illustration illustrationer tegnestreg tegnestregen naiv streg børn børnebog maybritt laisbo

TEST: Med den store præmie i Lotto, ville du………

Alle drømmer om det, men ingen gør noget ved det 😉

Husker du at købe lotto? Eller bare noget andet, der kunne nære dine drømme, eller drømmer du bare om at gøre det, du drømmer om?

Og hvad så hvis du pludselig stod med den store præmie? Hvad ville du så gøre?
Test lige dig selv, for at finde ud af, er du typen der giver den gas, eller er du typen der er lidt mådeholden 😉

HVIS DU VANDT DEN STORE PRÆMIE, VILLE DU……..

Husk nu, det er en pjatte test, hvor der bliver gået til ekstremerne, men hvor der måske også er lidt at tænke over 🙂

Du har vundet den helt store gevinst, står med kupon, har endnu ikke hævet gevinsten, du fortæller det til…..

a: ingen, For så får du bare alle mulige mails fra folk, der syntes du lige kunne give en skilling, til alverdens formål

b: Du fortæller det til dine nærmeste, samt oplyser dem om, at de godt kan begynde at pakke, fordi du sender dem på cruise, sammen med dig, så de også kan opleve lidt af gevinsten at kende dig. samt du tænker på hvilken hjælpeorganisation, du gerne vil hjælpe.

c: Du giver den max gas på sociale medier, spammer alt og alle med billeder af biler, smykker og drømmerejser du nu skal på.

En venlig dame ringer til dig, siger goddag, jeg ved at du har vundet den store gevinst. Du…..

a: Smækker røret på, for du er bange for at det er nogen som vil tigge penge af dig.

b: Lytter lige til hvad hun har at sige, for det kunne være fra tipstjenesten selv, som har gode konsulenter til at hjælpe dig, det kunne også være fra en hjælpeorganisation, du ikke vidste eksisterede, men som du kunne se en god ide i, også at hjælpe.

c: Afbryder damen, vil ikke høre hvad hun har på hjerte, råber i stedet højt: Loooser!”, så alle i din nærhed kan høre det.

Pengene er nu på din konto, der skal shoppes, du………..

a:Køber det tæppe til campingvognen, du har haft i tankerne, men tænkt, at det slidte, du hele tiden faldt i, godt kunne holde en sæson til.

b: Shopper igennem på nettet, fordi du ikke er så vild med at flashe over for andre, at du har vundet. Ikke fordi du er bange for Jante, men bare fordi, du ikke ser nogen grund til, at andre mennesker, der ikke har det godt, skal spejles i hvor skidt de måske har det.

c; På bedste Pretty woman vis, dog uden den store charme, giver du den maks gas i alle butikker på din vej. Du tager dine veninder med, så de kan bære poserne.

Du står foran et butiksvindue, som du før kun trykkede næsen flad imod, og ser alle de dejlige ting, som du bare har gået og drømt om. Du går ind i butikken……..

a: Og ud igen. Du har nemlig aldrig fattet de syv dødsynder, andet end ordet synd, og det ved du nok hvad er.

b: Køber kun tre ting, fordi du har altid været ydmyg, og det er du også nu, hvor du står med den store check på lommen. Men ved du hvad, giv den lidt gas, og køb lige lidt til dem du holder af, og din besøgsven, de bliver så glade for, at du tænker på dem.

c: Opfører dig, som om det er dig, der ejer butikken. De syv dødsynder, det er bare noget ævl man lærer om i skolen.

Du sidder og ser i Tv om hungersnød i andre lande. Du……

a: Er ligeglad, de er vel selv ude om det.

b: Sender straks et beløb, men ønsker i virkeligheden at der var noget, du kunne gøre.

c: Råber højt, hvorfor skulle du hjælpe noget som helst, det er alligevel nogle andre, som får pengene.

a: Giver 0 point
b: giver 10000 point
c: giver 1 point

Du har:
0-5 point:
Tja, hvad kan man sige?

5000 point og der over: Du er glad for at vinde, men også en smule usikker. For hvad vil andre tænke, er en tanke der godt kan strejfe dig, og hvor ødsel er det i orden at være, når nu du altid har haft en fornuftigt forhold til penge, og faktisk også har et lille overskud.
Men ærligt, hvad drømmer du egentlig om?
Er det noget materielt, noget med at cruise op og ned af Strandvejen med vind i håret og de sejeste solbriller på. Noget med at give en bytur til veninderne, men bare ikke så meget, at nogle begynder at forvente, at det altid er dig, som hiver pungen op af tasken. Noget med et lidt større hus, hvor du også kan få dit eget værelse.
Ved du hvad, det er helt i orden at drømme om det. Det handler i bund og grund om, hvordan du takler det, det med at få den store gevinst.

Så hvad drømmer du virkelig om?

cityprinsesserne Folk der har det godt citat storm P

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *