky

Spahoteller er for mig mest ved vintertid. Det er fordi de ofte er indedørs. Det sidste sted jeg har været var på Hotel Bella Sky med en veninde. Vi fik et fedt tilbud gennem deres nyhedsbrev, og det måtte vi bare slå til med det samme. 

Vi fik værelse på 19. etage med kig over Amager. Ved aftentid, da det var mørk var det total New york stemning. de store, næsten, panoramavinduer rammede det hele ind så flot, så man bare kunne sidde og kigge og kigge.

vi måtte også op på øverste etage, hvor vi fik drinks, hyggede med vores prinsessediademer på, som fik folk til at smile. Den veninde som var med her, har også været med både på Sejerø, hvor jeg har sommerhus, på weekend tøsetur, på Bornholm og på en af de sidste ture Esbjerg Harwich på Commodore de Luxe, hvor vi også havde iført os diademer.

Vi har altid en fest, og er med på den værste.

Tilbuddet vi havde fået fra Bella Sky, var at vi kunne bruge spa hele dagen, også dagen efter, og det også når vi havde stemplet ud. Så det gjorde vi.

Turen til Bella sky bar præg af afslapning, masser af snak og debat, og pa med stilhed og fordybelse, samt drinks på den øverste etage, og nede i lobbyen.

take off med veninderne-Alter Meierhof
tre veninder på take off til Aleter Meierhof, hvor vi blev forkælet med spa, ansigstbehandling, fodbehandling med neglelak, så vi var klar til at gå ned og spise i den hyggelige restaurant, der også findes på hotellet

Og når vi nu er ved det med spa. Mit absolut ynglings hotel i forhold til spa, og take off med veninderne, er Alter Meierhof i Flensburg. Det er så gennemført i deres spa område, og værelserne er simpelthen så lækre, store, så du føler dig som en filmstjerne, når du kommer dertil.

Du kan læse mere om den ene, ud af to, ture jeg har været på der nede. lige her

=> Alter Meierhof

take off med veninderne-oslo båden
Veninder i spa med bobler. Det fik vi allernådigst lov til, fordi der ikke var kommet børn endnu.

Og vælger du at tage take off med veninderne  med Oslobåden uden for sæcon, altså der hvor der ikke er skoleferie, så er det også muligt at være i spaområdet der, uden alt for megen larm fra skoleferie børn og forældre. På oslobåden kan du også tilkøbe dig massage. og er det sommer, er det muligt at sidde ude i spa på dækket.

læs mere om Oslobåden her => tur med Oslobåden

___________________________________________________________________________

Storby ferie i en forlænget weekend, er også en super dejlig måde at tage take off med veninderne på. Her er det nok mere byvandring, besøg på museer, restauranter og cafeer, der vil være det dominerende. 

Hvis jeg starter med de danske byer først, så er er der selvfølgelig København med alle sine brokvarterer. Du kan finde et sjovt hotel sammen med veninderne, også hvis du selv bor i København. Men der har jeg allerede fortalt om Bella Sky, så jeg hopper videre til Århus.

Aros Århus- champagne-take off med veninderne
Jeps, når der er bobler, så er boblepigerne på pletten 🙂

Århus er en fantastisk dejlig by. Selv har jeg ikke boet på hotel der endnu, fordi jeg har boet hos familie. Men jeg kunne virkelig godt tænke mig det, for på en eller anden måde, så er mini ferien bare noget lidt andet, når der er komfort og egenforkælelse med. Men det må jeg have til gode.

Århus ved juletid vil jeg bestemt anbefale, fordi det er så hyggeligt at lægge vejen forbi den gamle by i Århus.

Sommer er også utrolig lækker, fordi du kan sidde på gader og stræder og mærke livets puls, eller tage på Aros og drikke bobler på toppen.

læs mere om take off med veninderne til Århus her => Århus

svendborg- take off med veninderne
Her et lille kig hen over byens tage, med smuk udsigt til havnen, som emmer af sjæl og levet sømandsliv.

Svendborg er vildt dejligt og historisk sted. Måske ikke en storby, måske bare en stor provinsby. Bymidten emmer af søfolks historie, af gamle huse og købmandsgårde. Svendborg har et hav af cafeer, værtshuse og spillesteder, hvor der især er temmelig meget stemning i gaderne til de forskellige små byfester, som byen også er så god til at holde. Særligt Flink festivallen

Læs mere om Svendborg her => Svendborg

Eller se den lille stemningsfilm med billeder fra Svendborg

Berlin- berlinmuren ferie hvor skal man tage på storbyferie- take off med veninderne
Grafitti i Berlin….det giver vel næsten sig selv

Nu vil jeg så tage dig ud i den store vide verden. Take off med veninderne til Berlin, som er den storby jeg har været afsted til, med en veninde, er intet mindre end fantastisk.

Berlin er bærer af en verdenshistorie, både i forhold til før 2.verdenskrig, i 2. verdenskrig, og i særdeleshed efter 2.verdenskrig.

Berlin emmer af historie, både den gode, den onde og den grusomme.Af kultur, mode og nye trends. Samt byen giver dig mulighed for at lave en tematur, hvad enten det står i Cabarets navn, David Bowie, eller bare en lang gå tur langs der, hvor muren var bygget.

Se og læs mere om Berlin her => Berlin

Eller se den lille stemningsfilm om Berlin på youtube 

___________________________________________________________________________

ferie tip tisvilde leje- take off med veninderne
Smukke Tisvildeleje om efteråret

Så er der turene til sommerlandet, som både kan være i sæson eller off sæson, som er den tid jeg selv elsker mest, fordi der ikke er så mange mennesker, og derfor er der mere ro. Men meget af byen er også lukket ned. Men det kommer jo nok meget an på, hvad det er man gerne vil. Er det gå ture i naturen, god mad, måske at man sidder med hver sin bog, og også snakker, er dette lige det, man skal.

Særlig Tisvildeleje er jeg meget begrejstret for. For den lille sommerby har det hele. Strand, skov, cafeer, historie, og alle mulige former for overnatning. Du kan leje sommerhus, bo på vandrehjem, bo på badehotellerne, som er jeg har gjort det mest i.

Jeg elsker den stemning der er der oppe, elsker den stemning, der er på badehotellerne.

Jeg har været afsted 3 gange med veninder, 2 gange på Strandhotellet, og en gang på Helenekilde. Og så har jeg også været der med min prins.

Læs mere om Strandhotellet her => Strandhotellet i Tisvildeleje

Hotel Marienlyst er nu også meget dejlig. Der har jeg dog kun overnattet, fordi vi skulle høre musik og spise middag. Det var to af medlemmerne fra Outlandis, og det var så fantastisk en aften.

__________________________________________________________________________

Sejerø- juli-sommerferie
En lille ø med masser af strand, både sandstrand og stenstrande, og med mulighed for solopgang eller solnedgang.

Sommerhus tur på de danske øer. Der er 3 øer, som har min store kærlighed. Det er Bornholm, som har udviklet sig så enormt i forhold til at kræse for ganen, og selvfølgelig også den vilde natur, det er Ven, som også er en Ø med historie, natur, lækre spisesteder, og så Sejerø. Sejerø er dog fordi jeg har sommerhus selv der, og det var ikke kærlighed ved første blik.

Sejerø-take off med veninderne
Skøn udsigt over Sejerø

Sejerø er en ø, hvor jeg kun ville tage over i sommersæson, fordi selv med sommerferiegæster, så er der ikke så mange, så stemningen med ro, gåture i naturen kan sagtens lade sig gøre, uden at man føler sig klemt. Der er masser af muligheder med overnatning, en husbåd i havnen, eller leje sommerhus. Vinteren er kold, blæsende og meget lukket. Jeg elsker selv roen i mit eget sommerhus, men det er jo lige som at være hjemme, så det gør en væsenlig forskel.

Sejerø skriver jeg en del om her på siden.

 

Til sidst vil jeg nævne Hven. Den er ikke dansk, og alligevel har den rødder til Danmark. For det var på den ø at Thycho Brahe boede, og han var dansk, selv om navnet måske fortæller en anden historie. Hvor om alting er, så var det kongen, der havde givet Thycho Brahe øen, hvor på han byggede et slot, og et stjerne observatorium.

Men alt det er historie, og den kan du se og læse mere om på øen. Selve øen er vidunderlig, og der er mange muligheder for overnatning, både luksus hotel med spa, inde på øen, til bed and breakfirs, vandre hjem, som ligger i vandkanten, samt camping. Jeg er ikke klar over om der er sommerhuse på øen, og om man kan leje et hus.

Øen har også en fantastisk infrastruktur, der er både bus, mulighed for cykeludlejning, eller udlejning af golfbiler. Så det er nemt at komme rundt på øen. Så er der særligt en havn der emmer af hygge.

Håber du kunne bruge ideerne til noget. Rigtig god fornøjelse, hvis du skal afsted med dine veninder.

Mange hilsner Cityprinsessen alias Maybritt Laisbo

Det med småt; ingen af disse har jeg fået penge for, det har kun været i egen interesse at jeg har været afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *