Test: Er du en drømmer

bloggers pixiebog sparke døre ind cityprinsesserne(Illustrationer Maybritt Laisbo) Det er ikke alle drømme, vi kan gøre noget ved. og nogle drømme kommer lige pludselig, fordi tiden er gunstig. Og så er der selvfølgelig dem, hvor vi kan handle på det, sætte mål, og enten elske at komme i mål, eller bare nyde processen.

Selv gik jeg i mange år og drømte om en dag at lave en lille forestilling med børn med sort teater. 20 år gik, for end tiden var gunstig. Og er du vanvittig mand, det blev så godt og vildere end jeg havde turde drømme om. Hvorfor jeg ikke havde gjort noget ved det noget før, spørger du? Jamen, omstændighederne var der bare ikke, og det var ikke en af de drømme, som var vigtige lige her og nu, men som ind imellem dukkede op, og da tiden så var gunstig, så slog jeg til.

En anden drøm jeg havde var, jeg er lærer i mit virkelige liv, du ved det med at gå på arbejde, vasketøj und alles. Jeg er naturtekniklærer, og havde igennem et år taget foto af Herlev hospital i alle lysets farver. Jeg skulle bruge det til min undervisning. Og en dag mens jeg tog et billede, drømte jeg om, hvor fedt det ville være, hvis jeg kunne få et fotografi med en regnbue. Og bim bam busse, pludselig en dag kom den. Jublen min var stor. Så nu drømmer jeg større, for hvad nu hvis jeg også kunne få et billede med et lyn, sådan lige bag hospitalet.

Så er der drømmene du kan gøre noget ved. Det kan være rejser, hvordan du vil bo, og hvad du gerne vil arbejde med.

Og så er der selvfølgelig dem, med at du vinder mange millioner, og tænker du vil bruge pengene til at købe din egen tid fri, inviterer hele familien på krydstogt, købe en ø, eller bare et vandrehjem på en ø, lave et fedt sted for kreative mennesker, men da du er bange for at få ø kuller, så vil du også have huse både i Sverige, Italien, hvor du spiser solmodne tomater, og danser til solnedgang, mens du kysser din prins, og i løber hen af stranden på bare tær i vandkanten.

Noget af det kan man jo godt gøre noget ved. Men nogle gange kan vi desværre også bare ende der, hvor det hele kun er en drøm, fordi vi er druknet i hverdagens banaliteter, og næsten ikke kan handle på noget som helst mere, og kun har energi til at drømme. Så mange går og drømmer om, at gøre det de drømmer om.
Test lige selv.

___________________________________________________________________________

Du har lige hørt, at der i lottopuljen ligger over 430 millioner.

A: Du er ligeglad, du vinder alligevel ikke.

B: Du indløser billet til dagdrømmerierne, og snakker med alt og alle om hvad du ville gøre, hvis du vandt. Det mærkelige er, at dine drømme er ikke sådan særligt ekstravagante, så i virkeligheden kunne du sagtens gøre de ting, du drømmer om alligevel, de ville bare kræve en indsats, men det syntes du ikke rigtig du har tid til.

C: Den store gevinst ville for dig gøre, at du hurtigere ville kunne få nogle af dine projekter op af stå, samt du ville kunne hive nogle flere ideer op fra skuffen, ideer, som du ikke selv ville kunne udføre, fordi det kræver en ekspertice, der ligger uden for dine kompetencer. Så derfor er du nød til at købe hjælp. Men du bliver så glad i låget, ved tanken om at mange flere vil få glæde, af den værdi du gerne vil dele med andre.

___________________________________________________________________________

Du læser på jobindex en stillings annonce, der lige kunne være noget for dig.

A: Du gider ikke skrive en ansøgning, der er sikkert i hundredevis af andre der også søger stillingen, så hvorfor overhovedet bruge tid på det. Så heller bare drømme om det.

B: Du skriver en halvhjertet ansøgning, så du kan sige til dig selv og andre, at det har du da lige gjort. Og så kan du sidde og mumle lidt, fra tid til anden, at det jo er svært, og der er en masse om buddet. og hvorfor skulle de egentlig også lige vælge dig?

C: Du bruger en hel aften, og dit netværk på at skrive ansøgning. Du spørger netværket, hvilke kompetencer ser de, at du har, sammenholder det med de som du selv syntes du besidder. Spørger om nogen vil hjælpe ed at læse korrektur, og nogen vil hjælpe med at komme med respons på det gode, og hvor du skal stramme op. Og uanset om du får jobbet eller ej, så kan du mærke stor tilfredshed over, at du fik præsenteret dig selv på en måde, hvor du føler dig stolt, og kan mærke, det kan komme til at ændre dit liv, og handlingen er et skridt i processen af dine drømme.

___________________________________________________________________________

Du ser en konkurrence, hvor du kan vinde et forløb, som koster 100.000kr. Det kunne være til en coahuddannelse, eller et vanvittigt spændende kursus med nogle kreative ting, som du ikke lige vidste fandtes, men da du så konkurrencen, så mærkede du bare den der tændthed, at wauh, det gad du godt.

A: Du gider ikke gøre indsatsen, for igen, der er så mange andre, der også deltager.

B: Du deltager i konkurrencen. Men dit bidrag er en smule lunkent, for på et ubevidst plan, så er du skide bange for, hvis du vandt.

C: Selvfølgelig deltager du, og du bruger et par dage på at lave dit bidrag originalt. Du er ikke der, hvor du bliver selvfed, selv om du kan mærke stor tilfredshed med dit resultat. Men du er der, hvis ikke du vinder, så gør du det bare selv, eller skal nok få sparket de døre ind, som baner vejen.

___________________________________________________________________________

tegning illustration illustrationer tegnestregen tegnestreg hvor finder man en illustrator
Nogen gange er det meget trygt at blive der, hvor man er. For det kan da være meget rart at brokke sig lidt, det gør alle de andre, og så er man jo en af dem. Og hvis man endelig vandt, så ville alle jo bare blive misundelige, og pludselig ville du ikke vide, hvem der er dine sande venner…..eller noget?

TESTRESULTAT:
Flest A:
Ærligt, jeg tror ikke du har mange drømme i livet. Og jeg tror ikke det er fordi, du er lige præcist der, hvor du drømmer om at være. Tager jeg fejl? Jeg tror snarer, du er helt holdt op med at mærke dig selv, du er måske en der pleaser andre for meget, og derfor bliver en medløber på andres drømme. Vågn op, drømme, uanset om de bliver opfyldt eller ej, er med til at sætte processer igang, er med til at du kan mærke du lever, er begær, og dejligt, særligt, hvis de af sig selv går i opfyldelse, for det er der jo nogen der gør. Så afsted med dig, ud og bide livet i låret. Hvad venter du på?!

Flest B:
Min tanke er, du er en af dem, som går og drømmer om at gøre, det du drømmer om. Grunden til at du aldrig når længere, kan være fordi du ubevidst er bange for forandring, er bange for at skuffe eller såre andre.Men i sidste ende, så er det dig selv, du sårer.

flest C:
Du er allerede på en proces rejse. Og på din rejse vil du opdage, at nogle drømme ændre sig, nogle bliver til noget, nogle større end andre, og nye ting og drømme vil opstå. Måske er du en målsætter, og elsker den fede følelse, det er at komme i mål. Måske er du en proces elsker, så det er vejen til målet du elsker, og som godt kan ændre sig, eller give sjove svinkærinder. Der er virkelig vind i sejlene. God rejse, du må gerne fortælle hvor du har været, hvad drømmene bragte dig, som du ikke havde forudset. For vi elsker de gode historier.

___________________________________________________________________________

Altså, hvis du er vild med test, så prøv lige disse andre. Nogle med et glimt i øjet, nogle med fjol og et gran af alvor.
TEST: ER DU EN CITYPRINSESSE => TEST: ER Du ER NÆRIG AND? ER DIN PRINS? => TEST: ER DU EN DRAMAQUEEN

mormor på ferie tegning illustration tegnestreg tegnestregen illustrationer(Tegning Maybritt Laisbo)
___________________________________________________________________________

Der vil komme mere, så følg med på Facebook, så kommer der link, når der er nyt.

Hvis du gerne vil i kontakt med mig, det kunne være du gerne ville have, at Cityprinsesserne kom og besøgte dit sted, du havde en invitation du gerne ville give os, eller vores læsere.

Det kunne også være til en illustration, måske skal du have tegnet noget, måske kan du bruge en af de i forvejen tegnet illustrationer,

Et foredrag, har to pt et der handler om at få tid til at være kreativ, når vi lever i et moderne samfund, hvor ting går så hurtigt, vi skal så meget, at det bliver svært med tiden.

Eller foredrag om, hvordan kan man få højt selvværd på trods, hvis din barndom har været svær. Foredraget hedder; lad mælkebøtterne blomstre.

Vigga Wagtberg har lavet et interview med mig om at være mælkebøttebarn, hvor du kan høre hvad det drejer sig om.

Et kursus, workshop eller andet, du lige kommer i tanke om, kan du kontakte mig her;

Maybritt Laisbo

mail; cityprinsesserne@yahoo.dk

tlf; 40833813
Vær sød at lægge besked på svareren, hvis jeg ikke lige kan komme til telefonen, så jeg ved, hvad det er jeg skal kontakte dig omkring 🙂

foredrag hvordan få tid til at være kreativ foredragsholder kurser kursus workshop kreativ DIY
Dont be a stranger 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *