Test; er du en nærig and? Er din prins?

prins nærig and illustration tegning maybritt laisbo cityprinsesserne tegneserie prinsesseDer er forlyden om, at nærighed er noget, der slår så meget igennem ens personlighed, at hvis du er nærig på penge, så er du det også på følelser.
Jeg har ikke den fjerneste anelse om, om der findes videnskabelig evidens for det, kun lidt selv oplevet empiri.
Ej det blev sgu for langhåret, lad os nu bare springe ud i det 🙂

___________________________________________________________________________

1. Du/ din prins har vundet en million i Lotto. Du/din prins vil…..
a. Fluks forære hele molevitten væk til godgørende formål, for en million i dag, hvem regner det for noget?

b. Beholde halvdelen selv, stikke din partner lidt lomme øre i form af et par hundrede tusinde, og sende resten til godgørende formål.

c. Ikke fortælle det til nogen. Hæve hele beløbet, gemme det under gulvbrædderne i skunken, i det aller fjerneste hjørne, og skrive et meget kryptisk skattekort, i tilfælde af, at du skulle gå bort før tid….læs ved pensionalderes start.

___________________________________________________________________________

2. Du/din prins er ude at spise med vennerne, der bliver givet omgange, noget der ikke rigtig er blevet aftalt, og det er som om alle prøver at overgå hinanden i festlige drinks. Du/din prins går til baren….
a. Køber fire flasker Champagne, for det skal sgu fejres at I har det godt i festlig lag med dejlige venner.

b. Kaster en tanke efter buget, fordi du/din prins ved, at det kapløb, det kan I ikke vinde, da der er både terminer og børnepenge til hans ex. Derfor undskylder I, at i denne måned er det ikke så godt med de store armbevægelser og henter store fadøl til folket.

c. Smutter på toilettet hver gang runden er nået til dig/din prins, og tænker i dit stille sind, at du/din prins jo ikke har sagt ja til at være med.

___________________________________________________________________________

3. Der er indbudt til sammenskudsgilde, og du/din prins skal skrive dig på listen, som i øvrigt allerede er overtegnet, så hvor meget mere smør, syntes du lige der er brug for? Du skriver i stedet på listen….
a. Kaviar og hvad vi har. Det bedste til dig og dine venner, ja sådan tænker du/din prins.

b. Du kigger listen igennem, ser om ikke der er et lille lækkert tilbehør, du kan bidrage med, du har en masse lækre opskrifter, du rigtig gerne vil bruge og glæde andre med.

c. Du/din prins skriver ikke noget på, for listen er jo fuld. Og det er der nok alligevel ingen der bemærker.

___________________________________________________________________________

FLEST a:
En flottenheimer er du/din prins. Og du ved altid hvornår det er SHOW TIME 🙂 Så siger det ærligt, jeg holder mig altid i nærheden, for ved dig er der sgu altid en fest, også selv om du til tider virker som om, det er din helt egen fest, og kun du er inviteret. skål 🙂

FLEST b
Du/din prins er vel bare som de fleste. Og det er vel også ok? Så kan vi bare drømme om den store gevinst, hvor vi lige kan give den lidt mere gas, og måske invitere på krydstogt….bare sådan et lille et på Oslo færgen, for vi skal heller ikke ligefrem købe vores venner 😉

FLEST c
Du/din prins har tydeligvis større glæde ved at være påholden, nærig, spinke og spare, så det vil virkelig være spildte penge på Balle Lars, hvis du/din prins vandt den store gevinst. En anden lidt kedelig konsekvens det også ville få, var at så var der ingen udfordring mere i, at få det hele til at blive så snævert som muligt, og du vil muligvis miste din gejst for alle de gange, hvor du lige fik “snydt og nasset” dig til lidt mere.

Du kan, nu du er ved det, også lige TESTE OM DU ER EN DRAMAQUEEN
=> ELLER TESTE OM DU ER EN CITYPRINSESSE

___________________________________________________________________________

Hvis du gerne vil i kontakt med mig, til en illustration, noget du skal have tegnet, måske du kan bruge en af de i forvejen tegnet illustrationer,

Et foredrag, har to pt et der handler om at få tid til at være kreativ, når vi lever i et moderne samfund, hvor ting går så hurtigt, vi skal så meget, at det bliver svært med tiden.

Eller foredrag om, hvordan kan man få højt selvværd på trods, hvis din barndom har været svær. Foredraget hedder; lad mælkebøtterne blomstre.

Vigga Wagtberg har lavet et interview med mig om at være mælkebøttebarn, hvor du kan høre hvad det drejer sig om.

Eller noget, hvor du tænker, det vil du gerne høre mere om, Så du vil spørge om ikke jeg kunne lave et foredrag om det.

Et kursus, workshop eller andet, du lige kommer i tanke om, kan du kontakte mig her;

Maybritt Laisbo

mailen er; cityprinsesserne@yahoo.dk

tlf; 40833813

Hvis jeg ikke kan tage telefonene, er det vigtigt at du lægger en besked, så jeg ved, hvad det er, jeg skal kontakte dig omkring.

foredrag hvordan få tid til at være kreativ foredragsholder kurser kursus workshop kreativ DIY
Dont be a stranger 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *