Test: Om du er en dramaqueen?

dramaquuen drama tegning tegnestreg tegnestregen illustration illustrationer Maybritt Laisbo 2(Illustration Maybritt Laisbo)Ej du kender det sikkert godt, de der mennesker der laver en masse ballade, palaver, himler op, og virkelig gør et stort nummer ud af ingenting. Nogle gange kan bare grine af det, undre sig, eller få virkelig spat. Hvis man altså er den der sidder på sidelinjen og kigger på.

Er du selv en vaskeægte dramaqueen, så får du en masse energi, får gjort en masse opmærksomhed omkring dig selv, både i forhold til dem som er involveret direkte i dramaet, og de som bliver publikum. For en vaskeægte dramaqueen gør det ikke uden puplikum, ellers er det jo ikke et rigtig drama.

Men lidt dramaqueen er der vel i os alle, eller er der 😉 test selv.

___________________________________________________________________________

Du har lige sendt en sms, noget på snapchat, et svar på en portal, måske en datingportal,  messenger eller en mail ( åh gud hvor gammeldags) og nu går du og venter på svar. Hvad gør du?:

a: Du gør noget andet, end gå og vente, fordi du er klar over, at ikke alle er på telefonen hele tiden, det kunne være de var ude at svømme, i bad, eller elskede med deres prins.

b: Du tjekker hele tiden, og er der ikke svar hurtigt nok, sender du en ny, med besked om, at det kan være lige meget, for du har fundet på noget andet, også selv om den aftale du spurgte efter først er om en uge.

c: Du sørger for at have en back up plan, hvis nu at personen ikke vender tilbage inden for et par dage.

Du opdager, at en ægtefælle, til en bekendt, er utro. Du er ikke rigtig glad for din viden, føler et kæmpe ansvar for at den anden burde vide det, fordi du ved, at hvis den anden får nys om, at du har vidst det hele tiden, kan det være at du pludselig bliver skurken. Hvad gør du?:

a: selv om du har visse kvaler med det, så gør du ingenting, håber det er en overenskomst ægteparret har, og at de i virkeligheden vil blive skide sure hvis du blander dig.

b: Du skriver ud på facebook, sender sms til en hel del, fordi du rigtig gerne vil lufte for alt og alle at du har dette dilemma. Dine bekendte læser selvfølgelig også med, og du kan mærke forargelsens kilden, da den tro part også lige kommer med en kommentar, om hvad du nurde gøre. Efterfølgende sender du sms til alle dem, som du kan se følger med, at de lige skal læse kommentaren, og din mobil, og private mail svømmer over med sympatikommentarer, og likes, du får får et kæmpe kick, og kommer lige med lidt lere spicy kommentarer, når du kan mærke at stormen er ved at glide ud.

C: Hvis du har behov for at tale med nogen først, inden du beslutter dig, ringer du til de nærmeste, og tager en beslutning, efter du har gennemtænkt, hvad de få forskellige har sagt.

___________________________________________________________________________

Nogle på dit arbejde har glemt en kaffekop i kantinen. Noget du iøvrigt har bemærket personen ofte gør. Hvad gør du?:

A: Du bemærker det ikke.

B: Du skriver rundt til alle på arbejdet, en mail med billede, så de ved selvsyn kan se dokumentationen. Du nævner ingen navne, men kan mærke den lille kildren ved at vide, at personene sikkert godt ved, hvem det er. Og sker der ikke noget med den kaffekop, men du alligevel gentagne gange støder på den, så sætter du den på næste mødes dagsorden, og bruger lige en halv time af alles tid på at forklare, hvor meget det går dig på.

C: Du tænker nå, tager koppen med dig, for du er i overskud, og der er ikke så meget mere at sige om den sag.

___________________________________________________________________________

Du har lige læst en bog, der fortæller dig, at du skal rydde op i dit rod. Hvad gør du?:

A: Du tænker nå, okey, måske bunkerne skulle ses igennem, når du får tid. Sjov bog iøvrigt.

B: Bogen lover dig god karma, og at du vil få flere penge, i samme øjeblik du har ryddet op, og det gælder også relationer. Så du starter fra en ende af, med at rydde vennerne ud på diverse sociale medier. Men det ville ærgre dig en kende, hvis ikke folk sad og var bare en lille smule bange for, at du slettede dem som ven, og du gider egentlig godt alle kommentarerne der siger; Bare du ikke sletter mig” Eller dem som sender hjerter, fordi du tør være så hård.

C: Du ved ikke helt, hvor meget du tror på det. Men hvor om alting er, så kender du godt følelsen af lethed, når bunker, skabe og skuffer har fået en tur. Og måske får du samlet lige nok til, at du kan få en stade på et loppemarked, hvor du kan møde sjove mennesker, og måske få nye kontakter på noget, du ikke selv lige havde tænkt på.

___________________________________________________________________________

Du har skåret dig i fingeren, du er lidt bekymret omkring, om der er gået betændelse, eller om såret er så dybt, at det skal sys. Hvad gør du?:

A: Du cykler ud til ospitalet, bare for en sikkerheds skyld.

B: Du laver en lidt mystisk opdatering på facebook, ala “Så sidder man her og forbløder”, du har jo læst “Drengestreger” af Villy Sørensen, så du har også ringet til en taxa, hvis ikke en ambulance, for det kunne jo ikke gå hurtigt nok med at komme på skadestuen.

C: Du renser såret, sætter noget plaster stramt om fingeren, og ser lige tiden an, samt holder et skarpt øje med, at der ikke kommer røde streger. En lille opdatering med “Av, lavede mad, har skråret min i fingeren, av, av” Bliver det dog til.

___________________________________________________________________________

Se også TEST: ER DU EN CITYPRINSESSE => TEST: ER Du ER NÆRIG AND? ER DIN PRINS?

illustration illustrationer tegnestreg tegnestregen naiv streg børn børnebog maybritt laisbo
Nærig mennesker er nok noget af det værste. Men de har det dog værst med sig selv, for de er som regel også nærig over for sig selv.

___________________________________________________________________________

Der vil komme mere, så følg med på Facebook, så kommer der link, når der er nyt.

Hvis du gerne vil i kontakt med mig, det kunne være du gerne ville have, at Cityprinsesserne kom og besøgte dit sted, du havde en invitation du gerne ville give os, eller vores læsere.

Det kunne også være til en illustration, måske skal du have tegnet noget, måske kan du bruge en af de i forvejen tegnet illustrationer,

Et foredrag, har to pt et der handler om at få tid til at være kreativ, når vi lever i et moderne samfund, hvor ting går så hurtigt, vi skal så meget, at det bliver svært med tiden.

Eller foredrag om, hvordan kan man få højt selvværd på trods, hvis din barndom har været svær. Foredraget hedder; lad mælkebøtterne blomstre.

Vigga Wagtberg har lavet et interview med mig om at være mælkebøttebarn, hvor du kan høre hvad det drejer sig om.

Et kursus, workshop eller andet, du lige kommer i tanke om, kan du kontakte mig her;

Maybritt Laisbo

mail; cityprinsesserne@yahoo.dk

tlf; 40833813
Vær sød at lægge besked på svareren, hvis jeg ikke lige kan komme til telefonen, så jeg ved, hvad det er jeg skal kontakte dig omkring 🙂

foredrag hvordan få tid til at være kreativ foredragsholder kurser kursus workshop kreativ DIY
Dont be a stranger 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *